[Επίσημο] iPhone X

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Ναι το ξερω, το εγραψα και εγώ προηγουμενως, αλλα αυτα ειναι απλά για να τρεχουν αξιοπρεπως οι εφαρμογες της apple. Ξαναλεω πως σε 3party εφαρμογες δε περιμένω να δουμε αξιοσημειωτη διαφορά που να δικαιολογεί την x2 τιμη. Απο όσο θυμαμαι απο την παρουσιαση, εχουν ακολουθησει την οδό, 2 underpowered cores, 2 high perf, κτλ. Θα ειναι ενδιαφερον να δουμε πως θα αξιοποιηθει το νεο chipset απο 3rd party απαιτητικες εφαρμογες, παιχνιδια, κτλ και τι αντικτυπο θα εχει στην μπαταρια.

Κανεις λάθος. Δεν ειναι μονο για τις εφαρμογές της apple αλλα για όλες τις απαιτητικές εφαρμογές third party developers από τυπου photoshop, gaming μέχρι augmented reality. Αν είδες το demo, έκαναν "παπαδες" κάποιες 3rd party augmented reality εφαρμογές. Η ψαλιδα έχει ανοίξει παρα πολύ.

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Όσο για την ανάλυση, προσωπικά θεωρώ υπερβολή τις πολύ υψηλές αναλύσεις σε τόσο μικρές οθόνες, απλα το Χ τουλάχιστον έχει τόσο πολύ horse power που δεν το επιβαρύνει.

Τώρα που μπορείς και εσύ να δουλέψεις σε αυτή την ανάλυση και μάλιστα σε OLED, μην ανησυχείς θα καταλάβεις και μόνος σου ότι δεν είναι υπερβολή.
Όπως και τα soft buttons

Σαν πρώην μηλαράκιας που είμαι (αν και παραμένω σε ipad ακόμη λόγο μη ιδιαίτερης χρήσης ταμπλέτας) έχω να πω ότι η apple έχει και θα έχει το κοινό της όπως και τους haters της.
Εγώ θέλω να πιστεύω ότι δεν ανήκω σε καμία από τις 2 κατηγορίες γιατί έχω δουλέψει και IOS και Android.
Η γνώμη μου είναι ότι η τιμή είναι αδικαιολόγητα υψηλή. Αυτή τη στιγμή το Samsung S8 plus έχει 650 στο skroutz με 64gb επεκτάσιμη μνήμη (με 20 ευρώ βάζεις άλλα 64), το οποίο είναι κινητάρα απλά. Τα περί νίκης στα σημεία από το Iphone με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
Επίσης μην ξεχνάτε ότι το iphone βγαίνει 6 μήνες μετά το S8 Plus και είναι λογικό να έχει κάποια πράγματα καλύτερα. Πριν 6 μήνες το ίδιο ίσχυε και για το Samsung S8 plus.
Τέλος πάντων. Εκείνο που με ξεπερνάει είναι ότι υπάρχουν φανατικοί του iphone χωρίς να έχουν δοκιμάσει κάτι άλλο και επειδή έχουν δώσει 100 ευρώ στο apple store για να μην τα χάσουν.
Και δεν αναφέρομαι κάπου συγκεκριμένα προς αποφυγή παραξηγήσεων. Φιλικά μιλάμε.

Υ.Γ. Εντάξει αυτό το πράγμα με το κόψιμο μπροστά στην οθόνη παίζει να είναι ότι πιο άσχημο έχω δει. Μου θυμίζει όταν έβαζα ζελατίνα και έβλεπα το κόψιμο σε αυτό το σημείο και τρελαινόμουν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Τώρα που μπορείς και εσύ να δουλέψεις σε αυτή την ανάλυση και μάλιστα σε OLED, μην ανησυχείς θα καταλάβεις και μόνος σου ότι δεν είναι υπερβολή.
Όπως και τα soft buttons

Γιατί, πριν δεν μπορούσες να δουλέψεις; Μην γραφουμε υπερβολές. Όσο για τα soft buttons, καμια σχέση με την υλοποίηση του android από ότι βλέπω...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Γιατί, πριν δεν μπορούσες να δουλέψεις; Μην γραφουμε υπερβολές. Όσο για τα soft buttons, καμια σχέση με την υλοποίηση του android από ότι βλέπω...

Ως τώρα δεν είχες ζήσει με τηλέφωνο με OLED k hi resolution. Αυτό λέω. Οπότε , τώρα που μπορείς με το νέο X θα αναθεωρήσεις κατά την άποψή μου.

Για cpu είδη ξέρουμε κάποια λίγα πράγματα , λ.χ. σε hardware επίπεδο δεν υποστηρίζει 32bit. Αυτό σημάνει ότι σίγουρα πέταξαν περιττό λίπος. Πολύ ενδιαφέρον.
Όσο για τη GPU ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα θα έλεγα. Γενικά πάντως είναι εξαιρετικά σπάνιο να εμφανίζονται καινούριες αρχιτεκτονικές gpu, όποτε είναι σίγουρα κάτι το ενδιαφέρον που θα συζητήσουμε αρκετά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Ως τώρα δεν είχες ζήσει με τηλέφωνο με OLED k hi resolution. Αυτό λέω. Οπότε , τώρα που μπορείς με το νέο X θα αναθεωρήσεις κατά την άποψή μου.

Για cpu είδη ξέρουμε κάποια λίγα πράγματα , λ.χ. σε hardware επίπεδο δεν υποστηρίζει 32bit. Αυτό σημάνει ότι σίγουρα πέταξαν περιττό λίπος. Πολύ ενδιαφέρον.
Όσο για τη GPU ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα θα έλεγα. Γενικά πάντως είναι εξαιρετικά σπάνιο να εμφανίζονται καινούριες αρχιτεκτονικές gpu, όποτε είναι σίγουρα κάτι το ενδιαφέρον που θα συζητήσουμε αρκετά.

Ναι ρε Τασο, έχω πιάσει στα χερια μου oled υψηλης ανάλυσης. Δεν ειναι πυρηνική φυσική.
Με το καλο να δούμε στην πράξη τι ψαρια πιάνουν τα νέα CPU/GPU.

Εντυπωσιακή κίνηση και η υποστήριξη Qi
Έχω Qi κάτι χρόνια
Δε περίμενα να είμαι συμβατός με apple … περίμενα να αναπτύξουν κατι δικό τους μη συμβατό. Πάλι καλά … common sense

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Εντυπωσιακή κίνηση και η υποστήριξη Qi
Έχω Qi κάτι χρόνια
Δε περίμενα να είμαι συμβατός με apple … περίμενα να αναπτύξουν κατι δικό τους μη συμβατό. Πάλι καλά … common sense

Αυτό ήταν όντως καλο σημάδι. Και δεδομένου ότι θα ρίξει το βαρος της η apple, αναμένω να γινει το de facto πρωτόκολλο για όλους.

Να πω και εγώ την γνώμη μου σαν android'ακιας?

* FaceID : επίδειξη τεχνολογίας. H apple σε απελπισμένη προσπάθεια να κάνει την διαφορά, τώρα σκανάρει το προσωπό μας αντί το super-ευχρηστο δακτυλικο μας αποτύπωμα. Κοινώς FAIL!

* OLED edge to edge display : Πολύ ωραια ανάλυση, χρώματα το πιστευω. Δυστηχως αυτό το σεμεδάκι που κρέμετε στο πανω μερος τα χαλάει ολα! (ps. το σωστό format θα ηταν -> βλέπε φωτό κατω)

* πλαίσιο / κατασκευή : εδώ πάντα δίνω τα εύσημά μου στην apple.

* Animoji : ελα τωρα, ας σοβαρευτούμε...

* Cameras : χωρις να εχω δει δείγματα ακομα, θεωρώ οτι κλασσικά θα ειναι πολύ καλές αλλα ενα κλικ κάτω απο τις κορυφαίες android ως συνήθως. Το 4K στα 60fps ειναι respectful.

* CPU : επίσης βγάζω το καπέλο μου στην apple. Κορυφαίοι όλοι οι Axx.

* Wireless charging : σιγά τα ωα. Το χαιρόμαστε στο android παρα πολλά χρόνια τωρα.

* ΤΙΜΗ : λογική θα ελεγα. Αχρηστα features που εχουν στοιχίσει δεκάδες δισ. δολλάρια παχυλών μισθών και bonuses στην Apple, θα πρέπει να μετακυλήσουν στον αγοραστή. Ασχετα που πλέον πρέπει να το σηκωσεις, να κοιταχτείτε και να ξεκλειδώσει.

wtwom70bimlz.png

To x θα ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ στις πωλήσεις.
Πολύ απλά διότι είναι το πρώτο apple κινητό με οθόνη σε όλο το μπροστινό μέρος ακόμα και αν το κόψιμο δεν είναι ότι καλύτερο.
Βέβαια είναι θέμα συνήθειας.
Animojies, παιδες θα ξετρελαθούν τα Κινεζάκια … γιαυτο κάνανε όλα τα ζωάκια στην παρουσίαση.

Πολύ μάγκες στην Apple και πολύ καλά κάνουν στις τιμές πώλησης.
Όσο πιο ψηλά κοστολογούν τόσο θα γίνετε αντικείμενο πόθου και prestige.
Και αυτοί που δεν έχουν, θα κάνουν 3ετες συμβόλαιο να το πάρουν η δώσεις για χρόνια.
Τα χρηματακια της η Apple όμως θα τα πάρει.

Και εγω ξαναρωτάω.
Μαζι με τα 8 και Χ, ποιες αλλες συσκευές θα κυκλοφορούν παράλληλα και ποσο θα κοστίζουν?

Εγω παντως για Iphone το βρηκα πολύ καλο.
Σχεδιαστικά είναι ότι καλυτερο εχει παρουσιάσει σε σημειο να μην πιστεύω στα ματια μου ότι τελικα είναι πραγματικό.
Στην αρχη βλέποντας βιντεακια με το 8 σκέφτηκα , μπλα μπλα μια από τα ιδια ξαναζεσταμένο φαι.
Το X όμως είναι μεγαλο βημα για την apple όχι μονο σχεδιαστικά αλλα και από θεμα χειρισμού αφου οι προσθήκες χειρονομιών που απαιτούνται τωρα ακομα περισσοτερο λογω πλήρης οθόνης, φέρνουν την εμπειρία χρήσης σε άλλο επιπεδο.
Φτανει βέβαια να εχουν δρομολογηθεί σωστα χωρίς να μπερδεύουν τον χρήστη.
Αυτό το αναφέρω πιο πολύ γιατι παρατηρώντας τα swypes για Home screen και Multitasking, παρατηρω πως βρίσκονται αρκετα κοντα και δεν είναι δυσκολο να μπερδέψουν τον χρηστη.
Επισης το scroll θα πρεπει να γινεται πιο προσεκτικά εάν δεν θελει ο χρήστης να βρισκεται συνεχώς στην αρχικη οθονη.
Αυτά βεβαια θα δουμε στην πορεια ποσο καλα ζυγισμένα είναι, όπως επισης και το Face unlock.

Δύσκολο το εγχείρημα τοσο που τελικα τους εξέθεσε στην παρουσίαση.
Θα ειναι πραγματικά μεγαλο επίτευγμα αν δουλευει το ιδιο καλα με τον δακτυλικό αποτύπωμα γιατι εάν τελικα καταλήγουμε να κοιταμε τα κινητα μας μονο σε καθετη θεση η με λίγες μοιρες απόκλιση, τοτε βλεπω στο τελος ολοι τα χρησιμοποιούν κωδικο.
Το στοίχημα θα είναι να μπορει να ενεργοποιηθεί η συσκευή ακουμπισμένη σε επιφάνεια , απλως με το βλεμα στραμμένο προς αυτην.
Αν δεν το πετυχουν αυτό τότε μιλαμε απλως για ένα αποτυχημένο ενδιάμεσο σταδιο ώσπου η τεχνολογία να επιτρέψει το fingerprint scanner εντος οθονης.
Αυτό και η προσθήκη 4K στα 60fps νομιζω πως είναι τα πιο σημαντικά κερδη στο νέο Iphone.
Οι σαχλαμαριτσες με τα εικονιδια και τα παιχνιδια προσωπικά μου είναι εντελως αδιάφορα.
Η Apple επιτέλους εκανε μια συσκευή που μεν μπορει να κινείται στα ορια του πειράματος αλλα τουλάχιστον για πρωτη φορα τολμησε να κανει κατι διαφορετικό.

Α έκανε λάθη.
Ε φυσικα εκανε…
Καταρχήν το καρούμπαλο στο πισω μερος με την κάμερα δεν καταπίνεται ευκολα.
Βασικα ποτε δεν θα αγοραζα κινητό που η καμερα του θα ηταν με αυτό τον τρόπο εκτεθειμένη.
Δεν παιζει με τιποτα να χρησιμοποιηθεί χωρις θηκη ασε και που με θήκη είναι επίφοβη να χτυπηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Επισης το σεμεδακι μπροστά ηταν ατυχής επιλογη.
Λιγο πιο φαρδύ πλαίσιο στο πανω μερος ώστε να μην χαλα τον λογο διαστάσεων σε βιντεο δεν νομιζω πως θα έφερνε κανενα χαμο.
Αυτό το αλλοπρόσαλλο μπροστινό μερος γραφει πως εχει μέγεθος οθονης 5,8 αλλα πως στην ευχη το υπολογίζουν με το μανταλακι που κρατά την εφημερίδα;
Παρόλα αυτα εχουμε 5,8 ιντσες ( με κάποιον τρόπο υπολογισμού) σε σωμα που δεν ξεπερνα σε διαστάσεις τα 143.6 x 70.9 mm ( δηλαδή μέγεθος συκευης για οθόνη 5,2 ίντσες) oled οθονη ,και ασύρματη φόρτιση .
Αυτά τα πράγματα γίνονται μονο κάθε δεκα χρονια.

Αν δεν εβαζε το μανταλάκι στο πανω μερος, το καρουμπαλο στην καμερα και χρησιμοποιούσε το μηλαράκι στο πισω μερος ως fingerprint scanner ( μα κανεις δεν σκέφθηκε ποτε να δωσει ενεργή χρήση στο λογο τους ; ) τοτε θα μιλούσαμε για το απολυτό
Το 2027 περιμένω διαφανές iphone

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Να πω και εγώ την γνώμη μου σαν android'ακιας?

* FaceID : επίδειξη τεχνολογίας. H apple σε απελπισμένη προσπάθεια να κάνει την διαφορά, τώρα σκανάρει το προσωπό μας αντί το super-ευχρηστο δακτυλικο μας αποτύπωμα. Κοινώς FAIL!

* OLED edge to edge display : Πολύ ωραια ανάλυση, χρώματα το πιστευω. Δυστηχως αυτό το σεμεδάκι που κρέμετε στο πανω μερος τα χαλάει ολα! (ps. το σωστό format θα ηταν -> βλέπε φωτό κατω)

* πλαίσιο / κατασκευή : εδώ πάντα δίνω τα εύσημά μου στην apple.

* Animoji : ελα τωρα, ας σοβαρευτούμε...

* Cameras : χωρις να εχω δει δείγματα ακομα, θεωρώ οτι κλασσικά θα ειναι πολύ καλές αλλα ενα κλικ κάτω απο τις κορυφαίες android ως συνήθως. Το 4K στα 60fps ειναι respectful.

* CPU : επίσης βγάζω το καπέλο μου στην apple. Κορυφαίοι όλοι οι Axx.

* Wireless charging : σιγά τα ωα. Το χαιρόμαστε στο android παρα πολλά χρόνια τωρα.

* ΤΙΜΗ : λογική θα ελεγα. Αχρηστα features που εχουν στοιχίσει δεκάδες δισ. δολλάρια παχυλών μισθών και bonuses στην Apple, θα πρέπει να μετακυλήσουν στον αγοραστή. Ασχετα που πλέον πρέπει να το σηκωσεις, να κοιταχτείτε και να ξεκλειδώσει.

wtwom70bimlz.png
Ε κάτι να αφήσουν για του χρόνου.
Όλα απο τωρα να τα δώσουν?
Παρά πάει πολύ για τα κυβικα της Apple όπως μας συνήθισε χρόνια και χρόνια :flipout:
Που και να ήθελαν απλα δεν μπορούν 3d fingerprint για αυτό βάλανε το ξεκλείδωμα με ίριδα.
Όπως επίσης θα φυγει το τραγελαφικό κόψιμο μπροστά που σε multimedia περιεχόμενο θα ειναι καρκίνωμα.

Εγω παντως για Iphone το βρηκα πολύ καλο.
Σχεδιαστικά είναι ότι καλυτερο εχει παρουσιάσει σε σημειο να μην πιστεύω στα ματια μου ότι τελικα είναι πραγματικό.
Στην αρχη βλέποντας βιντεακια με το 8 σκέφτηκα , μπλα μπλα μια από τα ιδια ξαναζεσταμένο φαι.
Το X όμως είναι μεγαλο βημα για την apple όχι μονο σχεδιαστικά αλλα και από θεμα χειρισμού αφου οι προσθήκες χειρονομιών που απαιτούνται τωρα ακομα περισσοτερο λογω πλήρης οθόνης, φέρνουν την εμπειρία χρήσης σε άλλο επιπεδο.
Φτανει βέβαια να εχουν δρομολογηθεί σωστα χωρίς να μπερδεύουν τον χρήστη.
Αυτό το αναφέρω πιο πολύ γιατι παρατηρώντας τα swypes για Home screen και Multitasking, παρατηρω πως βρίσκονται αρκετα κοντα και δεν είναι δυσκολο να μπερδέψουν τον χρηστη.
Επισης το scroll θα πρεπει να γινεται πιο προσεκτικά εάν δεν θελει ο χρήστης να βρισκεται συνεχώς στην αρχικη οθονη.
Αυτά βεβαια θα δουμε στην πορεια ποσο καλα ζυγισμένα είναι, όπως επισης και το Face unlock.

Δύσκολο το εγχείρημα τοσο που τελικα τους εξέθεσε στην παρουσίαση.
Θα ειναι πραγματικά μεγαλο επίτευγμα αν δουλευει το ιδιο καλα με τον δακτυλικό αποτύπωμα γιατι εάν τελικα καταλήγουμε να κοιταμε τα κινητα μας μονο σε καθετη θεση η με λίγες μοιρες απόκλιση, τοτε βλεπω στο τελος ολοι τα χρησιμοποιούν κωδικο.
Το στοίχημα θα είναι να μπορει να ενεργοποιηθεί η συσκευή ακουμπισμένη σε επιφάνεια , απλως με το βλεμα στραμμένο προς αυτην.
Αν δεν το πετυχουν αυτό τότε μιλαμε απλως για ένα αποτυχημένο ενδιάμεσο σταδιο ώσπου η τεχνολογία να επιτρέψει το fingerprint scanner εντος οθονης.
Αυτό και η προσθήκη 4K στα 60fps νομιζω πως είναι τα πιο σημαντικά κερδη στο νέο Iphone.
Οι σαχλαμαριτσες με τα εικονιδια και τα παιχνιδια προσωπικά μου είναι εντελως αδιάφορα.
Η Apple επιτέλους εκανε μια συσκευή που μεν μπορει να κινείται στα ορια του πειράματος αλλα τουλάχιστον για πρωτη φορα τολμησε να κανει κατι διαφορετικό.

Α έκανε λάθη.
Ε φυσικα εκανε…
Καταρχήν το καρούμπαλο στο πισω μερος με την κάμερα δεν καταπίνεται ευκολα.
Βασικα ποτε δεν θα αγοραζα κινητό που η καμερα του θα ηταν με αυτό τον τρόπο εκτεθειμένη.
Δεν παιζει με τιποτα να χρησιμοποιηθεί χωρις θηκη ασε και που με θήκη είναι επίφοβη να χτυπηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Επισης το σεμεδακι μπροστά ηταν ατυχής επιλογη.
Λιγο πιο φαρδύ πλαίσιο στο πανω μερος ώστε να μην χαλα τον λογο διαστάσεων σε βιντεο δεν νομιζω πως θα έφερνε κανενα χαμο.
Αυτό το αλλοπρόσαλλο μπροστινό μερος γραφει πως εχει μέγεθος οθονης 5,8 αλλα πως στην ευχη το υπολογίζουν με το μανταλακι που κρατά την εφημερίδα;
Παρόλα αυτα εχουμε 5,8 ιντσες ( με κάποιον τρόπο υπολογισμού) σε σωμα που δεν ξεπερνα σε διαστάσεις τα 143.6 x 70.9 mm ( δηλαδή μέγεθος συκευης για οθόνη 5,2 ίντσες) oled οθονη ,και ασύρματη φόρτιση .
Αυτά τα πράγματα γίνονται μονο κάθε δεκα χρονια.

Αν δεν εβαζε το μανταλάκι στο πανω μερος, το καρουμπαλο στην καμερα και χρησιμοποιούσε το μηλαράκι στο πισω μερος ως fingerprint scanner ( μα κανεις δεν σκέφθηκε ποτε να δωσει ενεργή χρήση στο λογο τους ; ) τοτε θα μιλούσαμε για το απολυτό
Το 2027 περιμένω διαφανές iphone
Πλήρη ταύτιση σε αυτά που αναφέρεις.
Να προσθέσω ερωτηματικο η αυτονομία μιας πιστεύω οτι θα τσιγκουνεύτηκαν σε χωρητικότητα.
Θα δείξει επόμενες εβδομάδες οταν πέσει το γνωστό χειρουργείο.:p

Κι όμως το iPhone X ξεπερνάει το MacBook Pro σε benchmarks!

Οι νέες ανακοινώσεις της Apple στο χώρο των smartphones, τα iPhone X, iPhone 8 και iPhone 8 Plus, έχουν το νέο A11 Bionic chip της εταιρείας, που όπως σημειώνουν από το “μήλο” είναι το καλύτερο που έχουν τοποθετήσει ποτέ σε smartphone. Πόσο ισχυρό είναι όμως; Ίσως τόσο ώστε να μπορεί να τα βάλει και με έναν Intel Core i.​

Το γράφουμε αυτό καθώς το νέο iPhone X με το A11 chipset εμφανίστηκε σε μία δημοφιλή cross-platform benchmark app (GeekBench) πετυχαίνοντας υψηλότερο σκορ από το MacBook Air του 2017 αλλά και το 2017 Core i5 MacBook Pro. ενώ ξεπέρασε και το iPad Pro των 10,5 ιντσών.

benchmarks-640x337.jpg

Ακολουθούν τα αποτελέσματα και των τριών συσκευών:

• iPad Pro 10.5-inch: 3558 single, 9133 multi
  • MacBook Air (2017): 3126 single, 5935 multi
  • MacBook Pro 13-inch (2017 Core i5): 4342 single, 9194 multi
  • iPhone X: 4061 single, 9959 multi

Όπως βλέπετε, η single-core απόδοση του iPhone X είναι κάτω από αυτήν του MacBook Pro αλλά η multi-core ανεβαίνει υψηλότερα.

Το Apple A11 είναι ένα εξαιρετικό chip με 4,3 δισ. transistors που περιλαμβάνει μία νέα Neural Engine που χρησιμοποιείται για Portrait Lighting και άλλα εφέ στο κομμάτι της φωτογραφίας. Διαθέτει ακόμη μία ολοκαίνουρια GPU σχεδιασμένη από την Apple που προσφέρει 30% καλύτερη απόδοση από αυτήν του A10.

[via]
(Sent from Galaxy Tab S2)

Απάντηση: Κι όμως το iPhone X ξεπερνάει το MacBook Pro σε benchmarks!

Οι νέες ανακοινώσεις της Apple στο χώρο των smartphones, τα iPhone X, iPhone 8 και iPhone 8 Plus, έχουν το νέο A11 Bionic chip της εταιρείας, που όπως σημειώνουν από το “μήλο” είναι το καλύτερο που έχουν τοποθετήσει ποτέ σε smartphone. Πόσο ισχυρό είναι όμως; Ίσως τόσο ώστε να μπορεί να τα βάλει και με έναν Intel Core i.​

Το γράφουμε αυτό καθώς το νέο iPhone X με το A11 chipset εμφανίστηκε σε μία δημοφιλή cross-platform benchmark app (GeekBench) πετυχαίνοντας υψηλότερο σκορ από το MacBook Air του 2017 αλλά και το 2017 Core i5 MacBook Pro. ενώ ξεπέρασε και το iPad Pro των 10,5 ιντσών.

benchmarks-640x337.jpg

Ακολουθούν τα αποτελέσματα και των τριών συσκευών:

• iPad Pro 10.5-inch: 3558 single, 9133 multi
  • MacBook Air (2017): 3126 single, 5935 multi
  • MacBook Pro 13-inch (2017 Core i5): 4342 single, 9194 multi
  • iPhone X: 4061 single, 9959 multi

Όπως βλέπετε, η single-core απόδοση του iPhone X είναι κάτω από αυτήν του MacBook Pro αλλά η multi-core ανεβαίνει υψηλότερα.

Το Apple A11 είναι ένα εξαιρετικό chip με 4,3 δισ. transistors που περιλαμβάνει μία νέα Neural Engine που χρησιμοποιείται για Portrait Lighting και άλλα εφέ στο κομμάτι της φωτογραφίας. Διαθέτει ακόμη μία ολοκαίνουρια GPU σχεδιασμένη από την Apple που προσφέρει 30% καλύτερη απόδοση από αυτήν του A10.

[via]
(Sent from Galaxy Tab S2)

Να δεις που σε λίγο καιρό θα βάζει δικά της chips και στα MacBooks.
Έχουν κάνει μεγάλα άλματα στον τομέα αυτόν.