[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Μόλις το πήρα κι εγώ....

πωπω... .κούκλα είναι...

Ερώτηση... το Market ξέρει κανείς γιατί μπορεί να μην το βλέπω?

Ναι πως το λένε. αυτό που κατεβάζεις εφαρμογές.

Είμαι τελείως νιουφης :)

μην ανάβεις φωτιές....

Μπααα. Εχουν σβησει προ πολλου. Οπως εχω το s40 της Nokia στο μυαλο μου ετσι εχω και τα iphone πια. Καλα για την εποχη τους. Τωρα πια κατευθειαν στην Πατησίων διπλα απο το πολυτεχνειο. Στο αρχαιολογικο. :D

Dimkasta, μεγεια. Να το χαρεις!

Γιατί το ξυπνητήρι δεν χτυπάει όταν το κινητό είναι απενεργοποιημένο ;;

Απενεργοποιημένο εννοείς κλειστό σωστά? κανένα smartphone δεν χτυπάει αν είναι κλειστό. Αν θέλεις να μην σε ενοχλούν βάλτο σε flight mode

Ναι αυτό εννοούσα. Δεν το ήξερα αυτό που λες. Δεν υπάρχει λόγος να είναι τη νύχτα ανοιχτό. Να "κερδίζω" μπαταρία θέλω...
Ok. Ευχαριστώ πολύ. ;)

παλιά χτυπούσανε
Παλιά δεν το έιχα !! :p

Last edited by a moderator:
Έχω βάλει screen protector. Μου είπαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γρατσουνιστεί και ..
να την βγάλω γιατί ίσως πάθει κάποια ζημία η οθόνη. Ισχύει ; (Για το δεύτερο)

Έχω βάλει screen protector. Μου είπαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γρατσουνιστεί και ..
να την βγάλω γιατί ίσως πάθει κάποια ζημία η οθόνη. Ισχύει ; (Για το δεύτερο)

Καμια ζημια δεν θα παθει η οθονη λογω προτεκτορ. Το μονο που μπορει να συμβει ειναι οτι αν δεν ειναι καλης ποιοτητας να χασεις λιγο φωτεινότητα και την αισθηση του γυαλιου στο δαχτυλο.

Οι οθονες ακομη και με γκοριλα μπορει να χαραχτουν οποτε θα προτεινα να το αφησεις μεχρι να μαζεψει χαρακιες ο προτεκτορ (μαζευει σαφως πιο γρηγορα απο την οθονη) και μετα βλεπεις αν θα το ανανεωσεις.

Εγω στο s2 για 1.5 δεν ειχα και η οθονη ηταν χαρτι. Τωρα ομως εβαλα μια καλη και την εχω 4 μηνες.