Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legent lives on
Ως κάτοχος πια του S II εδώ και 5 μέρες σε αντικατάσταση του Desire HD μπορώ και εγώ να πω την γνώμη μου για το κινητό.
1. Δεν είναι HTC
2. Δεν έχει HTC Sence
3. Ε και?
Το τηλέφωνο είναι απλά εντυπωσιακό. Από την πρώτη στιγμή που το πιάνεις στα χέρια σου και αναρωτιέσαι εάν όντως κρατάς κάτι. Σίγουρα το πιο λεπτό κινητό που έχω πιάσει στα χέρια μου.
Από ποιότητα κατασκευής δεν σκίζει αλλά δεν έχω παράπονο. Σίγουρα μετά το μεταλλικό της HTC οτιδήποτε πλαστικό ξενίζει. Είχα αρκετό άγχος για το πίσω καπάκι αλλά βλέποντας το βιντεάκι ησύχασα:
http://www.youtube.com/watch?v=ErXqnQKs-tA&feature=player_embedded
Η οθόνη του είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Το touchwiz αρκετά καλό αν και πολύ πίσω σε σχέση με το Sense.
Αφού έβαλα την SD από το Desire, και εγκατέστησα το backup pro, έκανα απλά restore τα data και τα applications, χωρίς καν να το συνδέσω στο PC.
Το τηλεφωνάκι είναι απίστευτα γρήγορο και πολύ όμορφο (η γυναίκα θέλει να δώσω το iphone της και να της πάρω και αυτής ένα.)
Αγόρασα από το Πλαίσιο και την θήκη, την βάση αυτοκινήτου και την βάση γραφείου.
Η θήκη είναι μια χαρά εάν θέλετε απλά για προστασία.
Η βάση γραφείου πανέμορφη αλλά δεδομένου ότι μάλλον επιτρέπει μόνο φόρτιση δεν αξίζει το κόστος. (στο XDA λένε ότι δεν κάνει συγχρονισμό)
Η βάση αυτοκινήτου είναι απλά πανέμορφη και έχει και σύνδεση για φόρτιση (έχει μέσα και φορτιστή αυτοκινήτου). Έχει ένα θέμα όταν βγάζεις το κινητό αλλά είναι συνήθεια. Επίσης επειδή το κάτω μέρος της που είναι η σύνδεση USB μπορεί να μετακινηθεί προς τα κάτω, εάν δεν θέλετε δεν φορτίζει το τηλέφωνο.
Σαν wifi και 3G είναι αρκετά καλό με πολύ καλό σήμα.
Από μπαταρία πιστεύω αντέχει μια μέρα με αρκετή χρήση αλλά όχι παραπάνω.
Αγόρασα και το invisible shield από το play247 αλλά έβαλα μόνο την προστασία οθόνης και στο καπάκι της μπαταρίας, καθώς με την προστασία για την πάνω και κάτω πλευρά, δεν έμπαινε στην βάση του αυτοκινήτου ή του γραφείου (κόλλαγε και ήθελε πίεση).
Πάντως σίγουρα δεν έχω μετανιώσει για την αγορά και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μόλις βγει και το cyanogenmod το τηλέφωνο δεν θα έχει ανταγωνιστή για την ώρα.