[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Βρηκα ενα.
Προφανως θα λειτουργει το adblocker και θα κοβει τις διαφημισεις, κατι που αναφερεται στα pros του dolphin αλλωστε
Δεν βρισκω επιλογη να απενεργοποιειται.
Βασικα και επιλογη να ειχε δεν νομιζω να την εβγαζα για να μην μου τρωει data

Last edited:

ebay.co.uk - ebay.com

binsearch.info (δοκιμάσε το πολλές φορές γιατί μερικές φορές δεν έχει διαφημιστικό μπάνερ το site). Οταν έχει όμως το κόβει ο dolphin

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Θα θελα να μου απαντήσει κάποιος στο εξής ερώτημα: Πρώτα απ όλα ποια νομίζετε ως καλύτερη εφαρμογή για εντοπισμό σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής της συσκευής. Η ενσωματωμένη που έχει η SAMSUNG την δοκίμασα αλλά πρέπει να ναι συνδεδεμένη σε δίκτυο άρα ανοικτό το WI FI κι επίσης πρέπει να ναι ενεργοποιημένος ο αυτόματος συγχρονισμός, (εντόπισα με ακρίβεια μέσω υπολογιστή το στίγμα μου και μάλιστα το έκανα να κουδουνίσει). Υπάρχει εφαρμογή που χωρίς να ισχύουν οι ως άνω προυποθέσεις να μπορεί να κάνει την ίδια δουλιά δοκιμασμένα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων περιμένω ανυπόμονα απαντήσεις.

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

android lost

lookout

imei.gr

Πληρούν τις προυποθέσεις που ανέφερα; Το lookout έχω τη δωρεάν έκδοση, δουλεύει σ αυτή και ποιές είναι οι ρυθμίσεις του; Γιατί μια φορά την πάτησα με το laptop με το prey και μετά δεν αναγνώριζε τον κωδικό κι έκανα ολόκληρη ιστορία για να το απεγκαταστήσω.

Γνωρίζει κανείς πώς ορίζεις ποιά προγράμματα θέλεις ως default?

Δηλαδή όταν λαμβάνω ένα SMS για παράδειγμα στο Notification bar μου βγάζει δύο τρόπους να το δώ. Ενας με το handsent SMS και ο άλλος με την native εφαρμογή. Οταν ανολιξω το μύνημα με το handsent SMS η ειδοποίηση στο notification bar ότι έχω ένα νέο μύνημα παραμένει, για την native εφαρμογή.

Το ίδιο και όταν λαμβάνω e-mails.

Πώς θα κάνω να μην συμβαίνει αυτό?

Γνωρίζει κανείς πώς ορίζεις ποιά προγράμματα θέλεις ως default?

Δηλαδή όταν λαμβάνω ένα SMS για παράδειγμα στο Notification bar μου βγάζει δύο τρόπους να το δώ. Ενας με το handsent SMS και ο άλλος με την native εφαρμογή. Οταν ανολιξω το μύνημα με το handsent SMS η ειδοποίηση στο notification bar ότι έχω ένα νέο μύνημα παραμένει, για την native εφαρμογή.

Το ίδιο και όταν λαμβάνω e-mails.

Πώς θα κάνω να μην συμβαίνει αυτό?

Νομίζω στο μενού έχει να τσεκάρεις ορισμός σαν προεπιλογή. Οσο για το ότι μένει στη μπάρα πρέπει να το δεις στις ρυθμίσεις, μάλλον θα έχει κάτι για απενεργοποίηση της συγκεκριμένης λειτουργίας.

ενα καλο task manager ξερει κανεις? που να κανει Kill οσα προγραμματα δε θελω και να μην ξαναβγαινουν?

Οι task managers είναι no-no στο Android. Δεν τους έχει ανάγκη και δεν κάνουν καλό.

δοκιμασα κακαν δυο και μαλλον κακο κανανε απο οτι ειδα...και τους απεγκατεστησα αρων-αρων.....

επειδη ειμαι καινουργιος στο android ( πριν ειχα μηλο) υπαρχουν καποια προγραμματακια που ειναι απαραιτητα και κανουν δουλεια η to out of the box συσκευη ειναι αρκετη?

δοκιμασα κακαν δυο και μαλλον κακο κανανε απο οτι ειδα...και τους απεγκατεστησα αρων-αρων.....

επειδη ειμαι καινουργιος στο android ( πριν ειχα μηλο) υπαρχουν καποια προγραμματακια που ειναι απαραιτητα και κανουν δουλεια η to out of the box συσκευη ειναι αρκετη?

Apps organizer
3G watchdog
Dialer one
handcent SMS
Dolphin HD internet browser

Εγώ πάντως έχω τον advanced killer pro, προσωπικά σε μένα έστρωσε όλη τη συσκευή, μου κρατάει πάντα τη ram στα 300-400 κι όταν "σκοτώνει" τη ρίχνει κάτω απ τα 300. Με το διαχείριση εργασιών της συσκευής μου σκότωνε και τα widget, κόλλαγαν τα ρολόγια κι άλλα, σ αυτό τουλάχιστον διαλέγω ποιά δεν θα σκοτώνω, για να μη πολυλογώ, δύο μέρες αφότου το εγκατέστησα και πειραματίστηκα με τις ρυθμίσεις ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ, δουλεύει ΑΨΟΓΑ. Το 3g watchdog είναι όλα τα λεφτά, δεν υπάρχει καλύτερο απ όσα δοκίμασα, επίσης το lookout για προστασία ΚΟΡΥΦΑΙΟ, το battery indicator το οποίο με 0,98 ευρώ πήρα την pro έκδοση που έχει χρήσιμες πληροφορίες και ρυθμίσεις καθώς και απενεργοποίηση του κλειδώματος οθόνης, επίσης το color note το οποίο κλειδώνει κι όλας αν θες τη σημείωσή σου, καθώς και το 1-click clear που καθαρίζει cashe, μηνύματα, ιστορικό κ.α, πολύ απλό και γρήγορο. Καλό είναι να βλέπεις κριτικές στον υπολογιστή, φωτό κι όταν κατεβάζεις πειραματίσου κι ό,τι δεν σ αρέσει σβήστο.

Χρησιμοποιω το teamviewer για να μπαινω στο pc μου απο το samsung.
Το πρόβλημα φυσικα ειναι οτι το pc πρεπει να ειναι ανοιχτο συνεχεια.

Ξερετε καποια εφαρμογη που να μπορει να κανει wake on lan;

Βρηκα την εφαρμογη "Wake On Lan", τι παραξενο :flipout:

Το δοκιμασα και παιζει μια χαρα.
Μηπως ξερετε καποια εφαρμογη σαν το teamviewer Που να εχει την επιλογη wake on lan για να μην χρησιμοποιω 2 εφαρμογες;

http://blog.gsmarena.com/samsung-re...galaxy-s-ii-gives-you-all-the-juice-you-need/

και επισημα απο τη samsung μεγαλυτερη μπαταρια που παει σετακι με καινουργιο καπακι (back cover) για να χωρεσει.

Καλό αυτό και δεν με πειράζει για τα 45 ευρώ που λέει γιατί θα χεις και ρεζέρβα μπαταρία!!

Εμένα 200 στο sII

Λάθος, 160 κι εμένα αλλά με την επιλογή στις ρυθμίσεις στα μηνύματα στο αλφάβητο gsm το οποίο στα ελληνικά είναι πάντα κεφαλαία, τα λατινικά γίνονται και μικρά αλλά με 160 χαρακτήρες.

Καρτα 32Gb class 10 δουλευει καλά στο κινητό;
Έχει βάλει κανείς;
Κάτι διάβασα ότι οι class 10 στα κινητα δεν δουλευουν σωστά, έχουν lag κλπ.
Ισχυει κατι τετοιο;

Καρτα 32Gb class 10 δουλευει καλά στο κινητό;
Έχει βάλει κανείς;
Κάτι διάβασα ότι οι class 10 στα κινητα δεν δουλευουν σωστά, έχουν lag κλπ.
Ισχυει κατι τετοιο;

Αυτή που πήρα εγώ τουλάχιστον, δουλεύει μια χαρά. Ψάξε τα μηνύματα παρα πίσω έχω και link από το μαγαζί .