[Επίσημο] OnePlus One

Ναι το διάβασα και εγώ , οπότε φλάσαρα το img για να μην έχω την έγνοια.. Πάντως όλα πήγαν μια χαρά από blisspop σε CM12S, είχα βέβαια κάνει και ένα backup, για τον φόβο των Ιουδαίων.

επειδή δεν μπορώ να μπω στο twrp.me αυτή την στιγμή, ποιό καλό παιδί θα μου στείλει με email το .zip την 2.8.6.0 ή έστω ένα link εκτός twrp.me ;;
για να μην χαλάμε το θέμα, δεχόμεθα και πμ. Thanks in advance :a0210:

Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus One

Αν υποψιαστώ ότι θα δω στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο, θα ανοίξω σαμπάνιες.... View attachment 114615

Δεν ξέρω αν θα στρώσει στην πορεία, αλλά μέχρι στιγμής δεν είναι καλύτερα από kitkat

Δεν έχω πειράξει τίποτα απολύτως και το battery Mode το έχω στο "Balanced"

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θα το αφήσω 2-3 μέρες έτσι για μετά θα το δοκιμάσω στο "Power save"

Πρώτη φόρτιση με lollipop (βγήκε από τον φορτιστή στις 6 το πρωί) και με 22% υπόλοιπο έχω 4 ώρες οθόνη και 1 ώρα κλήσεις με ανοιχτό το 3g στο μισό browsing.
Καθόλου άσχημα και χωρίς battery drain.

Στο 3G watchdog ΔΕΝ δουλεύει το widget το switch on/off . Δεν γίνεται κόκκινο.

Μπορείτε να το τσεκάρετε κι εσείς;

Υποτίθεται ότι είναι συμβατό με lolipop το 3gwatchdog.

Δεν ξερω για το 3G Watchdog ειδικα, αλλα πολλες εφαρμογες τετοιου τυπου (που εχουν δηλαδη διακοπτες για on/off), δεν λειτουργουν καλα με lollipop. Παραθετω απο το γνωστο power toggles:

Note: Many toggle (GPRS, NFC, AirplaneMode...) are not working on Lollipop even with root. This is a known issue. I am still looking for a fix.

Α ωραία. :speechless-smiley-0

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν μου λέτε, τα κάτω-εικονίδια το μεσαίο εικονίδιο που ανοίγει τα apps δεν μετακινείται πλέον; απαγορεύεται;

Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus One

Δεν ξερω για το 3G Watchdog ειδικα, αλλα πολλες εφαρμογες τετοιου τυπου (που εχουν δηλαδη διακοπτες για on/off), δεν λειτουργουν καλα με lollipop. Παραθετω απο το γνωστο power toggles:

Οντως δοκίμασα πολλά switches και ΔΕΝ δουλεύουν.

Βρήκα ένα που δουλεύει. Δεν είναι και τόσο όμορφο εμφανησιακά, αλλά την δουλειά του την κάνει. ΘΕΛΕΙ ROOT όμως.
(γι αυτούς που λένε ότι υπερβολές, δεν χρειάζεται το root..... κλπ)

Ο προγραμματιστής το δίνει ΔΩΡΕΑΝ από το xda. Στο store κοστίζει 2.50 ευρώ!
http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-toggle-data-5-0-widget-to-toggle-t2937936

Πάντως υπάρχουν πολλές ασυμβατότητες με themes. Εβαλα θέμα Huawei Ascend P7 ένα θέμα που είχε σχεδιαστεί για το 1+ και ΔΕΝ άνοιγε η εφαρμογή για κλήσεις!! Κράσαρε συνέχεια.

Που βρίσκουμε θέματα να παίζουν τσεκαρισμένα σωστά; Οχι με πληρωμή....