[ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

Ωραίος!!!!

Τόγραψα και το ξαναγράφω: το 7-άρι μου είναι αδιάφορο , όντας κάτοχος του 6Plus.....όμως-πρόσεξε-το Apple Watch 2 το αγόρασα-και μάλιστα ατσάλινο-όντας κάτοχος του Apple Watch 1 ....θέλω γιατρό??? :damnyou:

Νομίζω Νασο ότι ήρθε η ώρα αναβάθμισης, έτσι για να επιβεβαιώσεις τον Λάκη :p

Νομίζω Νασο ότι ήρθε η ώρα αναβάθμισης, έτσι για να επιβεβαιώσεις τον Λάκη :p

...αυτός μάλιστα: είναι ένας πραγματικός λόγος αναβάθμισης.....:ernaehrung004:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

...είναι πανέμορφο και δε θέλει θήκη...αλλά ούτε να το σκεφτείς....

Παιδιά, δεν έχετε καταλάβει. Είμαι τρελός μανταλακιας, ούτε μερα δεν θα βγάλει το κινητό χωρίς γρατζουνιές :p

Λάκη μου ευχαριστώ, αλλα πραγματικά αν ήσουν ψυχολόγος θα σου συνιστούσα να βρεις άλλη δουλεια :p Τόσο έξω πέφτεις στο ψυχογράφημα σου :)

Τακη μου,αν ημουν ψυχολογος,τωρα δεν θα εγραφες απ'το γραφειο,αλλα απ'το Δαφνι! :earmuffs:

Τάκη καλορίζικο!!!...enjoy!!!!

ΥΓ: το 128-άρι πήρες???

Λάκη προφανώς για σένα είναι λάθος η αγορά του 7 ,προπαντός αν είσαι κάτοχος του 6s....δεν είναι όμως για όλους....

Νασο δεν εχει να κανει με την απλ,γενικο ειναι το κακο.
Παρε παραδειγμα τις γυναικες.
Δωστε στη γυναικα σας μια πιστωτικη χωρις οριο κι αμολυστε την σ'ενα μολ...

Αν ήσουν ψυχολόγος, θα έγραφες από τον Κορυδαλλό :p

περιεργο,παρολο που δεν ειμαι ψυχολογος,γραφω απ'τον Κορυδαλλο.

Μην το σκεφτείς καν χωρίς θήκη!

Εγώ μετάνιωσα πίκρα με μόλις 1 βδομάδα συμβίωσης.
Άρπαξε πίσω όλο "τρίχες"
Ελπίζω σε αντικατάσταση λόγο creaking/clicking και υπόσχομαι πως το επόμενο δεν θα το δει το φως του ηλίου!

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

Άρπαξε πίσω όλο "τρίχες"
Ελπίζω σε αντικατάσταση λόγο creaking/clicking και υπόσχομαι πως το επόμενο δεν θα το δει το φως του ηλίου!

Ωχ αυτό φοβάμαι... Έβαλα ήδη μια 0.3 της Puro και βλέπουμε...
Ευτυχώς δεν έχω creaking

Άρπαξε πίσω όλο "τρίχες"

Θα σε στενοχωρήσω αλλά αυτό για τις "τρίχες" που λες αναφέρεται "ρητά" στο επίσημο site ως... προτέρημα.

http://www.apple.com/iphone/compare/

Δες υποσημείωση 1 στο τέλος.

(Για να καταλάβετε πόσο cocky γίνεται μια εταιρία όταν οι πελάτες της δηλώνουν αυτομάτως ενθουσιασμένοι με ο,τι παραξενιές κι αν τους σερβίρει, no matter what.)

Ελπίζω να πέσεις σε κανέναν συνεργάσιμο έμπορο που να το πάρει πάνω του και να στο αλλάξει.

Μπααα
Τζίφος ελπίζω για αντικατάσταση λόγο creaking.
Η συσκευή με την παραμικρή πίεση στα άκρα κάνει θόρυβο.

Συγγνώμη αλλά η AAPL έβγαλε κινητό high gloss το οποίο γρατζουνιεται ακόμα και με ... χάδι..... συνιστά εξ αρχής αποκλειστική χρήση θήκης και υπάρχει κόσμος που το θαυμάζει???? και εκτός από αυτό το αγοράζει για να το χρησιμοποιεί με γάντι ταμπουρωμένο αποκλειστικά σε θήκη?? ποιο το νόημα? τι ακριβώς ευχαριστιέται ο χρήστης? κάτι που δε βλέπει για να μη πάθει κάτι?

Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να έχει ωραία αίσθηση αλλά ΠΩΣ το χειρίζεσαι όταν κάνει τόσο εύκολα γραμμές?? εκτός αν μας αρέσει η παρακάτω όψη μετά τον πρώτο ενθουσιασμό:

820332356_3_1000x700.jpg

Όσοι είχατε πάρει 3gs μάλλον ξεχάσατε το Abrasiongate

makes no sense to me, but if you like it, its fine by me.

PS εκτος αν βγουν και AΑPL στιλβωτικά και το περνάτε κάθε μήνα ένα χέρι :P
maxresdefault.jpg

Εντάξει, για πολλοστή φορά καταρχήν υπερβολές αλλά και το πως ο καθένας μας χειρίζεται τα χιλιάρικά του, είναι δικαίωμά του.
Μην ξεχνάμε ότι όλες οι ναυαρχίδες τηλεφωνικές συσκευές από τις μεγάλες εταιρείες, κοστίζουν αντίστοιχα χιλιάρικα...
Απλά κάποια κρατούν τις τιμές τους και άλλα τις χάνουν μέσα σε πράγματι ένα τρίμηνο γιατί πράγματι βγαίνει νέο μοντέλο μέσα σε αυτό το τρίμηνο.

Τρίχα-gate :p

Θα σε στενοχωρήσω αλλά αυτό για τις "τρίχες" που λες αναφέρεται "ρητά" στο επίσημο site ως... προτέρημα.

http://www.apple.com/iphone/compare/

Δες υποσημείωση 1 στο τέλος.

(Για να καταλάβετε πόσο cocky γίνεται μια εταιρία όταν οι πελάτες της δηλώνουν αυτομάτως ενθουσιασμένοι με ο,τι παραξενιές κι αν τους σερβίρει, no matter what.)

Ελπίζω να πέσεις σε κανέναν συνεργάσιμο έμπορο που να το πάρει πάνω του και να στο αλλάξει.

Δεν το αναφέρει ως προτέρημα, αλλά ως κάτι που πιθανόν να παρουσιαστεί. Πολύ πιο τίμιο από το να μην έλεγε τίποτα.

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

Τρίχα-gate :p

Δεν το αναφέρει ως προτέρημα, αλλά ως κάτι που πιθανόν να παρουσιαστεί. Πολύ πιο τίμιο από το να μην έλεγε τίποτα.

Ναι, γράφει σε ελεύθερη μετάφραση πως "το υλικό είναι τόσο διαστημικά φανταστικό και εξωγήινης τεχνολογίας που όταν εσείς οι ιθαγενείς το πιάσετε στα χέρια σας θα γκρατζουνιστεί, γι'αυτό συνιστούμε μια από τις παράλογα πανάκριβες θήκες μας" -bye-

Έλα ρε συ, αν έχω καταλάβει καλά είσαι δικηγόρος. Ξέρεις λοιπόν καλύτερα από μένα ότι το γράφει όχι επειδή είναι τίμια, απλά για να καλύψει τον κώλο της από μελλοντικά σωρηδόν RMA. Εξ ου και το... μέγεθος της γραμματοσειράς και η θέση που αναγράφεται στο site.

Για οποίο λόγο και να το κάνει, τον καταναλωτή τον ενημερώνει. Από εκεί και πέρα, όντως ο τρόπος παραγωγής αυτού του χρώματος είναι εντυπωσιακός και πρωτοποριακός. Η αίσθηση στο χέρι είναι κορυφαία.