android lost
lookout
imei.gr
Γνωρίζει κανείς πώς ορίζεις ποιά προγράμματα θέλεις ως default?
Δηλαδή όταν λαμβάνω ένα SMS για παράδειγμα στο Notification bar μου βγάζει δύο τρόπους να το δώ. Ενας με το handsent SMS και ο άλλος με την native εφαρμογή. Οταν ανολιξω το μύνημα με το handsent SMS η ειδοποίηση στο notification bar ότι έχω ένα νέο μύνημα παραμένει, για την native εφαρμογή.
Το ίδιο και όταν λαμβάνω e-mails.
Πώς θα κάνω να μην συμβαίνει αυτό?
Οι task managers είναι no-no στο Android. Δεν τους έχει ανάγκη και δεν κάνουν καλό.
δοκιμασα κακαν δυο και μαλλον κακο κανανε απο οτι ειδα...και τους απεγκατεστησα αρων-αρων.....
επειδη ειμαι καινουργιος στο android ( πριν ειχα μηλο) υπαρχουν καποια προγραμματακια που ειναι απαραιτητα και κανουν δουλεια η to out of the box συσκευη ειναι αρκετη?
δοκιμασα κακαν δυο και μαλλον κακο κανανε απο οτι ειδα...και τους απεγκατεστησα αρων-αρων.....
επειδη ειμαι καινουργιος στο android ( πριν ειχα μηλο) υπαρχουν καποια προγραμματακια που ειναι απαραιτητα και κανουν δουλεια η to out of the box συσκευη ειναι αρκετη?
http://blog.gsmarena.com/samsung-re...galaxy-s-ii-gives-you-all-the-juice-you-need/
και επισημα απο τη samsung μεγαλυτερη μπαταρια που παει σετακι με καινουργιο καπακι (back cover) για να χωρεσει.
Εμένα 200 στο sII
Καρτα 32Gb class 10 δουλευει καλά στο κινητό;
Έχει βάλει κανείς;
Κάτι διάβασα ότι οι class 10 στα κινητα δεν δουλευουν σωστά, έχουν lag κλπ.
Ισχυει κατι τετοιο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.