[Επίσημο] MacBook Pro M2 & Mac Mini M2 @2023

Έχει κάποιος να προτείνει κάνα usb hub για mini m2? Θέλω να συνδέσω 2 σκληρούς με παροχή ρεύματος και έναν χωρίς. Οπότε φαντάζομαι θέλει παροχή ρεύματος το hub.

Το έχω ήδη αυτό 🤣
Αλλά θέλω να συνδεθούν όλα απο πίσω. Έχω ένα θέμα με τα καλώδια οπότε θέλω να μη φαίνεται τπτ.

Καλησπερσ έχω μια ερώτηση.Επειδή κοιτάω μηπωσ πάρω το Mac mini έχω δύο μόνιτορ hp elitedisplay e273q αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν μπορώ να τις συνδέσω . Τι πρέπει να προσέξω? Επίσης επειδή δεν κάνω video edit klp αξιζει να παω στο m2 pro μόνο και μόνο για longevity του Mac στο χρόνο? Αυτή την στιγμή έχω το mbp late 13 και πάει μια χαρά , οπότε λέω ότι πάρω να κρατήσει όσο το δυνατό περισσότερο . Το λέτε ?

Καλησπερσ έχω μια ερώτηση.Επειδή κοιτάω μηπωσ πάρω το Mac mini έχω δύο μόνιτορ hp elitedisplay e273q αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν μπορώ να τις συνδέσω . Τι πρέπει να προσέξω? Επίσης επειδή δεν κάνω video edit klp αξιζει να παω στο m2 pro μόνο και μόνο για longevity του Mac στο χρόνο? Αυτή την στιγμή έχω το mbp late 13 και πάει μια χαρά , οπότε λέω ότι πάρω να κρατήσει όσο το δυνατό περισσότερο . Το λέτε ?

Νομίζω το απλό M2 δεν παίρνει δυο οθόνες. Λαμογιές της apple. Για longevity μόνο εσυ ξέρεις. Ήμουν στην θέση σου περσυ και πήρα MBP M2 pro για longevity και γω, αλλά πλέον πιστεύω ότι θα απαξιωθεί ακόμα και αυτό πιο γρήγορα από τα μηχανάκια μας του 2012-2013, λόγω AI workloads. Από M4 και μετά θα είναι μέρα με τη νύχτα η διαφορά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Με το Μ2 μου πάντως αυτή τη στιγμή έχω συνδέσει 2 οθόνες. Μια με usb c και μια με hdmi.

Αν δεν το έχεις άμεσα ανάγκη ΜΗΝ πάρεις Mac Mini καθώς μέσα στον Οκτώβρη θα βγει το νέο Mac mini με τον Μ4 , νέα σχεδίαση και κατά πάσα πιθανότητα 16GB RAM ως standard..

Και για να βλέπεις καθαρά πρέπει να έχεις συγκεκριμένες οθόνες. Διάβασε λίγο παραπάνω γιατί το έχουν αναλύσει τα παιδιά καλύτερα. Εγώ γιαυτό δεν το πήρα πάντως. Έχω σχετικά καινούργια οθόνη 4Κ Samsung 28"και δεν είναι στις "συμβατές".

Same Sh1t... Different Day...

Και για να βλέπεις καθαρά πρέπει να έχεις συγκεκριμένες οθόνες. Διάβασε λίγο παραπάνω γιατί το έχουν αναλύσει τα παιδιά καλύτερα. Εγώ γιαυτό δεν το πήρα πάντως. Έχω σχετικά καινούργια οθόνη 4Κ Samsung 28"και δεν είναι στις "συμβατές".

Same Sh1t... Different Day...
Θα μείνω με το late 2013 μου φαίνεται 😀ας περιμένω το νέο Mac mini να δούμε

Αγόρασα την παρακάτω οθόνη σαν αντικαταστάτη της Dell Ultrasharp U2412 που με συντρόφεψε για μια δεκαετία.

Για κάποιο λόγο το MacOS δεν μου δείχνει το παράθυρο με τις 4 επιλογές scaling. Δεν ξέρω μήπως πρέπει να έχω Apple οθόνη. ΟΚ δεν με νοιάζει τόσο αυτό. Έχω αγορασμένο το Betterdisplay Pro και με την επιλογή HiDPi έχω το παρακάτω αποτέλεσμα με ανάλυση 3008*1692 pixel.

Δείτε τα προηγούμενα post μου και είναι η μέρα με τη νύχτα. Το μόνο κακό είναι πως θέλω νέο γραφείο γιατί η ρουφιάνα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. :ROFLMAO:

Τώρα σαν οθόνη δεν την έψαξα καθόλου. Σιγά σιγά. Την πήρα διότι έχει το βραχίονα που κάνει όλη τη δουλειά.
IMG_20241022_174344.jpg

• Like
Reactions: simplektis
Έχει κανενας καμία ιδέα για τοποθέτηση του mini κάτω από το γραφείο; Είναι μεταλλικό οπότε σκεφτόμουν κάτι με ταινία διπλής όψης (αρκετά ισχυρή προφανώς).

Αν σε παίρνει για βίδες δες κάτι σε VESA mount. Δεν θα εμπιστευόμουν την ταινία.

Μωρέ και εγώ το σκέφτομαι αλλά έλεγα για κάποια τύπου 3m με velchro που είναι και τις χρησιμοποιουν σε βαριές δουλειές. Βίδα δε μπαίνει δυστυχώς. Έχει το γραφείο κάτι υποδοχές στα πόδια για βίδες αλλά πρέπει να πέσεις στη περίπτωση

Δεν είναι και τόσο ελαφρύ όσο φαίνεται και φοβάμαι μήπως στο μέλλον χαλαρώσει.

Ξέχασα να το γράψω πάνω, το πόιντ μου είναι να βρω κάτι και μετά θα έκανα και μια μόντα ώστε να το βιδώσω στη μία βίδα που υπάρχει στο πόδι. Οπότε θα κρατιέται και από εκεί.

Αν και δεν το έχω ψάξει ποτέ γιατί δεν κοιτάς κάτι σε εκτύπωση 3D; Δε θες λεπτομέρειες μοντελιστή αλλά μια απλή βάση. Τώρα που ανέφερες και τη βίδα ίσως σχεδιάσεις κάτι εντελώς δικό σου.

Πχ δες τις VESA mount που σου ανέφερα πριν και πες στον χειριστή να σου προσθέσει ένα μαρκούτσι όπως το θες να πιάσει στο πόδι.

• Like
Reactions: michkal91
Έχω βρει από το Etsy έναν που με τα μεταφορικά βγαίνει 80 ευρώ. Δεν τα δίνω. Πρέπει να ψάξω κάποιον στην Αθήνα. Αν έχει κάποιος καμία πρόταση ας πει.