το επομενο διαφημιστικο της απλ για το 6 θα ειναι,ιδανικο μεγεθος για το ποδι σας...
Σε επιβεβαιωση οσων ελεγα...
Μπηκε μολις συναδελφος , που εχει παρει το Iphone 5 (ειχε 3gs) , και μου λεει ... "κονταψα να σκοτωθω σημερα ! Αυτο το ευλογημενο iphone 5 ειναι μεγαλο για τα χερια μου, οδηγουσα και πηγα να βρω μια διευθυνση - με το ενα χερι φυσικα- και μου εφυγε το κινητο απο τα χερια !!".
Εχει μικρα χερια , σαν της γυναικας μου και το Iphone 5 της ειναι μεγαλο .... θα γυρισει στο 3gs .
Aυτα, για καποιους που λενε οτι θελουν.... το μεγεθος του αρχικου iphone ειναι ιδανικο , κατι ηξερε λοιπον ο Στηβακος που το εβγαλε σε αυτες τις διαστασεις.
Για μεγαλυτερη οθονη , απλα ολοι μας κανουμε καποιους συμβιβασμους.![]()
Ναι αλλα μπορεις και με το έναΠάντως και το ίδιο διαφημιστικό του iPhone αυτοδιαψευδεται .
Στην μια μας κάνει κυριγμα για το ποσό λογικό είναι λόγο μεγέθους να το χρησιμοποιείς με το ένα χέρι και στην άλλη διαφήμιση τα κάνει όλα με δύο χέρια.
:banghead:
Σε επιβεβαιωση οσων ελεγα...
Μπηκε μολις συναδελφος , που εχει παρει το Iphone 5 (ειχε 3gs) , και μου λεει ... "κονταψα να σκοτωθω σημερα ! Αυτο το ευλογημενο iphone 5 ειναι μεγαλο για τα χερια μου, οδηγουσα και πηγα να βρω μια διευθυνση - με το ενα χερι φυσικα- και μου εφυγε το κινητο απο τα χερια !!".
Εχει μικρα χερια , σαν της γυναικας μου και το Iphone 5 της ειναι μεγαλο .... θα γυρισει στο 3gs .
Aυτα, για καποιους που λενε οτι θελουν.... το μεγεθος του αρχικου iphone ειναι ιδανικο , κατι ηξερε λοιπον ο Στηβακος που το εβγαλε σε αυτες τις διαστασεις.
Για μεγαλυτερη οθονη , απλα ολοι μας κανουμε καποιους συμβιβασμους.![]()
Έτσι ήταν ακριβώς. Η Απλ ήταν ο Στέφανος. Και ας έλειπε για κάποια χρόνια. Μέτα το θάνατο του "πέθανε" και η Απλ. Αυτό δεν θα φανεί γρήγορα γιατί ο Στέφανος είχε μαζέψει πολύ χρήμα. Αλλά ο Μάγειρας σαν iCon της σύγχρονης Απλ μόνο απογοήτευση φέρνει. Είναι "λίγος". Απελπιστικά λίγος....
ΥΓ2... ο Στηβ δυστυχως ηταν ένας !
Αν συνεχίσει να εκτίθεται τιμολογιακά με λάθη τύπου iPad mini, αυτό θα'ναι η αρχή της παρακμής της. Θυμίζω ότι η αγορά των tablets έχει ιδιαιτερότητες, καθώς πολλοί είναι αυτοί (όπως και ο υποφαινόμενος), που αγοράζουν πειραματικά, καθώς δεν ξέρουν κατά πόσο θα τους βολέψει. Οπότε με την ύπαρξη ενός επώνυμου (Asus) Nexus 7, οριακά τεχνολογικά ανώτερου στη ΜΙΣΗ ακριβώς τιμή σε σχέση με το mini, η επιλογή τους είναι αυτονόητη. Και τους τοποθετεί αμέσως αμέσως στο στρατόπεδο Android, από το οποίο δε θα φύγουν εύκολα, η δύναμη της συνήθειας είναι μεγάλο πράμα. Επίσης, εκτίθεται με την πολιτική του +100$ για 16GB παραπάνω, αφού η google την ξεφτιλίζει δίνοντας τα με 20$.
Κατά τη γνώμη μου ειδικά σε entry level μοντέλα οι τιμές έπρεπε να'χουν τελείως άλλη λογική, αφού πρόκειται για "κράχτες", εφόσον μιλάμε για δύο (ίσως σιγά σιγά και τρία) μεγάλα στρατόπεδα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.