ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Supreme Member
- 18 June 2006
- 7,544
...υπάρχει θέμα δηλαδή???...δεν δικαιολογεί κάποια πράγματα??
...από το σχόλιο σου καταλαβα ότι σαν αποτέλεσμα δεν είναι άψογη η οθόνη σε ότι καλείται να κάνει...
Με την ευκαιρια, επειδη το σκεφτομουν το retina (τελικα κατεληξα να παρω μια 27αρα DELL), να (ξανα)πω το εξης.
Δεν ξερω τι παπαριες κανει η Apple με το "'rendering'' των fonts.
Εκτος από το θεμα του ''smooth'' που χαμε συζητήσει και προσφατα, παρατήρησα ότι αναλόγως εφαμογής το rendering των fonts γινεται διαφορετικά.
Βλεπεις πχ στον Finder τα fonts super crisp και στον Safari τα ιδια fonts / μεγεθος με μια θολουρα γυρω γυρω...
Τρεχα γυρευε...
Στα Win τουλαχιστον, κανεις disable το clear type και ξες ότι παντου θα τα βλεπεις crisp / no AA...
Ειπα, θα βαλω το Mav (πότε, μη ρωταςδεν εχεις retina και mavericks γι αυτο !
Eγω εχω απενεργοποιησει εντελως το font smoothing και στην ρετινα οθονη ολα ειναι super clear!
εξαιρεση φυσικα αποτελουν μη optmized εφαρμογες...
Βαλε βρε Χριστανε μου τα Maverics, τσάμπα είναι!![]()
Ρε τρελο αγόρι, γιατί να τα σκάσει κάποιος για retina αν δουλευει με εξωτερική οθόνη, θα μας τρελάνεις;Yg... ασε τις παπαριες και πηγαινε σε retina!Αφου ετσι κι αλλιως σε εξωτερικη οθονη το δουλευεις και το 17αρι!
αφου δε δoυλευεις την εξωτερικη , τι τη πηρες τη dell ?
Ρε φανμπόγια, τί δεν καταλάβατε;
Εχω το 17αρι και ηθελα καλύτερη οθόνη.
Και λεω:
Να πάρω το 15αρι retina ή να κοτσάρω στο υφιστάμενo μια καλή 27αρα;
Και δεδομένου και οτι το MB μετακινείται σπάνια (οπότε δεν θα μου λείπει συχνά η καλύτερη οθόνη) και η CPU (i7) του MB με καλύπτει (του εχω αλλάξει RAM + εχω βαλει SSD), προτιμήσα την καλύτερη ποιοτικά και απείρως φθηνότερη λύση της DELL U2713HM.
SSD δισκο έχω Γιαννη, έλα οποτε θες να τον πάρεις να δοκιμάσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.