[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Leo, ποιο app είναι που δείχνει τα διαθέσιμα ή καταναλωθέντα (φαντάζομαι) MB του προγράμματος data στην statusbar;

Γνωριζει κανεις πως στις επαφες μπορουμε να αλλαξουμε το index που εχει δεξια στα ελληνικα για βρισκουμε πιο γρηγορα επαφες

Για δωσε κανενα λινκ.

Σωκράτη μου από δω ψωνίζω εγώ είναι καλές τιμές και free στο σπίτι μου ταχυδρομικά!

Αλλα ok είναι στα γαλλικά και μιλάμε για γαλλία, δεν ξέρω αν στέλνει ελλάδα ίσως να μην σε συμφέρει,

πάντως ρίξε μια ματιά...

ΟΤΙ βγάζει στην σελίδα που θα κανεις κλικ είναι ΟΛΑ για το S3

Γνωριζει κανεις πως στις επαφες μπορουμε να αλλαξουμε το index που εχει δεξια στα ελληνικα για βρισκουμε πιο γρηγορα επαφες

Δεν νομίζω πως κανείς κάτι για αυτό.
Από όσο ξέρω μετά από την 4.1.2 τα ελληνικά μπήκαν αυτόματα.
Εσυ ποια ρομ έχεις;

4.1.2 εχω
Το βρηκε η κορη μου τελικα.
Το ειχα στα αγγλικα.
Παει πακετο με τη γλωσσα

Επισης στο messaging μου βγαζει αλλη λιστα επαφων.
Αυτην που εχω στο gmail

Να ρωτήσω κάτι μπάς και το έχει δοκιμάσει κανείς. Ισως το καλύτερο Bluetooth που είχα ποτέ ήταν το mw600 Sony. Το είχα από το iPhone 3GS μέχρι το 4s και το είχα ερωτευτεί ιδιαίτερα δε για το χαρακτηριστικό που είχε να συγχρονίζεται με τον τηλεφωνικό κατάλογο και να δείχνει στην LCD οθόνη το όνομα αυτού που έπαιρνε τηλέφωνο όπως το είχα αποθηκευμένο. Δυστηχώς το s3 για κάποιο λόγο δε συγχρονίζεται και δείχνει μόνο το νούμερο του τηλεφώνου.
Ο αντικαταστάτης του mw600 ειναι το mw1 αν δεν κάνω λάθος το οποίο η Sony αναφέρει ότι έχει λειτουργικό android. Επειδή η τιμή του ειναι λίγο τσουχτερή (>89 ) και δε θα ήθελα να την πατήσω, υπάρχει κάποιος ο οποίος να το έχει πάρει και να μπορεί να μου πει αν το νεο Bluetooth headset συγχρονίζεται με τον τηλεφωνικό κατάλογο και δείχνει τα ονόματα όπως ειναι αποθηκευμένα?

Δυστυχως μπορω να επιβεβαιωσω για το mw600
Οντως δεν δειχνει ουτε ονομα ουτε ωρα και χανει ευκολα τη συνδεση ΚΑΙ κολλαει καποτε σε μια κληση
Το μονο θετικο ειναι οτι συγχρονιζει με δυο κινητα οποτε εχω κρστησει το παλιο μου sony για δυσκολες μερες

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Την έχω εγώ, έχει βοηθήσει πολύ +1 μέρα!

Αλλα υπόψιν ΔΕΝ μπαίνει καμια θήκη μετά!

P.S.
η σιλικόνη μου μπήκε πάντως με την πιο χοντρή μπαταρία χωρίς να φαίνεται "άσχημο" η να παραμορφώνει κτλ

υπαρχει τελικα θηκη και για την μεγαλη μπαταρια.....
http://www.amazon.com/Diztronic-Ext...s=extended+case+for+samsung+galaxy+s3+3000mah

Δεν το έχω πιάσει με την μεγάλη μπαταρία, αλλά από τις φωτογραφίες υποψιάζομαι ότι το κάνει πολύ χοντρό! (μιλάω σκέτο χωρίς θήκη). Πολύ πιό χοντρό απ' ότι έκανε το S2 με την μεγάλη μπαταρία.

Δεν το ρισκάρω. Για τσέπες κλπ το πάχος έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία από το μήχοςΧύψος.

Δεν το έχω πιάσει με την μεγάλη μπαταρία, αλλά από τις φωτογραφίες υποψιάζομαι ότι το κάνει πολύ χοντρό! (μιλάω σκέτο χωρίς θήκη). Πολύ πιό χοντρό απ' ότι έκανε το S2 με την μεγάλη μπαταρία.

Δεν το ρισκάρω. Για τσέπες κλπ το πάχος έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία από το μήχοςΧύψος.

Η διαφορά είναι ελάχιστα λιγότερο από 2 χιλιοστά, λιγότερο ναι παραπάνω ΟΧΙ!

100.jpg

Δεν το νιώθεις ενοχλητικά παχύ;

Όχι δεν με ενόχλησε καθόλου, δεν είναι αισθητό στο χέρι, η όπως το βάζεις στην τσέπη κτλ, το πρόβλημα ήταν που δεν είχε θήκες,
τώρα σιγά σιγά κάτι βρίσκουμε, + ότι βασικά έχω καταργήσει τις θήκες που κλείνει όλο λόγο "προστασίας" οθόνης κτλ...

Εχει διαφορα το S3 με τα 2GB RAM εκτος του 4G στην καθημερινη χρηση?