[Επίσημο] iPhone X

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Και αν είσαι σοβαρός με το βίντεο αγοράζεις κάτι άλλο. Ε τα ήθελες και τα άκουσες :p

Ότι κάνει στραβά η apple, δεν πειράζει, δεν έχει σημασία, δεν το χρειάζομαι. Ε μα πια :flipout:

Εσύ τι προτιμάς; 4Κ 60fps εξαιρετικής για smartphone ποιότητας ή stereo ήχο;
Είπα και εγώ ότι το θεωρώ έλλειψη, αλλα προφανώς προτιμώ να τραβάω 4Κ 60fps που ούτε στην Sony 6300 δεν μπορώ ακόμα...

Είπα και εγώ ότι το θεωρώ έλλειψη, αλλα προφανώς προτιμώ να τραβάω 4Κ 60fps που ούτε στην Sony 6300 δεν μπορώ ακόμα...
Εγώ και με 4k στα 30 που τραβάω τώρα βολεύομαι.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ και με 4k στα 30 που τραβάω τώρα βολεύομαι.

Καλα, αν δεις πως παίζει στα 60fps δεν γυρνάς πίσω..

Καλα, αν δεις πως παίζει στα 60fps δεν γυρνάς πίσω..
Θα περιμένω το S9. Σε λιγο θα βγει. Και σεις άλλωστε τόσο καιρό περιμένατε. Χεχε

Θα περιμένω το S9. Σε λιγο θα βγει. Και σεις άλλωστε τόσο καιρό περιμένατε. Χεχε

Σωστό και αυτό 😛

Για πείτε κανείς από τους κατόχους, το παρατηρείτε κι εσείς καμία φορά λίγο ζεστουλι πίσω (εννοώ ζεστουλα να διαπερνάει τη θηκη σιλικόνης, άλλιως τέτοια θερμοκρασία στην πλάτη δεν θα με ενδιέφερε καν.)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Όχι, δεν έχει τύχει δω να συμβαίνει αυτό.
Το 7 Plus που είχα ζεσταiνονταν ουκ ολίγες φορές

το 8 plus που ειχα κανα μηνα, δεν ειχε ζεσταθει (εκτος των 1-2 πρωτων ημερων που το δοκιμαζα πολυ και κατεβαζα συνεχως εφαρμογες-αναβαθμισεις κλπ).

Μα δε μίλησα για red.. Και οι απλές dslr και mirrorless έχουν μέτριο έως κακό ήχο. Τα εσωτερικά μικρόφωνα είναι της πλάκας παντού... Ο ήχος γενικά είναι πιο δύσκολη υπόθεση από την εικόνα, όσο κι αν ακούγεται περίεργο.

Είτε μονοφονικος είτε στέρεο, ο ήχος στα κινητά είναι πολύ πίσω από την εικόνα που προσφέρουν, όπως και στις φωτογραφικές και βιντεοκάμερες...

Δεν διαφωνώ.. Αλλά ρε φίλε, ένα χιλιάρικο κάνει. Δώσε κάτι που "οι άλλοι" το δίνουν σε πολύ πιο οικονομικά μοντέλα. Αυτό είναι το παράπονο.

μαλλον δεν εχει παρει σοβαρα ακομα τον ηχο, ακριβως λογω των δυσκολιων που εχει.

Το οτι το εχει ο ανταγωνισμος, δε λεει και πολλα αν δεν ειναι καλης ποιοτητας, δεν εχει καλο διαχωρισμο κλπ.

Ισως στο μελλον ασχοληθει πιο σοβαρα με το θεμα...

το μονο κινητο που εχει καπως αξιολογο ηχο (μικροφωνο kai DAC ταυτοχρονα ) και κυριως καλο software που να το υποστηριζει ειναι το LG V20

https://www.youtube.com/watch?v=i6LFVF9LTOI

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

H έννοια "προτιμώ" έχει νόημα μόνο όταν πρέπει ντε και καλά να διαλέξεις μεταξύ 4Κ/60p και στέρεο. Επειδή αυτά τα δυο όμως δεν είναι αλληλοεξαρτώμενα, η Apple δεν έχει καμία δικαιολογία γι'αυτό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

H έννοια "προτιμώ" έχει νόημα μόνο όταν πρέπει ντε και καλά να διαλέξεις μεταξύ 4Κ/60p και στέρεο. Επειδή αυτά τα δυο όμως δεν είναι αλληλοεξαρτώμενα, η Apple δεν έχει καμία δικαιολογία γι'αυτό.

Δεν διαφωνώ, απλά μιλούσαμε υποθετικά και χαριτολογώντας με τον Νεκταριο για το τι πρέπει να επιλέξει κάποιος αν είναι «σοβαρός» στο θέμα Video. Στο υποθετικό λοιπόν σενάριο αυτό, θα θυσίαζα τον στέρεο ήχο για 4Κ 60fps εικόνα.

DSLR or iPhone ?

https://www.youtube.com/watch?v=vbaF4fsoowM

Matteo Bertoli, a California-based cinematographer, got a chance to try out the iPhone X's video capabilities in Kauai and has just published the results. And before you ask – Bertoli states that it was all shot handheld.

"I DID NOT use any lenses, accessories, tripods or sliders.
Everything was shot handheld, the only thing I had on the phone was the silicon case, that's it.
Also I DID NOT use Filmic Pro. Everything was done with the native camera app. Shot in 4K at 24fps," he states on YouTube.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι το επίπεδο του χειριστή είναι πιο σημαντικό από το επίπεδο του εργαλείου.. ;)

Χωρίς να υπονοώ κάτι για τις επιδόσεις της κάμερας του Χ. Κάθε άλλο.

Αυτό ισχυε πάντα.

Ένα bug βρήκα στη βιντεοσκοπηση 4k@60hz. Όταν πας από τον φακο1χ στον 2χ (πατώντας το αντίστοιχο "κουμπι") εμφανίζει στην οθόνη ένα θολωμα και μετά εμφανίζεται η εικόνα. Ελπίζω να λυθεί με κάποιο από τα επόμενα updates

Edit αυτό συμβαίνει μόνο στην αναμονή, κατά την βιντεοσκοπηση δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Στο 1χ με pinch to zoom πας έως 3χ και αν ξεκινήσεις με 2χ με τον ίδιο τρόπο σε πάει έως 6χ

Last edited: