DomieMic65
Supreme Member
Χωρίς να θέλω να σε "χαλάσω" αλλά νομίζω πως βλέπω μια σχετική κιτρινίλα στο κάτω μέρος της οθόνης...
Έχει διάφορα σε σχέση με το πάνω μέρος!
Έχει διάφορα σε σχέση με το πάνω μέρος!
Φίλε tuxx με συγχωρείς..Οι φωτογραφίες είναι από το xda από κόσμο που παρέλαβε προβληματικό κινητό και είναι ο λόγος που σταμάτησα να θέλω να το αγοράσω μέχρι να δω αν θα αλλάξει η όχι η κατάσταση στο μέλλον.
Επειδή είδα και εδώ ότι δεν ξέρατε για το coolicool, όπως και στο myphone.gr, και εφόσον υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον δίπλα, έριξα την ιδέα να κάνετε ομαδική αγορά, ώστε να μπορέσετε να πετύχετε καλύτερη τιμή και να έξτρα δώρα. Εάν είστε μερικοί εδώ, κάντε την μόνοι σας ή συννενοηθείτε με τους δίπλα να την κάνετε όλοι μαζί.Δεν έχω flagship κινητό. Όπως είπα, το κινητό μου κάποτε ήταν flagship. Παράλληλα όμως είναι ένα πολύ σοβαρό smartphone και δημιουργεί υψηλές προσδοκίες για τον αντικαταστατη του.
Ο λόγος που θέλω να το αλλάξω με το OPO είναι γιατί το τελευταίο θα αποκτήσει μεγάλη υποστήριξη στο xda καθώς και ότι θα πάρει σίγουρα Android L. Επίσης έχει ακριβώς το μέγεθος οθόνης που έχω συνηθίσει και είναι στο εύρος χρημάτων που μπορώ να δώσω. Επιπρόσθετα, παρότι έπρεπε να πάρω κανονικά το note 3 όντας τόσο ευχαριστημένος από το 2, δε θα στηρίξω αλλο μια εταιρία όπως η Samsung ή οποία αποφάσισε να κλειδώσει τα τηλέφωνα της με το knox.
Το note 2 σιγά σιγά σταματάει να έχει σοβαρή υποστήριξη στο xda και οι μαμισιες samsung roms είναι για κλάμματα.
Για να μην παρεξηγηθώ δεν αποφάσισα μέσα σε μια μέρα να απαξιωσω το OPO, απλά αυτή η αστάθεια στην ποιότητα των οθονών, την οποία διαπίστωσα με έρευνα αγοράς, με έκανε να κάνω ένα βήμα πίσω προς στιγμή. Τα χρήματα δε μου περισσεύουν για πειράματα και αυτό καθόρισε την προσωρινή μου απόφαση.
Η έκδοση των 16GB έχει 215 για την ακρίβεια και των 64GB που έχω εγώ στα 280 . Εγώ πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένος από το Mi3. Μάλιστα βλέπω στο φόρουμ δεν υπάρχει καθόλου σαν θέμαΤο nexus 5 είναι μισή κατηγορία παρακάτω και ενώ είναι καλό τηλέφωνο, υπάρχει το xiaomi m3 με 220 και αρκετά αλλά καλύτερα απ αυτό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.