[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Γράφω και λίγο πιο πάνω,ότι τα βίντεο με τα μαχαίρια,πηρούνια,σουγιάδες,κέρματα και ότι τους κατεβαίνει είναι τελικά άχρηστα,αφού δεν υπάρχει κρύσταλλο κινητού που να μην χαράζει από την........σκόνη.
Βάλε την ζελατίνα αν θες κάποτε να μπορέσεις να πουλήσεις το κινητό.

Επειδη με την εγκατασταση αλλου dialer σε καθε χρηση ρωταει ποιον θες να δουλεψεις...μπορουμε να απενεργοποιησουμε τον stock και οταν θελουμε η μετανοιωσουμε να τον επαναφερουμε?

Θα επιλέξεις αυτόν που θες όταν σε ρωτήσει και θα πατήσεις το μπουτόν "πάντα" , όχι το μόνο μία φορά .
Για να επαναφέρεις τον στοκ θα πας από την διαχείριση εφαρμογών στον dialer που έχεις ορίσει προεπιλεγμένο και κάτω κάτω λέει εκκαθάριση προεπιλογών .

Το ίδιο ισχύει για όλες τις εφαρμογές που θα επιλέξεις σαν κύριες .

Ρε τι μαθαινουμε εδω μεσα!!
Νασαι καλα φιλε μου με το κολπακι που ειπες.
Ξερεις με ποση ευλαβεια πατουσα το κουμπι "μια φορα" γιατι με τρομο σκεφτομουν πως θα ακυρωνα το "παντα"
Να και ενα που εμαθα χθες.....πατωντας ταυτοχρονα το κουμπι κατω απο την οθονη και το onoff βγαζει φωτο την τρεχουσα οθονη και καπου (ε ..πλακα εχει να εχετε απαιτηση να θυμαμαι και που!!!) την αποθηκευει
Ατσα ο μεσηλιξ νεα κολπα-bye-

Ρε τι μαθαινουμε εδω μεσα!!
Νασαι καλα φιλε μου με το κολπακι που ειπες.
Ξερεις με ποση ευλαβεια πατουσα το κουμπι "μια φορα" γιατι με τρομο σκεφτομουν πως θα ακυρωνα το "παντα"
Να και ενα που εμαθα χθες.....πατωντας ταυτοχρονα το κουμπι κατω απο την οθονη και το onoff βγαζει φωτο την τρεχουσα οθονη και καπου (ε ..πλακα εχει να εχετε απαιτηση να θυμαμαι και που!!!) την αποθηκευει
Ατσα ο μεσηλιξ νεα κολπα-bye-

Και εγω την ιδια σκεψη εκανα παλια!

Εισαι σε καλο δρομο ομως! Ακομη πιο ευκολο screenshot γινεται αν πας ρυθμισεις κινηση κινηση παλαμης για ληψη τικ. Μετα απλα σερνεις καθετα και με σταθερη ταχυτητα τι χερι πςνω στην οθονη. Σαν να ξεσκονιζεις τριματα ενα πραμα.

Τις ληψεις τις βρισκεις στην εσωτερικη μνημη στο pictures screenshots.

Οκ το εκανα και αυτο (παντως,για μενα, πιο ευκολο ειναι με τε δυο κουμπια.... με το σουρσιμο ειχα 1 στα τεσσερα!!!!)
Με την ευκαιρια.....δοκιμασατε την αναβαθμισμενη Οπερα????
Πρεπει να ειναι η μεγαλυτερη μακακια που μπορουσαν να συλλαβουν στο νου τους οι "αναβαθμιστες".
Τι τους ταϊζουν ρε φουστη μου!!!:slapface:

Η αλεπου ειναι πολυ καλη παντως...
Ρε σεις δυο πραματακια..
Υποτιθεται οτι παιζει φλακ. Ισχυει?
Θελει κατι?
Επιδης υι θα ηινει με υο κωλοπληκττολογο?

Γκρρρρ

Η αλεπου ειναι πολυ καλη παντως...
Ρε σεις δυο πραματακια..
Υποτιθεται οτι παιζει φλακ. Ισχυει?
Θελει κατι?....
Λογικά παιζει και με άλλα, αλλά με αυτο τα παιζει πιο καλα...
Θελει να του "δειξεις" το path για την μουσική σου (με ειχε παιδεψει λιγο μαλλον λογω μιας δικης μου χαζομαρας) ... αλλα νομιζω πως ειναι πολύ καλό! Το εχω αγορασει...
Ειδικά στο sIII που υποτιθεται πως υποστηριζει και usb audio (αν και ποτε δεν κατάλαβα αν ισχυει) ....

Θεωρω οτι υποτιθεται επρεπε να παιζει χωρις κσποια εφαρμογη

ωχ μολις ειδα πως με το παιχτιρι της google δεν παιζει... δεν το ειχα ανοιξει ποτέ :) ... εχεις δικιο επρεπε
σιγουρα υπαρχουν δωρεαν παιχτηρια που παιζουν ομως
για αυτο ειχα διαβασει καλα λογια
δν το εχω γιατι καποια στιγμή που το εγκατεστησα νομιζω πως μπερδευοταν με το neutron οποτε το εβγαλα

Μολις ανακαλυψα οτι με το μανισιο παικτη βρισκει κανονικα τη βιβλιοθηκη του squeezebox βεβαια μονο τα φλακ και την ελεγχει κανονικα.
Και μπαινω σε σκεψεις...
Πως μπορω να δω τους δισκους που ειναι συτο δικτυο μου?

η εφαρμογή που έχει η samsung δεν παίζει?στο Ζ που έχω η εφαρμογή walkman που έχει η sony παίζει κανονικά

Η μανισια δεν παιζει φλακ

Επαναφερω το αλλο ερωτημσ
Πως μπορω να δω τους δισκους που ειναι στο δικτυο?

Η μανισια δεν παιζει φλακ

Επαναφερω το αλλο ερωτημσ
Πως μπορω να δω τους δισκους που ειναι στο δικτυο?

στον es file explorer υπάρχει επιλογή

Attachments

• Screenshot_2013-05-26-16-18-31.jpg
    Screenshot_2013-05-26-16-18-31.jpg
    33.7 KB · Views: 120
Αν είδα και διάβασα καλά σε προηγούμενο ποστ, πάνω στην μπαταρία του s3 είναι το τσιπάκι για το nfc? Οπότε σε περίπτωση αγοράς δεύτερης μπαταρίας πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο τι θα πάρεις?

Αν είδα και διάβασα καλά σε προηγούμενο ποστ, πάνω στην μπαταρία του s3 είναι το τσιπάκι για το nfc? Οπότε σε περίπτωση αγοράς δεύτερης μπαταρίας πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο τι θα πάρεις?
Νομίζω είναι πάνω στο καπάκι της μπαταρίας και όχι πάνω στην μπαταρία. Τσέκαρε αν έχει δυο χρυσαφί αποδέκτες το καπάκι από μέσα.

Κάτω από το "CE" της μπαταρίας:

samsung_galaxy_s3_back_inside.jpg

Οταν μπαινω στο φορουμ απο το s3 η φωτεινοτητα της οθονης "πεφτει". Σε αλλες σελιδες δεν το κανει αυτο. Υπαρχει λυση;
Να πω οτι οταν βγαινω απο το φορουμ, η φωτεινοτητα ειναι "τουμπανο" για 1 δευτερολεπτο που κανει να βγει.

το τσιπάκι NFC είναι πάνω στη μπαταρία