[Επίσημο] iPhone 6S | 6S Plus

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 6S / 6S Plus

Λέει πολλά ως προς την σωστή μεθοδολογία για τέτοιες μετρήσεις αλλά και τις φυσιολογικές διακυμανσεις απόδοσης που υπάρχουν στην παραγωγή των chip ακόμα και αν προέρχονται από ένα μόνο προμηθευτή.

Δεν διαφωνω, απλα δεν βγαινει το παραμικρό συμπέρασμα για το υποτιθέμενο ζήτημα.

2be1b30b0fbfa22090333c77274175b3.jpg
c8e323968aeeba9195d986be1e4f4ff8.jpg

Πριν από λίγο σέταρα το 6S της αδελφής μου....ωραίο το rose ,αλλά μάλλον πιο πολύ γυναικείο.....
Πάρα πολύ γρήγορο....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 6S / 6S Plus

Δεν διαφωνω, απλα δεν βγαινει το παραμικρό συμπέρασμα για το υποτιθέμενο ζήτημα.

Ουσιαστικά λέει ότι δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα για την κατανάλωση που προέρχεται από την CPU βάζοντας δυο iphones 6s σε "κόντρα", διότι ακόμα και αν ο Α9 ήταν και στα δυο από το ίδιο εργοστάσιο πάλι θα υπήρχαν αποκλίσεις (manufacturing tolerances), ποσο μάλλον από διαφορετικά εργοστάσια με διαφορετικά processes όπως στην περίπτωση μας. Λέει επίσης πως μια κόντρα με βάση ένα CPU intensive benchmark test όπως το Geekbench δεν μπορεί να δώσει αντικειμενικό αποτέλεσμα για την κατανάλωση του κινητού αφού σε καθημερινή χρήση σπάνια θα δουλεύει ο επεξεργαστής "τσίτα" για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Σε καθημερινή χρήση πάντως θα δούμε αν και κατά ποσο υπάρχει σημαντική διαφορα αυτονομίας μεταξύ Samsung-TSMC A9 ή αν αυτή είναι στα επίπεδα του 2-3% όπως δήλωσε η apple.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

2be1b30b0fbfa22090333c77274175b3.jpg
c8e323968aeeba9195d986be1e4f4ff8.jpg

Πριν από λίγο σέταρα το 6S της αδελφής μου....ωραίο το rose ,αλλά μάλλον πιο πολύ γυναικείο.....
Πάρα πολύ γρήγορο....
Συμφωνώ. Πολύ ωραιο αλλα σαφώς γυναικείο χρώμα...

καλοριζοικο.... απο κοντα παντως δεν ειναι τοσο "γυναικειο".... εμενα παντως μου αρεσε πολυ το rose gold.

Ακομα εγκαθιστω apps kai updates (kai beta ) , το κινητο ζεσταθηκε αρκετα στη πλατη , αλλα οχι ενοχλητικα.
Ειναι ταχυτατο σε οτι και να κανω.

το 3d touch δεν εχω προλαβει ακομα να το δοκιμασω πολυ , ελπιζω μεσα στο ΣΚ να εχω πιο ολοκληρωμενη γνωμη, οπως και για το βιντεο-φωτο.

Το βαρος του επισης , μαζι με τη δερματινη θηκη, ειναι αρκετο στο χερι.... η διαφορα απο περσυ ειναι αισθητη στο plus.

....καλημέρα...
εγώ προτιμώ πάντα το ασημί...
από κει και πέρα μου άρεσε το force touch(χωρίς να τρελαθώ...τόχω στο ρολόι)...είναι μέχρι να το συνηθίσεις...
Το βάρος δεν το κατάλαβα στο 6S γιατί έχω το 6 Plus...
αλλά οκ...είναι σφαίρα....
Για μένα το κρίσιμο χαρακτηριστικό είναι η οθόνη και χαλιέμαι που στο 6-άρι δεν έχει FHD (ελπίζω να μην μας διαβάζει ο Υπερίωνας...χαχα)...
Η αγορά μου θα ήταν το 6S Plus....

Ηρθε!!! Καλοριζοικο.... !
Το 3d touch ολα τα λεφτα.... το κακο ειναι οτι δεν το εχει το Ipad και τρελλαινομαι. Παταω συνεχεια με δυναμη την οθονη του και θα μου μεινει το αμοιρο. Ελπιζω να τοβαλουν σε επομενα μοντελα.
Ειδικα το gesture με το Multitasking ειναι σωτηριο.

Υγ... θα χαρεις και το ρολοι σου παλι :p

YG2... αν δυσκολευεσαι με το πατημα , βαλε την ευαισθησια στο Low.

Thanks!!
Για το force touch χρειάστηκα μονο 2 λεπτά για να καταλάβω ποσο πρέπει να το πιέσω. Εκ πρωτης φαίνεται πολύ βολικό και είμαι σίγουρος πως και εγώ θα έχω "θέμα" με το ipad όπως είχα θέμα με τα παλιά ipad που δεν είχαν touch id. Το τελευταίο, όντως είναι αστραπιαίο!
Τώρα τα σεταρω όλα (watch included) και επανέρχομαι ;)

εγω εβαλα την ευαισθησια στο low γιατι εχω θεμα με τις αρθρωσεις , και δε θελω να ασκω μεγαλη πιεση στα δαχτυλα!

ΥΓ... στεiλε και κανενα digital touch στο ρολοι ! :p

YG2... πολυ χρησιμο ειναι και στο πληκτρολογιο , οταν γραφεις , που μπορεις και κινεις το κερσορα σαν trackpad και οχι μονο!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το τελευταίο είναι τρομερό όντως. Κανεις force touch στο πληκτρολόγιο και γίνεται trackpad! Το έχει και στο ipad αλλα με τα δυο δάκτυλα ταυτόχρονα δεν είναι το ίδιο απλό...

ειναι τοσο σημαντικο, οσο ηταν το δεξι κουμπι (και μεσαιο) στα ποντικια καποτε!

Στην ουσια σου δινει τη δυνατοτητα για πολυ μεγαλη παραμετροποιηση και αυξανει τη περιπλοκοτητα των εφαρμογων.
Οταν το υιοθετησουν οι devs εχουμε να δουμε πολλα ωραια.... πχ οπως το instagram.

Kι επειδη εχει 2 επιπεδα πιεσης, στην ουσια σου δινει και τη χρηστικοτητα του μεσαιου πληκτρο ποντικιου (σε αντιστοιχια) .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παίδες δύο είναι τα επίπεδα πίεσης ?

Δε ρωτάω για τα γραφικά και τα σοβαρά app :p

Για κάνα ραλάκι να ξέρουμε ποτέ θα έχουμε γκάζι φρένο με πίεση :D

3 συνολικα.. το πρωτο ειναι το απλο αγγιγμα (touch) , μετα εχουμε το δευτερο επιπεδο (peak) και τελος το τριτο (pop).
2 εχει το apple watch.

Σε παιχνιδια οντως θακανει τη διαφορα.
Yπαρχουν ηδη καποια που το αξιοποιουν.... https://itunes.apple.com/nz/app/ag-drive/id789356890?mt=8

και https://www.youtube.com/watch?v=ppoe1L3vPjw

Last edited:
Νομιζω οτι ειναι απο τις πιο σημαντικες προσθηκες στο ios.... μαζι με τα extensions.
Ειναι αυτο που θα δωσει ωθηση στις εφαρμογες και θα τις κανει πιο ¨περιπλοκες¨, πιο "desktop" .

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 6S / 6S Plus

Μουφα δλδ το 3D touch...

:p

Θα μας πεις μόλις παραλάβεις...

Εγώ πάντως περίμενα πολύ λιγότερα και το έχω ευχαριστηθεί πολύ, ειδικά πχ στην κάμερα όπου με ένα force touch τραβάς φωτό η βίντεο η σε εφαρμογές όπως το scanner pro που με την μια σκαναρεις η πχ στο Shazam που με ένα κλικ αναγνωρίζει το τραγούδι. Είναι σαφώς το μέλλον και αναμένω να διαδοθεί σε όλα τα smartphones πολύ σύντομα.

για να μην ψαχνεστε τι φορατε...

N71AP: ο Α9 κατασκευάστηκε από την Samsung
N71MAP: ο Α9 κατασκευάστηκε από την TSMC
N66AP: ο Α9 κατασκευάστηκε από την Samsung (6S)
<>N66MAP: ο Α9 κατασκευάστηκε από την Samsung (6S Plus)

με το Lirum Device Info Lite