Σε τι ποσοστό είναι γεμάτος ο δίσκος / nvme?
O καθένας με τις ανάγκες του και τα γούστα μου. Για εμένα ο βασικότερος λόγος να πάρεις Mac, είναι το MacOSX. Τα windows παραμενουν ανυποφορα απο ολες τις αποψεις.
Τώρα για το θέμα οθόνης, υπάρχουν αρκετές επιλογές 6Κ monitors αρκετά πιο οικονομικές από τις προτάσεις της apple που θα δωσουν τελειο 2Χ scaling.
Αλλά τέλεια λύση για να έχει όλους χαρούμενους δεν υπάρχει.
O καθένας με τις ανάγκες του και τα γούστα μου. Για εμένα ο βασικότερος λόγος να πάρεις Mac, είναι το MacOSX. Τα windows παραμενουν ανυποφορα απο ολες τις αποψεις.
Τώρα για το θέμα οθόνης, υπάρχουν αρκετές επιλογές 6Κ monitors αρκετά πιο οικονομικές από τις προτάσεις της apple που θα δωσουν τελειο 2Χ scaling.
Αλλά τέλεια λύση για να έχει όλους χαρούμενους δεν υπάρχει.
Υπάρχει κάποια λύση σε monitor 5κ , 6κ που απλά να είναι πάνω από 60hz χωρίς να κοστίζει περισσότερο από το base μοντέλο Mac mini ;
Μιλάμε για έχεις απλά την απεικόνιση που θα έπρεπε να υποστηρίζει το λειτουργικό σε ΚΑΘΕ οθόνη…
Αρα δεν υπάρχει , το ίδιο λέμε!H φτηνότερη οθόνη 5Κ είναι η νέα της Asus που στο Skroutz έχει 950€. Μετά πας στις Samsung στα 1400€.
Μωρέ τα γνωρίζω τα windows, ήμουν heavy user πριν γυρίσω σε Mac.. Ειδικά το file management είναι τραγικό. Δεν είναι μόνο το "δέντρο" που μου λείπει αλλά και η επιλογή να αντικαθιστά πλήρως τα περιεχόμενα ενός φακέλου αντί να τα ενώνει. Ή όπως έγραψα η μη αυτόματη αλλαγή πλάτους στις στήλες. Δεν ξέρω αν είναι εγγενές χαρακτηριστικό των βιβλιοθηκών ή κάτι άλλο διότι δεν το κάνει ΚΑΝΕΝΑΣ File Manager. Στα Windows έχεις τον Directory Opus που ΟΚ κάνει τα πάντα. Μόνο καφέ δεν ψήνει αν και δεν το έχω ψάξει τόσο πολύ.
Τα Windows δεν είναι ανυπόφορα για κάποιον που τα γνωρίζει διότι είναι πολύ πιο ελεύθερα σε κάποια πράγματα. Έχουν αρκετές χαζομάρες αλλά αν έχεις εμπειρία τις διορθώνεις.
Μωρέ τα γνωρίζω τα windows, ήμουν heavy user πριν γυρίσω σε Mac.
Το file management είναι διαφορετικό, έχει learning curve αλλά κάνει ότι χρειάζομαι.
Τώρα για τα μουσικά apps πάσο, δεν ασχολούμαι.
Όσο για τις οθόνες τα Windows αυτή τη στιγμή και το Linux έχουν το καλύτερο scaling ΑΚΡΙΒΩΣ διότι παίζουν με fractional. Απλά επιλέγεις το ποσοστό μεγέθυνσης και τέλος. Στο Linux μάλιστα αλλάζεις και γραμματοσειρά με αποτέλεσμα να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα όλων. Και αυτό χωρίς να ξοδευτείς καθόλου. Και νομίζω πως κάνεις λάθος με τις αναλύσεις. 5Κ οθόνη μόλις τώρα παρουσίασε η Asus στα 700+. 6Κ έχει η Samsung και η Dell με τιμές διαστημικές. Αντίθετα βρίσκεις 4Κ με 150€. Γιατί να δώσεις τόσα χρήματα όταν μπορείς να αγοράσεις με 450€ 4Κ στις 32" και 144Hz;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.