[Επίσημο] iPhone 6 | 6 Plus

καλη επιλογή... άμα τραβήξεις και 4Κ βίντεο τα χρειάζεσαι τα 128 GB ! :p

Θα το κρατήσεις τελικά ή όχι ?

Παίζει και η μουσική οπότε τα 128 είναι χρήσιμα (ασχέτως αν ποτε δεν το γεμίζω τελικά :p - αλλα φετος πηρα και τα ακουστικά οποτε έχω βλέψεις :p)

Ε, δε νομίζω να μη το κρατήσω. Για αλλαγή το πήρα. Δεν είναι ότι περιμενα και κατι διαφορετικό (αντε, ίσως ένα κλικ πιο ''premium'' στο χέρι)

Βαριεμαι να στο εξηγησω αλλο. Οπως και να το δεις η χασουρα στα ζαμζουνγκ ειναι μεγαλυτερη. Και μιλαμε οταν το αγορασεις μετα απο το πρωτο 6μηνο που η τιμη πεφτει στο μισο. Αν αγορασεις ζαμζουνγκ τον πρωτο μηνα, χανεις το 80% της τιμης σε ενα χρονο.

Και εγώ βαριέμαι να εξηγήσω για το Hon Hai Precision 6.

Ακόμη και τα μαθηματικά αλλάζουν στην περίπτωση της Apple.

Παίζει και η μουσική οπότε τα 128 είναι χρήσιμα (ασχέτως αν ποτε δεν το γεμίζω τελικά :p - αλλα φετος πηρα και τα ακουστικά οποτε έχω βλέψεις :p)

Ε, δε νομίζω να μη το κρατήσω. Για αλλαγή το πήρα. Δεν είναι ότι περιμενα και κατι διαφορετικό (αντε, ίσως ένα κλικ πιο ''premium'' στο χέρι)

το ότι έχεις μεγαλήτερη αυτονομία άπο Air2 πάντως για web είναι πολύ σημαντικό.
Πέτα τις ταμπλέτες μικρής διάρκειας
Με το Plus θεωρώ είσαι καλημένος

69042.png

http://www.anandtech.com/show/8666/the-apple-ipad-air-2-review/5

το ότι έχεις μεγαλήτερη αυτονομία άπο Air2 πάντως για web είναι πολύ σημαντικό.
Πέτα τις ταμπλέτες μικρής διάρκειας
Με το Plus θεωρώ είσαι καλημένος

:huh2: :huh2: :huh2:

(το 6 πήρα και δεν καταλαβα τι σχεση έχουν οι ταμπλέτες....)

Την έκανες τελικά την κίνηση... με γεια!

Έτοιμος ήμουν κι εγώ πριν την παρουσίαση, είπα έκανα τη θητεία μου στο android, πάμε πάλι ένα χρόνο iOS... μετά μόλις το είδα αποφάσισα να το καταπιώ και να περιμένω έναν χρόνο ακόμη...

Θέλω να πιστεύω ότι το 6s θα έχει αν μη τι άλλο μια fullHD οθόνη στην ίδια διάσταση. (και μέχρι τότε θα έχει αξιώσει η Samsung να περάσει το Android 5 στο S4 να το δούμε κι αυτό τι φρούτο είναι...)

Last edited:
Θέλω να πιστεύω ότι το 6s θα έχει αν μη τι άλλο μια fullHD οθόνη στην ίδια διάσταση
Δεν παίζει τετοιο σεναριο, το ξες.

Στα S δεν αλλαζει ποτε οθόνη.

Ναι μεν αλλά δεν τους έχουν μείνει και πολλά να αλλάξουν στο ίδιο σασί. Απλή αναβάθμιση επεξεργαστή θα είναι πολύ λίγη ακόμη και για τα δεδομένα της Αππλ.

Θα το κανουν 3πύρηνο σαν το ipad , η μπορεί να του βαλουν και 2gb ram.
Αλλαγη ανάλυσης λογικα στο iphone 7 το 2016 :p

Την έκανες τελικά την κίνηση... με γεια!

Έτοιμος ήμουν κι εγώ πριν την παρουσίαση, είπα έκανα τη θητεία μου στο android, πάμε πάλι ένα χρόνο iOS... μετά μόλις το είδα αποφάσισα να το καταπιώ και να περιμένω έναν χρόνο ακόμη...

Μπα τώρα είναι αργά για να γυρίσεις πίσω , έχεις απογαλακτιστεί από την "μαμά" Apple.

Μετά απο λίγη χρήση, ούτε κρύο, ουτε ζέστη....γενικα αδιάφορο....

Ίσως "φταίει" το γεγονός οτι όλο αυτόν τον καιρό ειχα και ipad.