Με το mac mini πάρα το δελεαστικό του θέματος, δε μου άρεσε που αφαίρεσαν θύρες, και μάλλον shared bandwidth εχουν οι δυο ΤΒ, πάει το gigabit ethernet & φυσικά δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα προσθήκης μνήμης απο το χρήστη. Θα δούμε λίαν συντόμως δοκιμές.
Δε γίνεται να προσθέτεις μνήμη και δίσκο σ αυτά τα μηχανήματα, είναι όλα σ ένα SOC , γι αυτό είναι τόσο γρήγορα.
Θέλω να δω αν αυτό θ αλλάξει στα Mac Pro όταν βγουν .
Δε γίνεται να προσθέτεις μνήμη και δίσκο σ αυτά τα μηχανήματα, είναι όλα σ ένα SOC , γι αυτό είναι τόσο γρήγορα.
Θέλω να δω αν αυτό θ αλλάξει στα Mac Pro όταν βγουν .
Ήμουν σίγουρος Γιάννη, απλά είπα να ρωτήσω για να τονίσω πως η έλλειψη μεγάλης χωρητικότητας ssd κατ´εμέ δεν είναι σοβαρό μειονέκτημα. Έχω κάποιες ερωτήσεις όμως, τις απαντήσεις των οποίων δε γνωρίζω:
-Δύο οθόνες σε ταυτόχρονη λειτουργία, γίνεται; Αν ναι, πως;
-Πληκτρολόγιο και ποντίκι apple με 200+ ευρώ δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω, αν τελικά κάτσει να πάρω το μικρό. Εναλλακτικές;
-Το ίδιο και για drive, αν και δε νομίζω πως είναι απαραίτητο πλέον.
H μνημη και ο δισκος, δεν ειναι συνηθως στο SoC.
Με το mac mini πάρα το δελεαστικό του θέματος, δε μου άρεσε που αφαίρεσαν θύρες, και μάλλον shared bandwidth εχουν οι δυο ΤΒ, πάει το gigabit ethernet & φυσικά δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα προσθήκης μνήμης απο το χρήστη. Θα δούμε λίαν συντόμως δοκιμές.
H μνημη και ο δισκος, δεν ειναι συνηθως στο SoC.
Καλά προφανώς.... αλλά ποιος έχει την υπομονή να περιμένει;
Εγώ ψάχνω να βρω και δεν είναι ακόμα ετοιμοπαράδοτα!
Σε αυτό το SoC εμπεριέχεται η μνήμη, αλλά ο "δίσκος" είναι μαλλον ξεχωριστό module (PCI 3.0 ??)
Σε αυτό το SoC εμπεριέχεται η μνήμη, αλλά ο "δίσκος" είναι μαλλον ξεχωριστό module (PCI 3.0 ??)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.