[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Απο wifi το κανουμε η απο kies?
O καλύτερος τρόπος είναι με τη σειρά odin, on air και τελευταίο το kies. Για να έχουμε το κεφάλι ήσυχο πρέπει να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση.

Και εγω απο kies.Ολα καλα ...
Δεν αλλαξαν πολλα παντως εμφανισιακα απο την 2.3.4.Θα μπορουσαν να ειχαλ αλλαξει το touchwiz και να το εκαναν πιο ομορφο αφου το ics το επιτρεπει.Η stock ics του nexus s ηταν πολυ καλυτερη.
Μπορείς να βάλεις από το store άλλον launcher που υποστηρίζει hardware accerelartion px nova ή apex και να τον στήσεις σας τον οriginal samsung.

O web browser ειναι κλασεις ανωτερος,οπως και η αποκριση του κινητου με εξοικονομηση ενεργειας.
Χωρις να εχω δοκιμασει πολλα,νομιζω οτι η αυτονομια ειναι μαλλον χειροτερη απο την gingerbread.
Σε εμένα η εντύπωση που έχει δοθεί είναι ότι η μπαταρία κρατάει τουλάχιστον το ίδιο αν όχι περισσότερο. Όταν κάνουμε υpdate φροντίζουμε πάντα να είναι στο 100% της φόρτισης.

Παιδες για το S1 γινεται τιποτα????
Για το s1 δεν θα δοθεί επίσημα ice cream. Αλλά έχει δοθεί ένα value pack (JW5) που περιέχει στοιχεία από ice cream όπως face unlock, το κλείδωμα της οθόνης, το touchwiz 4 από το sii και έχει πεισσότερη ελεύθερη μνήμα. Αξίζει τον κόπο να την περάσεις.

Last edited:

Για δωσε λεπτομερειες για launcher.Δεν θελω κατι πολυ εφφετζηδικο.Τοποθετουνται και αφαιρουνται ευκολα?Σαν application?
Δωσε μας λιγο τα φωτα σου.

Να σας ρωτησω και κατι αλλο εσας που ξευρετε!!!
Ανοιξα το wifi και περιμενα να μου κανει μονο του ενημερωση,αλλα δεν εκανε τιποτα.
Το μπριζωσα στο κομπιουτερ ανοιξα το Kies, βρηκε οτι θελει ενημερωση και την εκανα.
Οταν μου εκανε την ενημερωση με ρωτησε αν θελω να δωσω τα στοιχεια του τηλεφωνου (οταν μου ειχε κανει παλια αυτην την ερωτηση,εγω του ειχα απαντησει οχι)
Γιαυτο δεν μου εκανε την ενημερωση με wifi????
Αυτη την φορα του πατησα ναι......καλα εκανα????

Επισης,οταν τελειωνει η αναβαθμιση πανω πανω στο παραθυρακι ,λεει να αποσυνδεσεις και να ξανασυνδεσεις το τηλεφωνο για να ολοκληρωθει η αναβαθμιση.
Κατω κατω ομως γραφει σε ενα κουτακι ¨επιβεβαιωση"
Τι διαολο κανουμε πρωτα????

Για δωσε λεπτομερειες για launcher.Δεν θελω κατι πολυ εφφετζηδικο.Τοποθετουνται και αφαιρουνται ευκολα?Σαν application?
Δωσε μας λιγο τα φωτα σου.

Οι δύο που χρησιμοποιούνται πεισσότερο είναι ο nova και ο apex. Εγώ προσωπικά έχω τον πρώτο. Αλλάζεις τα πάντα. Πατάς πάνω το εικονίδιο που θέλεις στις εφαρμογές και το βάζεις όπου θέλεις. Ακόμη και την κάτω σειρά αλλάζεις, μπορείς να προσθέσεις εώς 15 εικονίδια και είναι συρόμενη και αυτή. Όποιο εικονίδιο θέλεις να σβήσεις πατάς πάνω και έχεις δύο επιλογές [remove, edit (resize ktl)] Τον τακτοποίησα όπως τον είχα συνηθίσει σε αυτόν της samsung. Δέκα λεπτά θα ασχοληθείς μέχρι να το στήσεις. Πάντως να ξέρεις ότι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η συνήθεια. Μετά την εγκατάσταση πατώντας το home button θα σου λέει ποιον θέλεις να χρησιμοποιείς κάθε φορά. Δεν χάνεις τπτ να δοκιμάσεις. Αλλά στο ξαναλέω την πρώτη φορά είναι άδειος από κουτάκια οπότε αφιέρωσε λίγο χρόνο να το φτιάξεις όπως θέλεις, είναι πλήρως παραμετροποιήσιμος.

screenshot2012042715400.png

screenshot2012042715402.png

screenshot2012042715434.png

Last edited:

Προς ενημερωση παντος ενδιαφερομενου!!!!
Με το "παγωτο" λυνεται και το προβλημα που υπηρχε με το εκο.
Τριπλοτσεκαρισμενο!

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

υπαρχη τροπος να τη βγαλω αυτη τη %#@%&?????Φοβερη εξυπναδα να βγαλουν το παραθυρακι με τις επαφες απο το πληκτρολογιο για τις κλησεις.

Σωκρατη εννοεις να το βαλεις μαλλον.
Γιατι και μενα μου λειπει!!

Επισης σας βγαζει και σας μια περιεργη μπαρα με την αλφαβητο στις επαφες????

Σωκρατη εννοεις να το βαλεις μαλλον.
Γιατι και μενα μου λειπει!!

Επισης σας βγαζει και σας μια περιεργη μπαρα με την αλφαβητο στις επαφες????
Να το βγάλω εννοούσα(το ice cream).
Η μπάρα στα δεξιά-αν αυτή εννοείς-υπήρχε και στην προηγούμενη έκδοση.

Ααααα...τοσο πολυ δεν σου αρεσει βρε!!!!!

Η μπαρα υπηρχε μεν ,αλλα οχι με αυτη την σειρα που εχει τα γραμματα δε.
Μανταρα τα εχει!!!

Το exdialer τι ειναι και που το βρισκεις??

Last edited:

ok το κατεβασα και ειναι χρησιμοτατο.
Σας ευχαριστω!!
Ξερετε κανενα ορθογραφο για την opera ή τον dolfin????

Το κατέβασα αλλά θα ήθελα κάποιος να μας πει τι κερδίζουμε με το 4.0.3 σε σχέση με το 2.3.4? Κάνει καλύτερη διαχείριση των πόρων και καταναλώνει λιγότερη μπαταρία? Οπτικά μου φαίνεται το ίδιο και, δουλεύοντας μαζί του 2 μέρες, μπορώ να πω ότι παρατηρώ μικρή καθυστέρηση κάποιες στιγμές, κυρίως σε άνοιγμα - κλείσιμο εφαρμογών και λιγότερο στη μετάβαση από οθόνη σε οθόνη (πάντα σε σύγκριση με την 2.3.4). Είμαι ο μόνος που το παρατηρεί αυτό??

Το κατέβασα αλλά θα ήθελα κάποιος να μας πει τι κερδίζουμε με το 4.0.3 σε σχέση με το 2.3.4? Κάνει καλύτερη διαχείριση των πόρων και καταναλώνει λιγότερη μπαταρία? Οπτικά μου φαίνεται το ίδιο και, δουλεύοντας μαζί του 2 μέρες, μπορώ να πω ότι παρατηρώ μικρή καθυστέρηση κάποιες στιγμές, κυρίως σε άνοιγμα - κλείσιμο εφαρμογών και λιγότερο στη μετάβαση από οθόνη σε οθόνη (πάντα σε σύγκριση με την 2.3.4). Είμαι ο μόνος που το παρατηρεί αυτό??

Oπτικά σου φαίνεται το ίδιο γιατί η μαμα samsung φρόντισε να κρατήσει το touchwiz 4 στο κινητό. Στο quadrant η 2.3.5 έβγαζε 3.500 ενώ η 4.0.3 βγάζει 4200. Η εντύπωση που μου δίνει είναι ότι η διάρκεια μπαταρίας είναι τουλάχιστον η ίδια αν όχι περισσότερη. Επίσης o stock browser πλέον είναι ταχύτατος. Μπορείς να δοκιμάσεις για launcher ton nova που υποστηρίζει harware acceleration και δίνει ό,τι υποστηρίζει το android, ελευθερία και παραμετροποίηση. 5 λεπτά υπόθεση και λίγη υπομονή χρειάζεται για να βάλεις τα εικονίδια που θέλεις όπου θέλεις (μπορείς να τα βάλεις με τον τρόπο που είναι καταναμημένα στον stock launcer για να μη μπερδεύεσαι, στην αρχική οθόνη ελάχιστα εικονίδια υπάρχουν, ακόμη και για τις κλήσεις θα το βάλεις εσύ).
Επίσης να συμπήρώσω ότι η εγκατάσταση της 4.0.3 έγινε με odin και επαναφορά εργοστασιακών. Τα πιο ολλά προβλήματα δημιουργούνται από την αναβάθμιση της 2.3 σε 4.0 με το kies.

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Λίγη βοήθεια παρακαλώ από τους ψαγμένους του S2.

Το τηλέφωνο ανήκει στη σύζυγο και το έχει περίπου 10 μήνες.
Όλα ΟΚ μέχρι τώρα.Πριν από 2-3 μέρες έκανε και την αναβάθμιση από 2.3 σε 4.0 μέσω wi fi.
Όλα λειτουργούν κανονικά, μέχρι σήμερα το πρωί που το κινητό δεν μπορεί να συνδεθεί στο
στο internet από wi fi. Δεν βλέπει καθόλου το router.
Να πω εδώ, πως τη νύχτα ήταν στη φόρτιση και στην περιοχή μου είχε ισχυρή καταιγίδα με
πολλές αστραπές.
Να 'χει αυτό κάποια σχέση;Επειδή το πρωί το βρήκε απενεργοποιημένο.
Δοκιμάσαμε δύο φορές εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά τίποτα.
Επίσης δοκιμάσαμε να βάλουμε ξανά την αναβάθμιση μέσω kies μα ούτε αυτό απέδωσε.

Αν κάποιος απ'την παρέα έχει κάποια ιδέα να βοηθήσει ...........
πριν το στείλω για service.

Ευχαριστώ...

Όποτε μου κάνει τέτοια, το κλείνω, του βγάζω μπαταρία και το ανοίγω πάλι... Μετά, όλα καλά.

Το router ζει; :p

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Tzimi δεν έχει ξανακάνει τέτοια κόλπα.
Πρώτη φορά που παρουσιάζει δυσλειτουργία.
Έχω δοκιμάσει και την αφαίρεση της μπαταρίας και πάλι τίποτα.
Και το router είναι μια χαρά, λειτουργούν οι υπόλοιπες συσκευές στο σπίτι.
Τώρα τι του φταίει;....

Re: Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Tzimi δεν έχει ξανακάνει τέτοια κόλπα.
Πρώτη φορά που παρουσιάζει δυσλειτουργία.
Έχω δοκιμάσει και την αφαίρεση της μπαταρίας και πάλι τίποτα.
Και το router είναι μια χαρά, λειτουργούν οι υπόλοιπες συσκευές στο σπίτι.
Τώρα τι του φταίει;....
Δοκίμασες να κάνεις μια επανεκκίνηση στο router?