Τελικά την προλαβε την Oxygen η Cyanogen.
H OTA CM12S βασισμένη σε lollipop 5.0.2 εχει ηδη ξεκινήσει να ρολάρει (δεν μου έχει έρθει ακομα)
H OTA CM12S βασισμένη σε lollipop 5.0.2 εχει ηδη ξεκινήσει να ρολάρει (δεν μου έχει έρθει ακομα)
Ναι αλλά έχει και "γνωστά " issues, ουκ ολίγα...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Λέω να περιμένω την cm12s
Αν διαβάζετε τα post στο forum της OnePlus τότε δεν χάνετε ΤΙΠΟΤΑ αν ΔΕΝ εγκαταστήσετε την "νεα"(?) Rom....
Full Stock AOSP ειναι προς το παρόν τουλάχιστον.....
Είναι στο δεύτερο spoiler, εκτός αν θες να τα ξαναγράψω εδώ.
Θα συμφωνώ, αλλά με μια βασική προϋπόθεση. Δεν είναι μια "καστομιά" από ένα τυχαίο developer. Είναι η επίσημη Rom, για αυτό και μόνο, το να μου δίνεις με το καλημέρα known issues, με χαλάει. Κράτα την λίγο ακόμα και δώσε την χωρίς.Δεν είναι έτσι, έχει κάποια customizations.
Καλό είναι που μοιάζει με στοκ Android. Δεν θέλουμε κινεζιες τύπου COLOR OS, flyme, miui κλπ.
Όσο πιο Nexus εμπειρία, τόσο πιο καλά.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Δεν είναι τίποτα σοβαρά αυτά. Κάθε ρομ έχει κάποια bugs, ακόμα και από μεγάλους κατασκευαστες.
Από την λίστα, θα ήθελα να παίζει ο τερματισμός κλήσης από hands free, φαντάζομαι θα φτιαχτεί σύντομα.
Θα συμφωνώ, αλλά με μια βασική προϋπόθεση. Δεν είναι μια "καστομιά" από ένα τυχαίο developer. Είναι η επίσημη Rom, για αυτό και μόνο, το να μου δίνεις με το καλημέρα known issues, με χαλάει. Κράτα την λίγο ακόμα και δώσε την χωρίς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.