achillesgk
AVClub Addicted Member
- 19 September 2009
- 1,618
Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on
O καλύτερος τρόπος είναι με τη σειρά odin, on air και τελευταίο το kies. Για να έχουμε το κεφάλι ήσυχο πρέπει να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση.Απο wifi το κανουμε η απο kies?
Μπορείς να βάλεις από το store άλλον launcher που υποστηρίζει hardware accerelartion px nova ή apex και να τον στήσεις σας τον οriginal samsung.Και εγω απο kies.Ολα καλα ...
Δεν αλλαξαν πολλα παντως εμφανισιακα απο την 2.3.4.Θα μπορουσαν να ειχαλ αλλαξει το touchwiz και να το εκαναν πιο ομορφο αφου το ics το επιτρεπει.Η stock ics του nexus s ηταν πολυ καλυτερη.
Σε εμένα η εντύπωση που έχει δοθεί είναι ότι η μπαταρία κρατάει τουλάχιστον το ίδιο αν όχι περισσότερο. Όταν κάνουμε υpdate φροντίζουμε πάντα να είναι στο 100% της φόρτισης.O web browser ειναι κλασεις ανωτερος,οπως και η αποκριση του κινητου με εξοικονομηση ενεργειας.
Χωρις να εχω δοκιμασει πολλα,νομιζω οτι η αυτονομια ειναι μαλλον χειροτερη απο την gingerbread.
Για το s1 δεν θα δοθεί επίσημα ice cream. Αλλά έχει δοθεί ένα value pack (JW5) που περιέχει στοιχεία από ice cream όπως face unlock, το κλείδωμα της οθόνης, το touchwiz 4 από το sii και έχει πεισσότερη ελεύθερη μνήμα. Αξίζει τον κόπο να την περάσεις.Παιδες για το S1 γινεται τιποτα????
Last edited: