- 21 January 2007
- 21,629
Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5S
Το θέμα είναι να μην κατηγοράμε τους άλλους για τις προτιμήσεις τους.
Αν δεν έβενε υψηλής ανάλυσης 4”+ κινητό, ακόμα δεν θα είχα Smartphone. Αυτά ήταν τα δικά μου κριτήρια ξεκάθαρα. Φυσικά εξατομικευμένα στις δικές μου ανάγκες.
Το δούλεμα που έχουν φάει όλοι αυτοί με τα μεγάλα τηλέφωνα – τόσα χρόνια – είναι απίθανο.
Να σου πω την αλήθεια δε το καταλαβαίνω – εάν βολεύονται αυτοί ποιοι είμαστε εμείς να τους τη λέμε?
Δε πα να αναπτύσσουμε θεωρίες για δάχτυλα και άλλα…
Αυτό επέλεξαν και θα πρέπει να είναι σεβαστό
Φυσικά πολλοί ακόμα το θεωρούν ανέκδοτο = γελάνε με όποιον έχει ‛παντόφλα’ κ.ο.κ.
Το ίδιο και με τα μικρά τηλέφωνα – εμένα λ.χ δε με βολεύουν για smartphone γιατί διαφορετικά θα πρέπει να κουβαλάω παντού Laptop/tablet, παλι προσοπικά κριτίρια.
Αλλά δε λέω ότι έχουν λάθος όσοι διαλέγουν μικρότερα τηλέφωνα – καλά κάνουν
Ούτε θα κάτσω να γενικεύω και να λέω ότι όλοι έχουν λάθος
Ο κόσμος ζητά μεγάλα τηλέφωνα – αυτό είναι πραγματικότητα – και μάλιστα όσο περνά ο καιρός τόσο περισσότεροι θέλουν και αγοράζουν μεγαλύτερα τηλέφωνα
Δεν είναι κακό να αποφασίζει κάποιος το μέγεθος του τηλεφώνου που τον βολεύει.
Ούτε οι ανάγκες οι δικές μου ίδιες με όλων των άλλων.
Δεν νομίζω πως το να γραφεις εξυπνάδες βοηθα σε τιποτα. Και παλι ΕΓΩ δεν θελω μεγαλη οθόνη για λογους φορητοτητας-ευχρηστιας.
ΕΓΩ θα προτιμησω το μικροτερο μοντέλο, οταν και αν βγει το μεγάλο. ΕΓΩ θα αγοραζα σημερα το HTC One Mini εαν ειχε τις ιδια specs με το μεγαλο και γουσταρα android.
ΕΣΥ πάλι, το αντίθετο. Δεν καταλαβαινω γιατι ολοι πρεπει να εχουμε τα ιδια γουστα/αναγκες..
Το θέμα είναι να μην κατηγοράμε τους άλλους για τις προτιμήσεις τους.
Αν δεν έβενε υψηλής ανάλυσης 4”+ κινητό, ακόμα δεν θα είχα Smartphone. Αυτά ήταν τα δικά μου κριτήρια ξεκάθαρα. Φυσικά εξατομικευμένα στις δικές μου ανάγκες.
Το δούλεμα που έχουν φάει όλοι αυτοί με τα μεγάλα τηλέφωνα – τόσα χρόνια – είναι απίθανο.
Να σου πω την αλήθεια δε το καταλαβαίνω – εάν βολεύονται αυτοί ποιοι είμαστε εμείς να τους τη λέμε?
Δε πα να αναπτύσσουμε θεωρίες για δάχτυλα και άλλα…
Αυτό επέλεξαν και θα πρέπει να είναι σεβαστό
Φυσικά πολλοί ακόμα το θεωρούν ανέκδοτο = γελάνε με όποιον έχει ‛παντόφλα’ κ.ο.κ.
Το ίδιο και με τα μικρά τηλέφωνα – εμένα λ.χ δε με βολεύουν για smartphone γιατί διαφορετικά θα πρέπει να κουβαλάω παντού Laptop/tablet, παλι προσοπικά κριτίρια.
Αλλά δε λέω ότι έχουν λάθος όσοι διαλέγουν μικρότερα τηλέφωνα – καλά κάνουν
Ούτε θα κάτσω να γενικεύω και να λέω ότι όλοι έχουν λάθος
Ο κόσμος ζητά μεγάλα τηλέφωνα – αυτό είναι πραγματικότητα – και μάλιστα όσο περνά ο καιρός τόσο περισσότεροι θέλουν και αγοράζουν μεγαλύτερα τηλέφωνα
Δεν είναι κακό να αποφασίζει κάποιος το μέγεθος του τηλεφώνου που τον βολεύει.
Ούτε οι ανάγκες οι δικές μου ίδιες με όλων των άλλων.