[Επίσημο] Motorola Nexus 6

Σε συγκεκριμένα task και μόνο , όχι γενικά όπως το παρουσιάζουν. Άσε που και μόνο που την συγκεκριμένη ιστορία την έβγαλε το Anandtech (γνωστό για προπαγάνδα υπέρ της Apple) δεν ξέρω πόσο αντικειμενικό είναι. Πάντως ότι και να είναι σύντομα θα φτιαχτεί σε κάποιο update.

Οι ίντσες του αποτελούν από μόνο του σημαντικός παράγοντας μην προτιμήσεις της πλειοψηφίας του κόσμου,ανεξάρτητα τιμής.
Ποσό μάλλον όταν το Note 4 είναι πληρέστερη και κλάση πάνω πρόταση στα λιγότερα λεφτά.
Και με χειρότερη αυτονομία,οθόνη(τα 2 πιο βασικά σε ένα smartphone σήμερα)

Τα nexus ήταν value for money... Αυτό ουτε vfm είναι, τεράστιο είναι, google τι κανείς??;!??

Να πας σε κατάστημα! Πριν μία ώρα περίπου το κατάστημα τις Γλυφάδας είχε (πήρε ο αδελφός μου). :smile:

Εγώ το παρήγγειλα από το κατάστημα τις Λιβαδειάς και στο σύστημα έβγαζε ότι έχει απόθεμα. Τετάρτη το περιμένω και εγώ :D

(Sent from Moto G)

Last edited:
Για την τιμή του κανεις τα στραβά μάτια για τα οποία αρνητικά.
Στα 500-600 ευρω μπορείς να γκρινιάξεις δικαιολογημένα για την μέτρια αυτονομια(βελτιωμένη με την 5.1.1)μέτρια οθονη(κυρίως φωτεινότητα που πάσχει)μέτρια κάμερα και τεράστιο σε μέγεθος,μεγαλύτερο απο το Note 4 αρα απόλυτα δύσχρηστο.
Αλλα είπαμε για την τιμή των 350 ευρω ειναι δώρο πραγματικά για όσους τους αρέσει μια pure android προταςη με τα οποία θετικα φέρνει.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Motorola Nexus 6

Ποια 24GB; Τόσα είναι διαθέσιμα;

Ναι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στα 400 το βλέπω το 32αρι σε σκρουτζομαγαζο που αναφέρει ελληνικής αντιπροσωπειας.

Τελικά δεν είναι και υπερπροσφορα για ενα πενηνταρικο.

Το σκέφτηκα αλλά τελικά δεν ψηνομαι να δώσω το 5αρι για το 6αρι.

Στα 500-600 ευρω μπορείς να γκρινιάξεις δικαιολογημένα για την μέτρια αυτονομια(βελτιωμένη με την 5.1.1)μέτρια οθονη(κυρίως φωτεινότητα που πάσχει)μέτρια κάμερα και τεράστιο σε μέγεθος,μεγαλύτερο απο το Note 4 αρα απόλυτα δύσχρηστο.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εντάξει δεν είναι και απόλυτη κορυφή σαν την τελευταίας γενιάς AMOLED του S6 αλλά σίγουρα είναι πολύ καλή (ειδικά σε σχέση με τις ξεβαμμένες IPS).