[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Re: Samsung Galaxy S II - The legent lives on

Μολις σημερα το παρέλαβα (ναι, Κυριακάτικα!
icon7.gif
). Το πρωτο μου smartphone ever. Μεχρι στιγμης ειμαι εντυπωσιασμενος.

Εντυπωσιακο νομιζω ομως οτι ειναι και το συμβολαιο με το οποιο το πηρα:

Απο την Ολλανδικη vodafone:
Κόστος συσκευής: 0 (κοινως το πηρα κι εφυγα!)
275 min/sms/mms το μηνα
1 GB internet το μηνα
Παγιο: 20 ευρω/μηνα τον πρωτο χρονο, 40 το δευτερο.
25 ευρω τελος ενεργοποιησης

Ναμαι και γω !!!
Το Σαββατο το δουλεψα και οντως ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το προηγουμενο.
Νομιζω ομως οτι λειπουν μερικες εφαρμογες που ειχε απο μαμα το S1.
Δεν τρεχει τιποτα,αλλα δεν το καταλαβαινω αυτο.
Επισης ειχα καπου διαβασει οτι εχει εξοδο hdmi.
Τι εννοουν???
Επισης η εισοδος του δεν εχει προστασια οπως το S1.
Τοσο δυσκολο ηταν να βαλουν ενα συρομενο πορτακι!!!!!

(Παντως την μπαταρια την καταβροχθησε σε μιση μερα....λιωνοντας το βεβαια!!)

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legent lives on

H διάρκεια μπαταρίας πρέπει να εξαρτάται καθαρά απο το πλήθος εφαρμογών που ξεχνάμε ανοιχτές καθώς και απο το 3g δίκτυο.

Το δικό μου omnia HD αν ξεχάσω τον opera ανοιχτό τρώει την μπαταρία σε μια μέρα ενώ αντίθετα με λογική χρήση (λίγο βίντεο,λίγη μουσική) ξεπερνάει την ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!

Απο ήχο πως πάει το SII?

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legent lives on

Το δικό μου omnia HD αν ξεχάσω τον opera ανοιχτό τρώει την μπαταρία σε μια μέρα ενώ αντίθετα με λογική χρήση (λίγο βίντεο,λίγη μουσική) ξεπερνάει την ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!

Απο ήχο πως πάει το SII?

Συμφωνω....ειχα και γω Omnia και ειχα παθει πλακα με την μπαταρια.

Τι εννοεις ηχο ???
Το δικο του μεγαφωνακι απλα τσιριζει!!!
Δεν ξερω τι ψαρια πιανει αν το συνδεσω στο συστημα.
Αλλα εχω μια απορια.....το καρφι που εχει για τα ακουστικα ειναι πολυ περιεργο...θα κανει αραγε ενα καρφακι σε rca να παρω ηχο ή θα θελει τιποτις περιεργα βυσματα???
Θα το κοιταξω μολις παω σπιτι και θα σας πω.
Ξερει κανεις τι παιζει με το hdmi????

Και κατι αλλο
Οταν ξεκλειδωνει αντι να με παει κατευθειαν ,με παει πρωτα σε μια οθονη που εχει μια π@παρια ταπετσαρια,που πρεπει να την συρω για να μου βγαλει μετα τις οθονες να το δουλεψω.
Ξερει κανεις πως μπορω να παρακαμψω αυτη τη οθονη ρε παιδια, γιατι το εψαξα και το μονο που βρηκα ειναι πως θα αλλαζω εικονα στην κωλοοθονη και οχι πως μπορω να την καταργησω!!!!!

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legent lives on

Και κατι αλλο
Οταν ξεκλειδωνει αντι να με παει κατευθειαν ,με παει πρωτα σε μια οθονη που εχει μια π@παρια ταπετσαρια,που πρεπει να την συρω για να μου βγαλει μετα τις οθονες να το δουλεψω.
Ξερει κανεις πως μπορω να παρακαμψω αυτη τη οθονη ρε παιδια, γιατι το εψαξα και το μονο που βρηκα ειναι πως θα αλλαζω εικονα στην κωλοοθονη και οχι πως μπορω να την καταργησω!!!!!

Αυτό που λες είναι το ξεκλείδωμα. Όταν πατάς το power για να ανοίξει το κινητό μετά πρέπει να σύρεις την οθόνη για να ξεκλειδώσει. Δεν ξέρω εάν μπορείς να το καταργήσεις.
Πάντως γενικά πληροφορίες μπορείς να βρεις στο www.xda-developers.com

Πάντως ρε παιδιά ρίξτε μια ματιά σ' αυτό το βιντεάκι που ανέβασαν οι ιταλοί.
Δεν ξέρω ιταλικά δεν ξέρω τι λέει ο τύπος αλλά παρατηρήστε στο όγδοο λεπτό το βίντεο.
Ειλικρινά, σας φαίνονται φυσιολογιά τα χρώματα στο Galaxy; Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ασθηση που αποκόμισα όταν είχα δει το S1. Τούμπανο χρώματα και μια τάση προς το κιτρινοκαφέ.

Παρατηρήστε ότι δεν υπάρχει λευκό στο samsung. Ολα έχουν έχουν μια sepia χροιά. Είναι ή δεν είναι έτσι;

http://www.youtube.com/watch?v=le8Kz6Y1BGo&feature=player_embedded

Αλλο ένα παράδειγμα.

Ωραία η overall αίσθηση αλλά αν το σκεφτείς δεύτερη φορά είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να είναι τα τριαντάφυλλα. Από το πολύ χρώμα κοντεύουν να κοκκινίσουν και τα φύλλα. Αυτά που είναι στην σκιά στα πρώτα δευτερόλεπτα είναι ΟΚ.
Αλλά τα άλλα που είναι στον ήλιο , δεν διαγραμιζονται τα φύλλα του τριαντάφυλλου, είναι ένα κόκκινο πράγμα.

Πολύ περιέργεια έχω να βλέπαμε το ίδιο βίντεο με ένα iPhone4

Re: Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legent lives on

Αυτό που λες είναι το ξεκλείδωμα. Όταν πατάς το power για να ανοίξει το κινητό μετά πρέπει να σύρεις την οθόνη για να ξεκλειδώσει. Δεν ξέρω εάν μπορείς να το καταργήσεις.
Πάντως γενικά πληροφορίες μπορείς να βρεις στο www.xda-developers.com
Μαστααα!!!
μου εκανες την καρδια μπαξε ρε Μαριε:D
Ρε π@υστη μου 6 κινησεις για να παρεις ενα τηλεφωνο!!!!!
Και μετα μας λεει ο Τασος για τριανταφυλλα και γαρδενιες:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legent lives on

Μαστααα!!!
μου εκανες την καρδια μπαξε ρε Μαριε:D
Ρε π@υστη μου 6 κινησεις για να παρεις ενα τηλεφωνο!!!!!
Και μετα μας λεει ο Τασος για τριανταφυλλα και γαρδενιες:flipout:

Οποιοδήποτε καινούριο smartphone απαιτεί τόσες κινήσεις. Εκτός εάν πάρεις κάποιο με κουμπί κλήσης. Αλλά δεν υπάρχουν καλά smartphone με dedicated κουμπί κλήσης.
Είπαμε η τεχνολογία έχει και τα κουσούρια της.

Φυσικα και απενεργοποιειται ρε παιδια, ψαξτε λιγο στο μενου, οτι θέλεις κάνεις..

ρυθμίσεις, τοποθεσία και ασφάλεια, αλλαγη κλειδώματος οθόνης....

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legent lives on

Φυσικα και απενεργοποιειται ρε παιδια, ψαξτε λιγο στο μενου, οτι θέλεις κάνεις..

ρυθμίσεις, τοποθεσία και ασφάλεια, αλλαγη κλειδώματος οθόνης....

Αχ βρε Φραγκισκε!!!-bye-
Μιλας με ενα τυπο που ειναι αρκετα μεγαλος για αντιληφθει επερκως την νεα τεχνολογια.
Θα μου πεις "ρε μεγαλε τι τα θες τοτε αυτα τα κινητα??"
"Ελα ντε " θα σου απαντησω!!
Ευτυχως που εχουμε εσας να μας ξεστραβωνουν λιγο, γιατι αλλιως θα τα καμαρωναμε.

Παντως εκανα αυτο που μου ειπες (το εβαλα στο καμμια) αλλα το δικο μου αρνείται κατηγορηματικα να το δεχτει:flipout:

Δεν ειχα και ποτε μοτιβο!!!
Τιποτις λεμεεεεεεεε!!!
Του βαζω το καμμια και οταν το ανοιγω, επαναλαμβανει μονοτονα, κουραστικα και εκνευριστικα.......:rifle:
"Περαστε απαλα το δαχτυλο σας στην οθονη"

μια μικρή βοήθεια.
Καλώς ή κακώς,έχω αποθηκευμένες επαφές με Ελληνικούς αλλά και Αγγλικούς χαρακτήρες.
Όταν πάω λοιπόν σε αυτές,δεξιά είναι μονο το Ελληνικό αλφάβητο και κάτω-κάτω μετά το Ω,ειναι το Α και Ζ με λατινικούς.Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να μου εναλλάσει την Ελληνική αλφάβητο με την Αγγλική?

Ως κάτοχος πια του S II εδώ και 5 μέρες σε αντικατάσταση του Desire HD μπορώ και εγώ να πω την γνώμη μου για το κινητό.

1. Δεν είναι HTC
2. Δεν έχει HTC Sence
3. Ε και?

Το τηλέφωνο είναι απλά εντυπωσιακό. Από την πρώτη στιγμή που το πιάνεις στα χέρια σου και αναρωτιέσαι εάν όντως κρατάς κάτι. Σίγουρα το πιο λεπτό κινητό που έχω πιάσει στα χέρια μου.
Από ποιότητα κατασκευής δεν σκίζει αλλά δεν έχω παράπονο. Σίγουρα μετά το μεταλλικό της HTC οτιδήποτε πλαστικό ξενίζει. Είχα αρκετό άγχος για το πίσω καπάκι αλλά βλέποντας το βιντεάκι ησύχασα:

http://www.youtube.com/watch?v=ErXqnQKs-tA&feature=player_embedded

Η οθόνη του είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Το touchwiz αρκετά καλό αν και πολύ πίσω σε σχέση με το Sense.
Αφού έβαλα την SD από το Desire, και εγκατέστησα το backup pro, έκανα απλά restore τα data και τα applications, χωρίς καν να το συνδέσω στο PC.
Το τηλεφωνάκι είναι απίστευτα γρήγορο και πολύ όμορφο (η γυναίκα θέλει να δώσω το iphone της και να της πάρω και αυτής ένα.)
Αγόρασα από το Πλαίσιο και την θήκη, την βάση αυτοκινήτου και την βάση γραφείου.
Η θήκη είναι μια χαρά εάν θέλετε απλά για προστασία.
Η βάση γραφείου πανέμορφη αλλά δεδομένου ότι μάλλον επιτρέπει μόνο φόρτιση δεν αξίζει το κόστος. (στο XDA λένε ότι δεν κάνει συγχρονισμό)
Η βάση αυτοκινήτου είναι απλά πανέμορφη και έχει και σύνδεση για φόρτιση (έχει μέσα και φορτιστή αυτοκινήτου). Έχει ένα θέμα όταν βγάζεις το κινητό αλλά είναι συνήθεια. Επίσης επειδή το κάτω μέρος της που είναι η σύνδεση USB μπορεί να μετακινηθεί προς τα κάτω, εάν δεν θέλετε δεν φορτίζει το τηλέφωνο.

Σαν wifi και 3G είναι αρκετά καλό με πολύ καλό σήμα.
Από μπαταρία πιστεύω αντέχει μια μέρα με αρκετή χρήση αλλά όχι παραπάνω.

Αγόρασα και το invisible shield από το play247 αλλά έβαλα μόνο την προστασία οθόνης και στο καπάκι της μπαταρίας, καθώς με την προστασία για την πάνω και κάτω πλευρά, δεν έμπαινε στην βάση του αυτοκινήτου ή του γραφείου (κόλλαγε και ήθελε πίεση).

Πάντως σίγουρα δεν έχω μετανιώσει για την αγορά και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μόλις βγει και το cyanogenmod το τηλέφωνο δεν θα έχει ανταγωνιστή για την ώρα.

Last edited:

Ως κάτοχος πια του S II εδώ και 5 μέρες σε αντικατάσταση του Desire HD μπορώ και εγώ να πω την γνώμη μου για το κινητό.

1. Δεν είναι HTC
2. Δεν έχει HTC Sence

Τι εννοείς με αυτο; Δεν σε ικανοποίησε το smooth στην αφή κίνηση στην οθόνη;

Τι εννοείς με αυτο; Δεν σε ικανοποίησε το smooth στην αφή κίνηση στην οθόνη;

Η κίνηση είναι απλά άψογη και χωρίς καθυστέρηση (δεν είχα δει και καμμία καθυστέρηση σε Android ούτως ή άλλως).

Δεν είναι HTC από την άποψη ότι είναι μια τελείως άλλη άποψη αισθητικής, κατασκευής, πολύ καλύτερης οθόνης (η HTC άλλωστε τις παίρνει από αλλού), διαφορετικά προσαρμοσμένο android, διαφορετικό τρόπο σύνδεσης με το κομπιούτερ.

Δεν έχει sense, απλά δεν έχει το sense UI που είχα συνηθίσει τόσα χρόνια και μάθει. Δεν μπορώ να πω βέβαια ότι το touchwiz είναι από τα καλύτερα, αλλά μπορείς άνετα να το αντικαταστήσεις με αρκετά ui free από το market.

Το τηλέφωνο είναι απλά καταπληκτικό, δεν το μετανιώνω ούτε στο ελάχιστο. Άσε που η βάση για το αυτοκίνητο που είναι πανέμορφη και πρακτικότατη (χωρίς να χρειάζεται άλλο καπάκι μπαταρίας όπως στα HTC) είναι και 25 φθηνότερη από μια HTC.

Πιστεύω ότι μόλις βγει το cyanogenmod (σκέψου ότι η ίδια η Samsung έκανε δώρο ένα S II στον cyanogen για να τον βοηθήσει) το τηλέφωνο δεν θα έχει ανταγωνιστή.

Last edited: