Εγκλωβισμένος θεωρείται όποιος είναι μέσα στο μαντρί και όχι οι απέξω.
Αναγκαστικα δεν αγοραζουν καποια μαρκα εγραψα Βλαση. Διαβασε εστω και μια σελιδα του παροντος θεματος και θα καταλαβεις τι εννοω.
Το παρακολουθώ το νήμα από τη δημιουργία του, όπως κι εκείνο για τα κινεζικά τηλέφωνα. Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι αν ο εγκλωβισμός οφείλεται σε εσωτερική παρόρμηση, μην με κράξουν που άλλαξα, σε αδυναμία εύρεσης παρόμοιων χαρακτηριστικών ή σε κάποιο άλλο λόγο.
Οι λόγοι είναι πολλοί (και για τους ''2'' εγκλωβισμούς)
Αλλα η γνώμη μου είναι ότι όλοι καταλήγουν τελικά σε θεματα εσωτερικά / εγωισμού (τουλάχιστον στο επίπεδο της έκφρασής τους εντός του φορουμ)
Αυτό που γράφεις νομίζω πως είναι ολίγον αντιφατικό. Δεν μπορεί να θεωρείς κορυφαία συσκευή το iPad Air 2 και ταυτόχρονα "αποτυχία" το iPhone 6. Την ίδια εμπειρία χρήσης προσφέρουν ουσιαστικά. Θα το δεχόμουν αν δεν σου ταίριαζε πχ το iOS όποτε όμως και οι δυο συσκευές δεν θα σου έκαναν.
Τώρα για τα υπόλοιπα φιλοσοφικά περί "εγκλωβισμων", απλά να σχολιάσω πως υπάρχει μεγάλη μερίδα χρηστών, εμου συμπεριλαμβανομένου, που δεν έχουν λόγο να αλλάξουν "στρατόπεδο" επειδή είναι πολύ ευχαριστημένοι από την γενικότερη εμπειρία χρήσης και επειδή οι ανταγωνιστικές λύσεις δεν τους καλύπτουν πλήρως. Having said that, πιστεύω πως ο ανταγωνισμός μόνο καλό κάνει σε όλους μας αφού πιέζει τις εταιρίες να καινοτομούν και να βελτιώνουν τα προϊόντα τους.
Για ποιον λόγο;
Αλλα γραφεις τώρα: Άλλο είναι το "δεν μου κάνει" "είναι ακριβό" κλπ και άλλο το δεν είναι καλο προιον.
Και επαναλαμβάνω, η apple εμπειρία χρήσης μεταξύ του top of the line iphone και ipad, είναι η ιδια και η αυτή, ανεξαρτήτως τιμών. Και αυτό διότι τρέχουν εξίσου smooth το ίδιο IOS, τις ίδιες εφαρμογές, το ίδιο γρήγορα. Αν σου αρέσει το ένα, είναι περίεργο πως δεν σου αρέσει το άλλο, ΙΜΟ.
Εγώ καταλαβαίνω κάποιον που μου λέει ότι iphone δε του αρέσει ενώ το Air ναι.
Κοίτα τα δύο ‛διαμάντια’ της apple για μένα είναι το Air2 και το κορυφαίο Mbp, αυτά τα δύο θεωρώ επίδειξη τεχνολογίας από την πλευρά τους. Τα υπόλοιπα όχι.
Από εκεί και πέρα, καθένας έχει την άποψή του. Εσύ μπορείς να τα θεωρείς όλα απλά κορυφαία, εγώ όχι.
Λ.χ. αν κάποιος πάρει το Plus, Πιθανά να μη θέλει και ταμπλέτα. Παρόλα αυτά δε το βάζω στα ίδια με το Air2.
Ακριβως. Τοχω ξαναπει, αν το iPhone ειχε 300ε οπως τα ζαμζουνγκ, ολοι θαχαν iphone. Εκτος απο τους εγκλωβισμενους που θα διαβασετε απο κατω μου.
Τασο, το αν είναι κάποιο κορυφαίο τεχνολογικά προιον είναι ευκόλως αποδείξιμο: Εάν βγαίνει πρώτο ή από τα πρώτα στα σχετικά test, είναι (τεχνολογικά) κορυφαίο αντικειμενικά ασχέτως αν μας κάνει, μας αρέσει, μας φαίνεται ακριβό κλπ Ποσο μάλλον απλώς "καλο" όπως εσύ σχολίασες και μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Αν μου έλεγες, εγώ γουστάρω μονο 2 προιοντα apple, θα σου έλεγα απολύτως σεβαστο. Αν όμως θεωρείς ότι μονο 2 προιοντα είναι καλα, τότε νομίζω πως είσαι λάθος...
Εχεις δικιο, δεν ειναι μονο η ζαμζουνγκ, απλα την θυμηθηκα πρωτη επειδη μας τυπωνει τους επεξεργαστες.
Κολλησες σε μια λεξη και συ, για πες ενα iphone 6-6plus με 300 θα τοπαιρνες η θα προτιμουσες κατι αλλο;
Ρε φίλε, προσωπικά γραφώ, προσωπικές είναι οι απόψεις.
Και όντος ξεχωρίζω δυο προϊόντα τους.
Δεν τα θεωρώ όλα ίσα κι όμοια.
Ok, οποτε απλα ήταν θέμα διατύπωσης (άλλη τελείως έννοια το "η Apple αυτή τη στιγμή έχει μόνο δύο καλά προϊόντα" και άλλη το "ξεχωρίζω δυο προιοντα τους")
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.