Καλησπερσ έχω μια ερώτηση.Επειδή κοιτάω μηπωσ πάρω το Mac mini έχω δύο μόνιτορ hp elitedisplay e273q αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν μπορώ να τις συνδέσω . Τι πρέπει να προσέξω? Επίσης επειδή δεν κάνω video edit klp αξιζει να παω στο m2 pro μόνο και μόνο για longevity του Mac στο χρόνο? Αυτή την στιγμή έχω το mbp late 13 και πάει μια χαρά , οπότε λέω ότι πάρω να κρατήσει όσο το δυνατό περισσότερο . Το λέτε ?
Με το Μ2 μου πάντως αυτή τη στιγμή έχω συνδέσει 2 οθόνες. Μια με usb c και μια με hdmi.
Καλησπερσ έχω μια ερώτηση.Επειδή κοιτάω μηπωσ πάρω το Mac mini έχω δύο μόνιτορ hp elitedisplay e273q αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν μπορώ να τις συνδέσω . Τι πρέπει να προσέξω? Επίσης επειδή δεν κάνω video edit klp αξιζει να παω στο m2 pro μόνο και μόνο για longevity του Mac στο χρόνο? Αυτή την στιγμή έχω το mbp late 13 και πάει μια χαρά , οπότε λέω ότι πάρω να κρατήσει όσο το δυνατό περισσότερο . Το λέτε ?
Θα μείνω με το late 2013 μου φαίνεταιΚαι για να βλέπεις καθαρά πρέπει να έχεις συγκεκριμένες οθόνες. Διάβασε λίγο παραπάνω γιατί το έχουν αναλύσει τα παιδιά καλύτερα. Εγώ γιαυτό δεν το πήρα πάντως. Έχω σχετικά καινούργια οθόνη 4Κ Samsung 28"και δεν είναι στις "συμβατές".
Same Sh1t... Different Day...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.