spcav
AVClub Fanatic
- 18 August 2006
- 17,276
Μεγεια! Το λευκο ή το χρυσο πηρες; Το λεω γιατι μου κανουν πιο ψευτικα στο ματι απο το μαυρο.
καλοριζοικο ... τι χρωμα και χωρητικοτητα πηρες ?
Merci.
Space Gray 128
Μεγεια! Το λευκο ή το χρυσο πηρες; Το λεω γιατι μου κανουν πιο ψευτικα στο ματι απο το μαυρο.
καλοριζοικο ... τι χρωμα και χωρητικοτητα πηρες ?
καλη επιλογή... άμα τραβήξεις και 4Κ βίντεο τα χρειάζεσαι τα 128 GB !
Θα το κρατήσεις τελικά ή όχι ?
Βαριεμαι να στο εξηγησω αλλο. Οπως και να το δεις η χασουρα στα ζαμζουνγκ ειναι μεγαλυτερη. Και μιλαμε οταν το αγορασεις μετα απο το πρωτο 6μηνο που η τιμη πεφτει στο μισο. Αν αγορασεις ζαμζουνγκ τον πρωτο μηνα, χανεις το 80% της τιμης σε ενα χρονο.
Παίζει και η μουσική οπότε τα 128 είναι χρήσιμα (ασχέτως αν ποτε δεν το γεμίζω τελικά- αλλα φετος πηρα και τα ακουστικά οποτε έχω βλέψεις
)
Ε, δε νομίζω να μη το κρατήσω. Για αλλαγή το πήρα. Δεν είναι ότι περιμενα και κατι διαφορετικό (αντε, ίσως ένα κλικ πιο ''premium'' στο χέρι)
το ότι έχεις μεγαλήτερη αυτονομία άπο Air2 πάντως για web είναι πολύ σημαντικό
το ότι έχεις μεγαλήτερη αυτονομία άπο Air2 πάντως για web είναι πολύ σημαντικό.
Πέτα τις ταμπλέτες μικρής διάρκειας
Με το Plus θεωρώ είσαι καλημένος
:huh2: :huh2: :huh2:
(το 6 πήρα και δεν καταλαβα τι σχεση έχουν οι ταμπλέτες....)
Δεν παίζει τετοιο σεναριο, το ξες.Θέλω να πιστεύω ότι το 6s θα έχει αν μη τι άλλο μια fullHD οθόνη στην ίδια διάσταση
Ναι μεν αλλά δεν τους έχουν μείνει και πολλά να αλλάξουν στο ίδιο σασί. Απλή αναβάθμιση επεξεργαστή θα είναι πολύ λίγη ακόμη και για τα δεδομένα της Αππλ.
Την έκανες τελικά την κίνηση... με γεια!
Έτοιμος ήμουν κι εγώ πριν την παρουσίαση, είπα έκανα τη θητεία μου στο android, πάμε πάλι ένα χρόνο iOS... μετά μόλις το είδα αποφάσισα να το καταπιώ και να περιμένω έναν χρόνο ακόμη...
Μετά απο λίγη χρήση, ούτε κρύο, ουτε ζέστη....
Αν ήθελες ζέστη γιατί δεν πήρες LG;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.