Μακάρι να είναι όπως τα λέτε ρε παιδιά. Απλά δεν εμπιστεύομαι το Software τους. Και πια για μένα το Software είναι πάνω από όλα
το μόνο σίγουρο για το g5 ότι θα το χρειαστείς το service, τώρα για το καπάκι θα είναι για το light bleeding θα είναι? ποιος ξέρει? για το s7 γιατί δεν θέλεις να καταλάβεις ότι δεν είναι στην ίδια κατηγορία? ούτε 5.5 ίντσες οθόνη έχει αλλά ούτε και είναι dual sim
Specs δεν είναι μόνο ο 820 και τα 6gb. Υπάρχουν και mi5, letv, g5 που έχουν 820. Τα 6 gb θα φανούν στη χρήση. Τα specs είναι ότι Hardware έχει. Και δεν νομίζω ότι με 400 ευρώ θα πάρεις τα specs του s7 ας πούμε. Το oneplus πως πάει από υποστήριξη; Γιατί άκουγα παράπονα από δύο φίλους μου που το είχαν με cm και ρομ.
Ρε παιδιά έχω μια απορία. Έβαλε 1080p οθόνη, έβαλε amoled και χαμηλής φωτεινότητας έβαλε 6gb και χρησιμοποιείς 3gb underclock δεν ξέρω άμα έκανε αλλα μόνο αυτό δεν έκανε,dash charge έβαλε και όλα αυτά για να έχει καλύτερη αυτονομία και γρηγορότερη φόρτιση . Μια μεγαλύτερη μπαταρία τόσο δύσκολο τους ήταν να βάλουν; μετά κραζουμε..
Μ' αρέσει που "ψυρίζετε την μαϊμού" στα 400 ευρώ.
Σαφώς και δεν είναι κορυφαίο σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς.
Το κακό όμως δεν είναι αυτό. Το κακό είναι ότι ούτε οι 700άρες και οι 800άρες είναι κορυφαία σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς.
καλα και τα 400 δεν ειναι τζαμπα!!! υπαρχουν και με 200 και δεν υπολοιπονται πολυ του1+3. Μετά αυτά που εχουν 700 τοσο κανουν την day 1 μετα απο 3-4 μηνες εχουν οσο το 1+3, το οποιο δυσκολα ριχνει την τιμη (με τα καλα και κακα που αυτο συνεπαγεται). Δλδ αυτο το εχει 400 ενω τα άλλα 700 δεν πολυισχυει....
καλα και τα 400 δεν ειναι τζαμπα!!! υπαρχουν και με 200 και δεν υπολοιπονται πολυ του1+3.
Αξιόλογες ναι, αλλά σε specs αρκετά μακρυά από το OP3.. στις εκδόσεις τους που στοιχίζουν κοντά στα 200 πάντα.
σε τι υπολειπεται (στη πραξη , οχι στα specs) to Flex 2 που εχω ?
Εχει 5.5 " amoled, 810 CPU , 2 GB RAM, FM RADIO , SD CARD , 4Κ video και καλη καμερα κλπ .... στη πραξη αμφιβαλω αν θα δεις καποια διαφορα .
αν το OP3 πχ κανει 4Κ βιντεο editing (που δε κανει) ή εκμεταλλευεται πληρως τα 6GB( που δε τα εκμεταλευεται) ή τον επεξεργαστη (που παλι δεν εκμεταλλευεται) , τοτε να το παρω κι εγω !
κι επαναλαμβανω... τι θα τα κανεις στη πραξη τα 4GB παραπανω ?
Software εχει παρει επισημα την 6 το flex , αυτην εχω τωρα και δε κολλαει πουθενα .
Με μια καρτα 64GB που εχω , δεν εχω προβλημα χωρου πια , και μπορω να εγκαθιστω εκει πολλες εφαρμογες.
Δε λεω οτι ειναι στο ιδιο επιπεδο, αλλα στη πραξη δε θα δεις διαφορες... δεν υπαρχει το software που θα το αναδειξει δυστυχως!
Το ξερω οτι το ειχες, εσυ μ επεισες αλλωστε να το παρω και δε το μετανοιωσα !![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.