[Επίσημο] iPhone 5

Τσάμπα το συζητάτε...

είναι γνωστό εξάλλου πως του χρόνου-παραχρόνου θα ξαναμεγαλώσουν τα χέρια των ανθρώπων και θα έχουμε πάλι την ίδια κουβέντα...

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

το επομενο διαφημιστικο της απλ για το 6 θα ειναι,ιδανικο μεγεθος για το ποδι σας...

Αν συνεχίσει να μεγαλώνει έτσι θα είναι το ιδανικό μέγεθος για...

τον κώλο μας...:Banane0:

Σε επιβεβαιωση οσων ελεγα...

Μπηκε μολις συναδελφος , που εχει παρει το Iphone 5 (ειχε 3gs) , και μου λεει ... "κονταψα να σκοτωθω σημερα ! Αυτο το ευλογημενο iphone 5 ειναι μεγαλο για τα χερια μου, οδηγουσα και πηγα να βρω μια διευθυνση - με το ενα χερι φυσικα- και μου εφυγε το κινητο απο τα χερια !!".
Εχει μικρα χερια , σαν της γυναικας μου και το Iphone 5 της ειναι μεγαλο .... θα γυρισει στο 3gs .

Aυτα, για καποιους που λενε οτι θελουν.... το μεγεθος του αρχικου iphone ειναι ιδανικο , κατι ηξερε λοιπον ο Στηβακος που το εβγαλε σε αυτες τις διαστασεις.
Για μεγαλυτερη οθονη , απλα ολοι μας κανουμε καποιους συμβιβασμους. :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Μπηκε μολις συναδελφος , που εχει παρει το Iphone 5 (ειχε 3gs) , και μου λεει ... "κονταψα να σκοτωθω σημερα ! Αυτο το ευλογημενο iphone 5 ειναι μεγαλο για τα χερια μου, οδηγουσα και πηγα να βρω μια διευθυνση - με το ενα χερι φυσικα- και μου εφυγε το κινητο απο τα χερια !!".
Εχει μικρα χερια , σαν της γυναικας μου και το Iphone 5 της ειναι μεγαλο .... θα γυρισει στο 3gs .

Aυτα, για καποιους που λενε οτι θελουν.... το μεγεθος του αρχικου iphone ειναι ιδανικο , κατι ηξερε λοιπον ο Στηβακος που το εβγαλε σε αυτες τις διαστασεις.
Για μεγαλυτερη οθονη , απλα ολοι μας κανουμε καποιους συμβιβασμους. :grinning-smiley-043

Για ένα χέρι και να απαντάς κλήση, το άτιμο το φλιπ – φλοπ
Πως το λέγανε το πορτάκι βρε παιδί μου
Ήταν το πιο εύκολο και φιλικό στη χρήση
Αλλά δεν επιβίωσε …

χαρην εντυπωσιασμου χανεται η πρακτικοτητα.... υπαρχει παντως πολυ καοσμος που δε θελει με τιποτα μεγαλα κινητα (ειδικα οι γυναικες).

ΥΓ... το 32αρι iphone της , μαλλον θα το παρω εγω !!!:music-smiley-005:

Πάντως και το ίδιο διαφημιστικό του iPhone αυτοδιαψευδεται .
Στην μια μας κάνει κυριγμα για το ποσό λογικό είναι λόγο μεγέθους να το χρησιμοποιείς με το ένα χέρι και στην άλλη διαφήμιση τα κάνει όλα με δύο χέρια.
:banghead:

Πάντως και το ίδιο διαφημιστικό του iPhone αυτοδιαψευδεται .
Στην μια μας κάνει κυριγμα για το ποσό λογικό είναι λόγο μεγέθους να το χρησιμοποιείς με το ένα χέρι και στην άλλη διαφήμιση τα κάνει όλα με δύο χέρια.
:banghead:
Ναι αλλα μπορεις και με το ένα :p

Κλασική Apple

Οσο ειναι ορθιο (aka τηλ) οι 4,3'' ειναι το max.

Οταν γυριζει και αρχίζει η ''smart'' χρηση, size does matter.

Εξαρταται ποσο ''αντεχει'' να κουβαλει ο καθενας μαζι του.

Ρε Γιάννη, σαν μη πω τι, ακούγεται ο συνάδελφος σου. Μας δουλεύετε? Μάκρυνε μισή ίντσα και ξαφνικά σας πέφτει από τα χέρια? Τι άλλο θα ακούσω πια με αυτά τα μήλα.

Κι όμως... πεταξε κορυφαια ατάκα!

"ρε Γιαννη , ποιος εβγαλε το πρωτο iphone ?"
Ο Steve φυσικα της λέω.... "αυτος που πεθανε πρόσφατα ?" μου λεει ...
Ναι, αυτος !

"Ιδιοφυΐα , " μου λέει... "και το νεο, ποιος το εβγαλε ? "

Ο Τιμ της λέω.... "να του πεις οτι ειναι άχρηστος !!!" :Banane0:

Κοκαλο εγώ.... αυτα για να δειτε πως σκεφτεται ο κόσμος.

ΥΓ... και η γυναικα μου το ιδιο - περίπου - ειπε. Οτι της αρεσει πολυ η σχεδιαση του νεου 5, αλλα το δικο της 2G μάλιστα, δεν το αλλαζει με τίποτα!:SFGSFGSF:

ΥΓ2... ο Στηβ δυστυχως ηταν ένας !

Last edited:
...
ΥΓ2... ο Στηβ δυστυχως ηταν ένας !
Έτσι ήταν ακριβώς. Η Απλ ήταν ο Στέφανος. Και ας έλειπε για κάποια χρόνια. Μέτα το θάνατο του "πέθανε" και η Απλ. Αυτό δεν θα φανεί γρήγορα γιατί ο Στέφανος είχε μαζέψει πολύ χρήμα. Αλλά ο Μάγειρας σαν iCon της σύγχρονης Απλ μόνο απογοήτευση φέρνει. Είναι "λίγος". Απελπιστικά λίγος.

Μάγκες, καμία σχέση.. Μια xαρα το παει ο Tim.. Δεν έχει την χάρισμα του Steve αλλά δεν έχει και τις εμμονές του.
Θα δείτε πολλά ωραία πράγματα από το μήλο στο εγγύς μέλλον, mark my words..

Αν συνεχίσει να εκτίθεται τιμολογιακά με λάθη τύπου iPad mini, αυτό θα'ναι η αρχή της παρακμής της. Θυμίζω ότι η αγορά των tablets έχει ιδιαιτερότητες, καθώς πολλοί είναι αυτοί (όπως και ο υποφαινόμενος), που αγοράζουν πειραματικά, καθώς δεν ξέρουν κατά πόσο θα τους βολέψει. Οπότε με την ύπαρξη ενός επώνυμου (Asus) Nexus 7, οριακά τεχνολογικά ανώτερου στη ΜΙΣΗ ακριβώς τιμή σε σχέση με το mini, η επιλογή τους είναι αυτονόητη. Και τους τοποθετεί αμέσως αμέσως στο στρατόπεδο Android, από το οποίο δε θα φύγουν εύκολα, η δύναμη της συνήθειας είναι μεγάλο πράμα. Επίσης, εκτίθεται με την πολιτική του +100$ για 16GB παραπάνω, αφού η google την ξεφτιλίζει δίνοντας τα με 20$.

Κατά τη γνώμη μου ειδικά σε entry level μοντέλα οι τιμές έπρεπε να'χουν τελείως άλλη λογική, αφού πρόκειται για "κράχτες", εφόσον μιλάμε για δύο (ίσως σιγά σιγά και τρία) μεγάλα στρατόπεδα.

Με τα ταβλετ μiα χαρα τα πάει, το μινι πουλαει σα τρελλο και θα συνεχισει και του χρόνου αν βγει με ρετινα.

ΓΙΑ ΜΕΝΑ, η apple πάντα ηταν ο Στηβ με τις εμμονες του αλλα και το οραμα του.
Δεν ξερω τι θα γινει με τον Τιμ, που ειναι πιο διαλακτικος.
Μπορει να γιγαντωσει κι αλλο την apple , μπορει και οχι... time will tell.

Αν συνεχίσει να εκτίθεται τιμολογιακά με λάθη τύπου iPad mini, αυτό θα'ναι η αρχή της παρακμής της. Θυμίζω ότι η αγορά των tablets έχει ιδιαιτερότητες, καθώς πολλοί είναι αυτοί (όπως και ο υποφαινόμενος), που αγοράζουν πειραματικά, καθώς δεν ξέρουν κατά πόσο θα τους βολέψει. Οπότε με την ύπαρξη ενός επώνυμου (Asus) Nexus 7, οριακά τεχνολογικά ανώτερου στη ΜΙΣΗ ακριβώς τιμή σε σχέση με το mini, η επιλογή τους είναι αυτονόητη. Και τους τοποθετεί αμέσως αμέσως στο στρατόπεδο Android, από το οποίο δε θα φύγουν εύκολα, η δύναμη της συνήθειας είναι μεγάλο πράμα. Επίσης, εκτίθεται με την πολιτική του +100$ για 16GB παραπάνω, αφού η google την ξεφτιλίζει δίνοντας τα με 20$.

Κατά τη γνώμη μου ειδικά σε entry level μοντέλα οι τιμές έπρεπε να'χουν τελείως άλλη λογική, αφού πρόκειται για "κράχτες", εφόσον μιλάμε για δύο (ίσως σιγά σιγά και τρία) μεγάλα στρατόπεδα.

Οι μέχρι τώρα πωλήσεις του mini πάντως σε διαψεύδουν πανυγηρικα..
Η apple έχει την δυνατότητα να πουλάει premium προϊόντα σε premium τιμές και ο κόσμος τα αγοράζει λόγω της ποιότητας τους και κυρίως λόγω του υπερπληρους οικοσυστήματος της.

Καταρχάς έχουμε Χριστούγεννα. Και αν δεις πως σκέφτεται ο μέσος Αμερικανός δε θα σου φανεί καθόλου περίεργο, οι τύποι σκάνε με μια πιστωτική στο κατάστημα και αγοράζουν δέκα - δέκα, αύριο κλαίνε, αλλά δε νοιάζονται. Η Apple είναι trend, και φυσικό είναι να πουλάει. Ωστόσο, σιγά σιγά (λόγω της διαφαινόμενης διεθνούς οικονομικής κατάρρευσης), όλοι θα κοιτάνε και την κοινή λογική πίσω απ'το trend. Έχει κάθε δυνατότητα να χρεώσει την ποιοτική διαφορά της σε λογικά πλαίσια, πχ +30%. Το +100% που χρεώνει στην περίπτωση του mini, είναι μια φούσκα που θα καταρρεύσει, εν καιρώ. Το 4άρι πχ είναι πολύ πιο λογικά τιμολογημένο. Αλλά ο entry level χρήστης δε θα πάει στο 4άρι, θέλει να δοκιμάσει με κάτι φτηνό και απλό.

Οσον αφορά την google, τα έχουμε πει, δεν παει να βγάλει λεφτά από το hardware οπότε πουλά στο κόστος για να προσελκύσει πελάτες μιας που στα ίδια λεφτα, ο πολύς κόσμος δεν θα ασχοληθεί και θα παει στη σίγουρη λύση του iPad. Ετσι την πάτησε και η Microsoft που με τη τιμή που έβγαλε το surface πάτωσε σε πωλήσεις μιας που όλοι προτιμούν το μεγάλο iPad αν είναι να δώσουν πολλά λεφτά για tablet...