Αυτό που (μάλλον) κατάλαβε η Apple (αλλά ακομα όχι εσύ - no worries, θα σας στείλουν memo από τα κεντρικάαυτο που καταλαβα εγω, ειναι οτι ο κοσμος θελει καλες συσκευες , οσο ακριβες κι αν ειναι.
εσυ περιμενε το iphone 6....!![]()
Αυτό που (μάλλον) κατάλαβε η Apple (αλλά ακομα όχι εσύ - no worries, θα σας στείλουν memo από τα κεντρικά) ειναι ότι ο κόσμος ειναι λιγο λιγότερο ηλίθιος από όσο πόνταρε η Apple προσπαθώντας να τον ξεζουμίσει λιγο ακόμα δίνοντας ένα κινητό με χειρότερη ποιότητα κατασκευής, πιο αργό και χωρίς το μοναδικό νέο feature, το touch id και κόβοντας μόνο 100 ευρώ από μια ήδη εξωφρενική τιμή.
Αλλά λίγη σημασία έχει τι λέω εγώ μιας και δεν κλαίω και δεν γελάω για λογαριασμό εταιριών...![]()
Δεν κλαις, δεν γελάς, αλλα πετάγεσαι πρώτος να σχολιάσεις.. .
Για εμενα, αυτό που δείχνουν τα νούμερα είναι πως το 5c δεν πούλησε περισσότερο από όσο πούλησε πέρυσι το iphone 4s (πάντα σε σχέση με το νέο μοντέλο).
Η διαφορα είναι πως το 5c, λόγω πλαστικού κελύφους "έστειλε" πιο πολύ κόσμο στο μεγάλο μοντέλο ενώ αν είχε μείνει το μεταλλικό 5αρι στην θεση του, πολλοί θα έμπαιναν στον πειρασμό να το αγοράσουν έναντι του 5s και να γλυτωσουν 100 δολλαρια. Αρα μάλλον κερδισμένη βγηκε η apple από το πείραμα.
Έτσι και αλλιώς του χρόνου θεωρώ πως το πλαστικό δεν θα συνεχίσει, μιας που η apple θα έχει δυο αλουμινένια μοντελα (το μεγάλο "air" και το μικρο 5s ή mini ή όπως αλλιώς το ονομάσει).
Απλως με σένα και τον Γιαννη, σε αυτη την κατηγορία, καμία σκέψη / λογική δεν στέκει εφόσον δεν συμφωνεί με την γραμμή της Apple (αστείο μεν - πραγματικότητα δε - ότι αρνητικό και να ειπωθει, θα πέσετε με τα μουτρα να προσπαθήσετε να το αναιρέσετε – ο ορισμός του οπαδισμού).
http://www.digitallife.gr/tim-cook-iphone-5c-60046
Για όσους ήθελαν να βγάλουν τρελούς, ξερόλες κλπ όσους, με την κοινή λογική, έλεγαν ότι το 5C δεν έχει νόημα (δεδομένης της μικρής διαφοράς τιμής με το 5S)
(Ναι ξέρω, πάλι δεν έχουμε επίσημα στοιχεία κλπ κλπ αλλά για εμένα μια τετοια δήλωση του no.1 μιας εταιρίας με το τουπε της Apple, μεταφράζεται ως "αποτυχία" / στα ματιά άλλων μπορεί να φέρει απλώς ένα μικρό δάκρυ και ένα τηλ στο Κουπερτινο να δουν αν όλοι είναι καλά στην υγεία τους)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.