Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus
Πωωωω, 3 αγρυπνα φανμπογια στη σειρα.....Τι να πρωτοαντεξει ο ανθρωπας....
Αντε, μια τελευταία προσπαθεια, πριν κοιμηθώ:
Σε ξαναρωτησα αλλα απαντηση δε πηρα. Ποσο σου κραταει το s4; Σε χρηση, οχι αναμονη.
Το 4s ποσο καιρο το ειχες; Οπως σου ξαναπα ισως σου φανηκε διαφορα στη χρηση απο παλιο 4s σε καινουριο s4.
Αν διαβασεις τι γραφω, απαντηση θα παρεις (1-2παρα ημερες).
Δεν μπορω να θυμηθώ ακριβως το 4S στον ένα χρονο, τόσο εχω το S4, αλλα ηταν πολύ χαμηλότερα (κοντα στην ημερα).
Και μη ξεχνάμε ότι με το 4S (και όχι μονο), αλλαζεις τη μπαταρια (με μηδαμινό κόστος και ρισκο) και καθαρισες.
Και επιπλέον το να εχεις μαζι και 2η (αν θες παραπανω) είναι πανευκολο (καμία σχεση με φορτιστες και πακς)
Εχει διαφορα Συριε, ειδικα σε 3g , stanby time , internet ,audio palyback , σχεδον διπλασιο χρονο ...
http://cdn.iphonehacks.com/wp-content/uploads/2014/09/iphone-battery-life-compared.jpg
Καλα Γιαννη, αποφάσισε ποια links σε βολευουν.
Πριν εσυ ο ιδιος εγραψες ότι είναι τα ιδια (4S και 5S) και δεν αμφισβητείς νομίζω ότι το 6S είναι το ιδιο με το 5S, και τωρα πας να το αλλαξεις;
Ελεος....
Δεν με ενδιαφερουν ουτε τα ''up to'', ούτε ''μεμονωμενα'' (standby κλπ) - ειδικα τα ''επισημα''. Για μεση / all around χρηση μιλαμε. Και εκει, όλα τα iPhone από το 4 μεχρι και το 6, είναι, πανω κατω τα ιδια. Ισα ισα βγαζουν τη μερα με νορμαλ χρηση.
Τα ειχες όλα (και εσυ και ο Τακης) και το ξερετε.
Μη το ξεφτιλίζουμε...
Καταρχήν κανεις δεν πήγε να βγάλει την οθόνη του iPhone ως προτέρημα έναντι του ανταγωνισμού. Το αντίθετο συμβαίνει, επειδή εχει χαμηλότερη ανάλυση σε σχέση με αλλα μοντέλα κάποιοι εδω μεσα μιλάνε λες και το iPhone εχει μάπα οθόνη.
Για την κουκουρουκου εικόνα να σχολιάσεις. Γιατι ειναι άλλο θέμα η διάσταση του πάνελ και άλλο η χρωματική ακρίβεια (μπλέκεις άσχετα θέματα).
Η απόκριση ΦΥΣΙΚΑ ειναι και θέμα hardware αλλιώς δεν θα έβγαιναν οι CPU της Apple πρώτες στα benchmarks.
Μεγαλύτερο πάχος σημαίνει και μεγαλύτερο βάρος αν βάλεις μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία (αλλιώς γιατι να το πάχυνεις το κινητό);
Τέλος με την ανάλυση και το grip το έχουμε όντως κουράσει. Φυσικά κανεις καλύτερα την δουλειά σου σε μεγαλύτερη οθόνη (στο iPad να δεις..) αλλα όχι αν το χρησιμοποιείς με ένα χέρι μόνο.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Καταρχήν δεν κουβαλάω τίποτα. Ένα έξτρα φορτιστή εχω μόνο στο γραφειο και συμπτωματικά σήμερα μου έκανε δώρο το αφεντικό ένα battery pack, εξού και η αναφορά μου (απίθανο να χρησιμοποιώ την γκουμουτσα).
Όμως το 6αρι ειναι αρκετά πιο λεπτό απο το s4 και παρότι αλουμίνιο ειναι και ελάχιστα πιο ελαφρύ απο το πλαστικό s4.
Αν είχε μεγαλύτερη μπαταρία, όντας αλουμίνιο, φαντάζομαι πως το iphone θα γινόταν και πιο χοντρό και πιο βαρύ. Και εχει επιπλέον εξαρτήματα σε σχέση με το δικό σου που σίγουρα προσθέτουν βάρος (Touch ID, apple pay enclave ?).
Δεν μπλεκω τπτ.
Σου λεω ότι η χρωματικη ακριβεια είναι τρίχα από την οποία πιανεστε άνευ λόγου και είναι αστειο.
Το εχω ένα χρονο και δεν εχω κανενα πρόβλημα.
Θες τωρα εσυ να με πείσεις ότι είναι κουκουρουκου, ΟΚ, όπως θες.
Αν πιστευεις ότι η αποκριση είναι θεμα CPU, OK, ότι πεις (αναρωτιέμαι βέβαια πως τα παλια iphone είχαν παντα καλή αποκριση με CPU υποπολλαπλασιας δυναμικότητας από την τρέχουσα - όταν η αναλυση δεν είχε ανεβει αντίστοιχα, ουτε γι αστειο).
Σε κάθε περιπτωση, τα εμπλεξες (αναφερομουν στην οθονη φυσικα και όχι σε CPU).
Το smoothness, γιατι γι αυτό μιλαω, είναι καθαρα θεμα OS.
Για το βάρος κλπ τέλος, τι μας νοιαζουν τα ''αν''.
Το θεμα είναι ότι καταφεραν να βγαλουν κινητο με μικρότερη αναλυση, μικρότερη οθόνη, μικρότερη αυτονομία και με τις ιδιες διαστάσεις πχ του S4.
Αυτό για μενα είναι epic fail (ειδικά για την Apple)
(και με τον τρόπο σας, το εχετε παραδεχτεί και οι 2 - ο ενας ''ηθελε περισσότερα'', ο άλλος ''δεν θα το παρει'')
Αν τωρα εσυ το θες με αλουμίνιο (το οποία σπανίως απολαμβάνεις btw λόγω θήκης...), φάε στη μαπα (τρόπος του λέγειν) την 12ωρη αυτονομία και ασε τους βλάκες με τις πλαστικούρες να έχουν 1-2 μερες αυτονομία με μεγαλυτερη και υψηλότερης αναλυσης οθόνη στο ιδιο βάρος και διαστασεις.
YΓ Το κινητό μπορεις να το παχυνεις για να χωρεσεις τα 'προσθετα εξαρτήματα' και να μικρύνεις τα bezels (το πανω πχ) για να μην είναι παντόφλα.
Δεν σας αντέχω άλλο, καληνύχτα