[Επίσημο] OnePlus One

Τελικά την προλαβε την Oxygen η Cyanogen.
H OTA CM12S βασισμένη σε lollipop 5.0.2 εχει ηδη ξεκινήσει να ρολάρει (δεν μου έχει έρθει ακομα)

OxygenOS

https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-is-here-installation-guide.289398/

Ορμάτε παλικάρια!

oxygen-forum-png.283481

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited by a moderator:
Αν διαβάζετε τα post στο forum της OnePlus τότε δεν χάνετε ΤΙΠΟΤΑ αν ΔΕΝ εγκαταστήσετε την "νεα"(?) Rom....

Full Stock AOSP ειναι προς το παρόν τουλάχιστον.....

Αν διαβάζετε τα post στο forum της OnePlus τότε δεν χάνετε ΤΙΠΟΤΑ αν ΔΕΝ εγκαταστήσετε την "νεα"(?) Rom....

Full Stock AOSP ειναι προς το παρόν τουλάχιστον.....

Δεν είναι έτσι, έχει κάποια customizations.
Καλό είναι που μοιάζει με στοκ Android. Δεν θέλουμε κινεζιες τύπου COLOR OS, flyme, miui κλπ.
Όσο πιο Nexus εμπειρία, τόσο πιο καλά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Είναι στο δεύτερο spoiler, εκτός αν θες να τα ξαναγράψω εδώ.

Δεν είναι τίποτα σοβαρά αυτά. Κάθε ρομ έχει κάποια bugs, ακόμα και από μεγάλους κατασκευαστες.
Από την λίστα, θα ήθελα να παίζει ο τερματισμός κλήσης από hands free, φαντάζομαι θα φτιαχτεί σύντομα.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus One

Δεν είναι έτσι, έχει κάποια customizations.
Καλό είναι που μοιάζει με στοκ Android. Δεν θέλουμε κινεζιες τύπου COLOR OS, flyme, miui κλπ.
Όσο πιο Nexus εμπειρία, τόσο πιο καλά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν είναι τίποτα σοβαρά αυτά. Κάθε ρομ έχει κάποια bugs, ακόμα και από μεγάλους κατασκευαστες.
Από την λίστα, θα ήθελα να παίζει ο τερματισμός κλήσης από hands free, φαντάζομαι θα φτιαχτεί σύντομα.
Θα συμφωνώ, αλλά με μια βασική προϋπόθεση. Δεν είναι μια "καστομιά" από ένα τυχαίο developer. Είναι η επίσημη Rom, για αυτό και μόνο, το να μου δίνεις με το καλημέρα known issues, με χαλάει. Κράτα την λίγο ακόμα και δώσε την χωρίς.

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus One

Θα συμφωνώ, αλλά με μια βασική προϋπόθεση. Δεν είναι μια "καστομιά" από ένα τυχαίο developer. Είναι η επίσημη Rom, για αυτό και μόνο, το να μου δίνεις με το καλημέρα known issues, με χαλάει. Κράτα την λίγο ακόμα και δώσε την χωρίς.

Δεν έχεις άδικο, γιαυτό και έγραψα οτι θα ήθελα να δουλεύει ο τερματισμός από το hands free, το οποίο θεωρώ βασική λειτουργία.
Αν τους κρασάρει το πρόγραμμα files σε συγκεκριμένες ενέργειες δεν με νοιάζει, αρκεί να μην κρασάρει πχ το es η το astro.
Και σου ξαναλέω οτι διάσημα hi end smartphones εχουν μεγαλύτερα προβλήματα.

Εγινε μια καλή αρχή, και πιστεύω πως με τα επόμενα updates θα παιξει και πολύ καλύτερα.
Εγώ περιμένω την cyanogen mod 12s και θα επιλέξω την καλύτερη.

Ο λόγος που αγοράσαμε αυτό το τηλέφωνο ήταν η μανισια μελετημενη cyanogen.
Το οτι η εταιρεία τα σπασε με τους developers αυτής και σερβιρει αρον άρον "καινούρια" "εργοστασιακη" ρομ το βλεπω λιγο αστείο και θα είναι πολυ δύσκολο να φτάσει και να συγκριθεί με τη cyanogen...

O λόγος που αγόρασα εγώ το τηλέφωνο ήταν ότι το όλο εγχείρημα είχε λογική Nexus. Bootloader που ξεκλειδώνει εύκολα και κοινότητα που δίνει πολλές roms. Καθόλου κακό δεν κάνει να έχουμε και μια επίσημη εντελώς στοκ Rom.

Για αρχή, τι μου λείπει...
Α) Να έχω την δυνατότητα να αλλάζω την ένταση των ήχων από το Vol+/Vol- και των notification & music, όχι μόνο την ένταση του συστήματος.
Β) Να έχω περισσότερες επιλογές στο Power button, όπως screenshot, screen record, flight mode, profiles, αλλαγή τύπου κουδουνιου κλπ και όχι μόνο Power off και Reboot.
Αυτά τα πρώτα 5' χρήσης. Θα επανέλθω...