[Επίσημο] OnePlus 3

Μακάρι να είναι όπως τα λέτε ρε παιδιά. Απλά δεν εμπιστεύομαι το Software τους. Και πια για μένα το Software είναι πάνω από όλα

Μακάρι να είναι όπως τα λέτε ρε παιδιά. Απλά δεν εμπιστεύομαι το Software τους. Και πια για μένα το Software είναι πάνω από όλα

Θεωρείται πολυ καλο το κέλυφος της Oneplus.
Ειναι βασισμένο σε stock android και εχει όσο ελάχιστο tuning χρειάζεται για να σου κάνει τη ζωη λιγο πιο εύκολη.
Θεωρώ την πρόταση τους ανώτερη απο xiaomi ,meizu , oppo και σια ...

το μόνο σίγουρο για το g5 ότι θα το χρειαστείς το service, τώρα για το καπάκι θα είναι για το light bleeding θα είναι? ποιος ξέρει? για το s7 γιατί δεν θέλεις να καταλάβεις ότι δεν είναι στην ίδια κατηγορία? ούτε 5.5 ίντσες οθόνη έχει αλλά ούτε και είναι dual sim

To S7 δεν είναι στην ίδια κατηγορία , το έγραψα και εγώ , βασικά είναι μια κατηγορία από μόνο του γιατί συνδυάζει και κορυφαίο επεξεργαστή και οθόνη και κάμερα ενώ το OPO έχει μόνο επεξεργαστή ενώ στα άλλα δύο χωρίς να υστερεί τραγικά δεν το λες και κορυφαίο.

Για να σκεφτώ κάποιον αντίστοιχο ανταγωνιστή του OPO πρέπει να είναι κάποιο LeEco και γενικά να κοιτάξω στα όχι και τόσο γνωστά Κινεζικά (δηλαδή όχι κορυφαίες αλλά πολύ καλές σαν συσκευές και με αδύναμο brand name).

Δεν ανταγωνίζεται τα nexus δηλαδή με stock android και εξαιρετικό εξοπλισμό?
Βασικά τα πάντα ανταγωνίζεται, απλά δεν είναι το κορυφαίο σε όλα.Λογικο μου φαίνεται.
Θα το προτιμήσουν όσοι θέλουν κορυφή σε ταχύτητα και παραμετροποίηση

Ρε παιδιά έχω μια απορία. Έβαλε 1080p οθόνη, έβαλε amoled και χαμηλής φωτεινότητας έβαλε 6gb και χρησιμοποιείς 3gb underclock δεν ξέρω άμα έκανε αλλα μόνο αυτό δεν έκανε,dash charge έβαλε και όλα αυτά για να έχει καλύτερη αυτονομία και γρηγορότερη φόρτιση . Μια μεγαλύτερη μπαταρία τόσο δύσκολο τους ήταν να βάλουν; μετά κραζουμε..

Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus 3

Specs δεν είναι μόνο ο 820 και τα 6gb. Υπάρχουν και mi5, letv, g5 που έχουν 820. Τα 6 gb θα φανούν στη χρήση. Τα specs είναι ότι Hardware έχει. Και δεν νομίζω ότι με 400 ευρώ θα πάρεις τα specs του s7 ας πούμε. Το oneplus πως πάει από υποστήριξη; Γιατί άκουγα παράπονα από δύο φίλους μου που το είχαν με cm και ρομ.

Όποιος έχει μάθει να ζει με συσκευές Nexus, OP κλπ (κοινώς καθαρό android), δεν θα αντέξει ούτε βδομάδα με κινητά τύπου xiomi που ουσιαστικά όλο το κέλυφος του (miui) είναι bloatware...

Ο συνδυασμός των παρακάτω είναι που κάνει τις συσκευές ΟΡ να ξεχωρίζουν: Δυνατό H/W, all around καλά υποσυστήματα, καθαρό android με συνεχείς αναβαθμίσεις και όλα αυτά σε καλή τιμή. Κάποτε αυτά ήταν τα χαρακτηριστικά των Nexus, όχι πλέον όμως (στην τιμή).

Γυμνό Android θέλεις να πεις.. Γιατί είτε έχεις Nexus 6 είτε 5x είτε 6p είτε Nexus 5 το ίδιο πράγμα βλέπεις τα τελευταία 2 χρόνια..

Edit:Πολύ καλή κατασκευή που δύσκολα βλέπεις σε κινητά https://youtu.be/Hh_XgrcQ9oo

Last edited:
Ρε παιδιά έχω μια απορία. Έβαλε 1080p οθόνη, έβαλε amoled και χαμηλής φωτεινότητας έβαλε 6gb και χρησιμοποιείς 3gb underclock δεν ξέρω άμα έκανε αλλα μόνο αυτό δεν έκανε,dash charge έβαλε και όλα αυτά για να έχει καλύτερη αυτονομία και γρηγορότερη φόρτιση . Μια μεγαλύτερη μπαταρία τόσο δύσκολο τους ήταν να βάλουν; μετά κραζουμε..

"Πολιτικές" αποφάσεις είναι αυτές.. Έκριναν ότι μια αυτονομία όμοια με του OP2 είναι ικανοποιητική, οπότε επέλεξαν να μικρύνουν το πάχος και το βάρος της συσκευής. To OP3 είναι 2.5mm πιο λεπτό και 17gr πιο ελαφρύ από το OP2. IMO καλά έκαναν.

Μ' αρέσει που "ψυρίζετε την μαϊμού" στα 400 ευρώ.
Σαφώς και δεν είναι κορυφαίο σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς.

Το κακό όμως δεν είναι αυτό. Το κακό είναι ότι ούτε οι 700άρες και οι 800άρες είναι κορυφαία σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus 3

Μ' αρέσει που "ψυρίζετε την μαϊμού" στα 400 ευρώ.
Σαφώς και δεν είναι κορυφαίο σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς.

Το κακό όμως δεν είναι αυτό. Το κακό είναι ότι ούτε οι 700άρες και οι 800άρες είναι κορυφαία σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς.

καλα και τα 400 δεν ειναι τζαμπα!!! υπαρχουν και με 200 και δεν υπολοιπονται πολυ του1+3. Μετά αυτά που εχουν 700 τοσο κανουν την day 1 μετα απο 3-4 μηνες εχουν οσο το 1+3, το οποιο δυσκολα ριχνει την τιμη (με τα καλα και κακα που αυτο συνεπαγεται). Δλδ αυτο το εχει 400 ενω τα άλλα 700 δεν πολυισχυει....

καλα και τα 400 δεν ειναι τζαμπα!!! υπαρχουν και με 200 και δεν υπολοιπονται πολυ του1+3. Μετά αυτά που εχουν 700 τοσο κανουν την day 1 μετα απο 3-4 μηνες εχουν οσο το 1+3, το οποιο δυσκολα ριχνει την τιμη (με τα καλα και κακα που αυτο συνεπαγεται). Δλδ αυτο το εχει 400 ενω τα άλλα 700 δεν πολυισχυει....

και το 1+3 λογικά θα πέσει στα ~319 λίγο πριν κυκλοφορήσει το 1+4 ή με καποια προσφορά νωρίτερα..
ετσι εγινε με το 1+2.

και εγω πιστευω οτι πανω απο τα 300-400 δεν αξίζει καποιο κινητο για το λιγο καλύτερο που παρέχουν, ενω σε καθημερινή χρήση δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές.
Τα 700-800 ειναι άλλης εποχής και δεν προσφέρουν σχεδόν τίποτα παραπανω εκτός απο design και brand name.

το top δεν λεει κάτι, σε 3-4 μήνες θα έχει ξεπεραστεί μαζί με την πτώση της τιμής του..

Last edited:

καλα και τα 400 δεν ειναι τζαμπα!!! υπαρχουν και με 200 και δεν υπολοιπονται πολυ του1+3.

Ποιο έχεις στο μυαλό σου και σε ποιόν τομέα δεν υπολείπεται πολύ;

Γιατί όσα έχω εγώ υπόψη μου (των 200 πάντα) υπολείπονται λίγο έως πολύ σε όλους κυριολεκτικά τους τομείς, οπότε εν τέλει η διαφορά των 200 φαίνεται και μικρή....

σε τι υπολειπεται (στη πραξη , οχι στα specs) to Flex 2 που εχω ?

Εχει 5.5 " amoled, 810 CPU , 2 GB RAM, FM RADIO , SD CARD , 4Κ video και καλη καμερα κλπ .... στη πραξη αμφιβαλω αν θα δεις καποια διαφορα .

αν το OP3 πχ κανει 4Κ βιντεο editing (που δε κανει) ή εκμεταλλευεται πληρως τα 6GB( που δε τα εκμεταλευεται) ή τον επεξεργαστη (που παλι δεν εκμεταλλευεται) , τοτε να το παρω κι εγω !

σε τι υπολειπεται (στη πραξη , οχι στα specs) to Flex 2 που εχω ?

Εχει 5.5 " amoled, 810 CPU , 2 GB RAM, FM RADIO , SD CARD , 4Κ video και καλη καμερα κλπ .... στη πραξη αμφιβαλω αν θα δεις καποια διαφορα .

αν το OP3 πχ κανει 4Κ βιντεο editing (που δε κανει) ή εκμεταλλευεται πληρως τα 6GB( που δε τα εκμεταλευεται) ή τον επεξεργαστη (που παλι δεν εκμεταλλευεται) , τοτε να το παρω κι εγω !

Είναι εξαιρετική συσκευή.
Αλλά ο 810 ο συγκεκριμένος κάνει throttling ,έχει 4gb ram λιγότερα,δεν έχει καλύτερη αυτονομία , έχει μείνει πίσω στο sw και έχει πολύ πιο αργή rom με χειρότερη απόκριση έχοντας λίγο χώρο για εγκατάσταση προγραμμάτων (16gb) και χωρίς να είναι dual sim.
Εννοείται ότι στα υπέρ του είναι και η microsd και οι υπέρυθρες.
Αποτελεί εξαιρετική πρόταση αλλά δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με το oneplus 3.

ΥΓ. Σου θυμιζω ότι το είχα το flex 2...

κι επαναλαμβανω... τι θα τα κανεις στη πραξη τα 4GB παραπανω ?
Software εχει παρει επισημα την 6 το flex , αυτην εχω τωρα και δε κολλαει πουθενα .

Με μια καρτα 64GB που εχω , δεν εχω προβλημα χωρου πια , και μπορω να εγκαθιστω εκει πολλες εφαρμογες.

Δε λεω οτι ειναι στο ιδιο επιπεδο, αλλα στη πραξη δε θα δεις διαφορες... δεν υπαρχει το software που θα το αναδειξει δυστυχως!

Το ξερω οτι το ειχες, εσυ μ επεισες αλλωστε να το παρω και δε το μετανοιωσα ! :p

κι επαναλαμβανω... τι θα τα κανεις στη πραξη τα 4GB παραπανω ?
Software εχει παρει επισημα την 6 το flex , αυτην εχω τωρα και δε κολλαει πουθενα .

Με μια καρτα 64GB που εχω , δεν εχω προβλημα χωρου πια , και μπορω να εγκαθιστω εκει πολλες εφαρμογες.

Δε λεω οτι ειναι στο ιδιο επιπεδο, αλλα στη πραξη δε θα δεις διαφορες... δεν υπαρχει το software που θα το αναδειξει δυστυχως!

Το ξερω οτι το ειχες, εσυ μ επεισες αλλωστε να το παρω και δε το μετανοιωσα ! :p

Τα βασικά (και παραπάνω) τα κάνεις και με οικονομικότερες συσκευές.
Με την ιδια λογική γιατι να πάρεις το 6s αφου ειναι καλο και το 6, το s7 αφου ειναι πολύ καλο και το s5 κ.ο.κ.
Εδω μιλάμε για top χαρακτηριστικά σε σχεδόν ολες τις κατηγορίες σε εξαιρετική τιμή.Το flex 2 δεν ανηκει (πλέον) σε αυτην την κατηγορία.