[Επίσημο] iPhone 5

Α ρε John, περαν της πλακας, εχεις ξεστραβωσει πολύ κοσμο εδω μεσα (εμου συμπεριλαμβανομενου).. :worshippy:

Αγαπητέ Dr. John Frankenstein,

Δεν ξέρω αν το δημιουργημα σου ειναι ξεστραβωμένο, το σίγουρο ειναι πάντως ότι είναι άκρως επικίνδυνο για τη σωματική και την ψυχική μας ακαιραιότητα (εξ' ου και συζητήσεις περί Apple αποφεύγονται πλέον δια ροπάλου στις live συνευρέσεις).

Φιλικά

Mary

υπαρχει καποια εφαρμογη που να μεταφραζει κατευθειαν(οχι copy/paste)
επανω στον browser ιστοσελιδες και email?(safari,chrome,mozilla)

Παρεληφθη! :music-smiley-005:

Εξαιρετικα λεπτο... τοσο πολυ που δεν θελω να του βαλω θηκη...
Υπαρχει καμμια που να μην το κανει γκουμουτσα?

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Παρεληφθη! :music-smiley-005:

Εξαιρετικα λεπτο... τοσο πολυ που δεν θελω να του βαλω θηκη...
Υπαρχει καμμια που να μην το κανει γκουμουτσα?

Καλορίζικο!

Μην του βάλεις! Η μόνιμες του χαλάνε το στυλ :D
Αν εισαι προσεκτικός νομίζω μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με καμία θήκη τύπου πουγκί-κάλτσα.
Εγώ έτσι το έχω, βέβαια το προσέχω πάρα πολύ.

Αν θέλεις να του βάλεις θήκη κοίτα αυτές, φαίνονται αρκετά λεπτές.

Εχω μεγαλο πρόβλημα με το σημα στο 5αρι...

Μεσα στο σπίτι και στην δουλεια δεν εχω καλο σημα (ενω με το ΒΒ ειχα).
Μπορω να κανω κάτι?

Εχω μεγαλο πρόβλημα με το σημα στο 5αρι...

Μεσα στο σπίτι και στην δουλεια δεν εχω καλο σημα (ενω με το ΒΒ ειχα).
Μπορω να κανω κάτι?

Όπως γράψανε τα παιδιά πριν πλέον δεν ξεχωρίζει 2g και 3g. Αν μπορούσες να έβαζες 2g θα έλυνες μάλλον το πρόβλημα σου. Κακό σήμα σε αστική περιοχή συνήθως σημαίνει κακό 3g.

Από εκεί και πέρα μάλλον όχι πολλά. Δοκίμασε το χωρίς θηκη (κάποιες που αγκαλιάζουν ακόμη και πλαστικές μεταλιζε κόβουν σημα) και σταθερό χωρίς να το κρατάς στο χέρι σε ένα σημείο είτε με ενσύρματο είτε με βτ για να κάνεις τη δουλειά σου.

Ότι θα χρειαζόταν ειδικός τρόπος κρατήματος για να εκτελέσεις την βασική λειτουργία ενός τηλεφώνου, το να τηλεφωνήσεις δηλαδη, είναι σουρεαλιστικό απ'άκρη σ'άκρη.

Όπως γράψανε τα παιδιά πριν πλέον δεν ξεχωρίζει 2g και 3g. Αν μπορούσες να έβαζες 2g θα έλυνες μάλλον το πρόβλημα σου. Κακό σήμα σε αστική περιοχή συνήθως σημαίνει κακό 3g.

Από εκεί και πέρα μάλλον όχι πολλά. Δοκίμασε το χωρίς θηκη (κάποιες που αγκαλιάζουν ακόμη και πλαστικές μεταλιζε κόβουν σημα) και σταθερό χωρίς να το κρατάς στο χέρι σε ένα σημείο είτε με ενσύρματο είτε με βτ για να κάνεις τη δουλειά σου.

Δεν νομίζω οτι εχει καμια σημασια το πως το κρατας. Απο το 4s και μετά η κεραια ειναι δυναμική δεν επηρεάζεται απο τον τρόπο κρατήματος.
Άγγελε, εαν εχεις μεγαλο προβλημα σηματος, παιζει να ειναι ελλατωματικη η συσκευη οποτε πας για αντικατασταση. Το ειχα παθει και εγω παλαιότερα.
Δοκιμασε διπλα-διπλα με καποιον αλλο με 5αρι και τον ιδιο provider και θα καταλαβεις.
Εγώ παντως σε σήμα 3g cosmote δεν εχω κανενα προβλημα.

Νομίζω ότι σε όλα τα τηλέφωνα από την εφεύρεση της κινητής αν κράτας το τηλέφωνο σφικτά γύρω από την κεραία το σήμα επηρεάζεται. Ειδικά αν η κεραία είναι σε σημείο που το χέρι "πιανει". Είτε λίγο είτε πολύ. Ειδικά σε περιοχή με αδύνατο σήμα. Αυτό το "δυναμικο" που αναφέρεις δεν ξέρω αν είναι κάποια ευρεσιτεχνια της απλ που το καταργεί αυτό.

Στο 4 πάντως παρόλο τον κακο χαμό που είχε γίνει με το antenna gate εγώ ήμουν ευχαριστημενος με την λήψη. Οπότε και το 5 αν δεν έχει βλάβη δεν νομίζω ότι θα είναι χειρότερο. Πιθανολογώ ότι είναι θέμα 3g.

Μετα το 4s η Apple εβαλε νεα διπλη αντένα δικης της πατεντας που αυτοματα εναλλασει τις αντένες, οταν πέφτει το σήμα στην μια εκ των δυο (πχ εκει που πιανει το χέρι):

http://gizmodo.com/5846638/giz-explains-whats-so-smart-about-the-iphone-4ss-antenna
http://appleinsider.com/articles/11...e_4s_and_its_improved_antenna_s_is_for_signal

antenna-111013-2.jpg

Μετα το 4s η Apple εβαλε νεα διπλη αντένα δικης της πατεντας που αυτοματα εναλλασει τις αντένες, οταν πέφτει το σήμα στην μια εκ των δυο (πχ εκει που πιανει το χέρι):

http://gizmodo.com/5846638/giz-explains-whats-so-smart-about-the-iphone-4ss-antenna
http://appleinsider.com/articles/11...e_4s_and_its_improved_antenna_s_is_for_signal

antenna-111013-2.jpg

Αυτή είναι Apple από τα παλιά! :D

Και εγώ έχω θέμα με το σήμα σπίτι μου (με Cosmote)...Με το 3g τετραετίας έπιανα καμπάνα.........

Έπιανες ή πιανεις ακόμα; Διοτι οι εταιριες κινητης εχουν ξηλωσει αρκετες κεραίες και το σήμα δεν είναι οπως ηταν κάποτε..