[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Οι οποίες καίγονται.Πριν την πετάξεις,δοκίμασε να της κάνεις ένα φορματ.

καιγονται??:shot:φορματ απο το κινητο δεν γινεται ενω δεν διαθετω card reader. προς θεου δεν θα την πεταξω αλλα θα την αντικαταστησω. αληθευει οτι η kingston ειναι η καλυτερη?

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

SanDisk δες ή Samsung.

(Για τις Samsung τις 64άρες λένε ότι έχουν καλύτερη συμβατότητα με τα κινητά!)

(Send from Galaxy S4)

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

μα sandisk καρτα ειναι η καρτα που δε τη διαβαζει!! μαλλον θα παω για τη samsung που θα την αναγνωριζει στα σιγουρα η για καμαι Kingston

μα sandisk καρτα ειναι η καρτα που δε τη διαβαζει!! μαλλον θα παω για τη samsung που θα την αναγνωριζει στα σιγουρα η για καμαι Kingston
Ίσως να έπεσες σε προβληματική κάρτα!

Εγώ SanDisk 32άρα έχω στο S4, την οποία την είχα και στα NoteII & S3 lte.

(Send from Galaxy S4)

Οι αναφορές για προβληματικές SanDisk δεν είναι λίγες και έχουν αναφερθεί από πολλούς χρήστες σε διαφορα φορουμ.
Αν όντως ισχύει ότι υπήρξε ελαττωματική παρτίδα τότε δικαιολογούνται αυτές οι αναφορές.
Αν επιμένεις σε SanDisk ίσως την επόμενη φορά να είσαι πιο τυχερός αν και καλό θα ήταν να την φορμαρεις πρώτα σε ένα PC πριν κάνεις οτιδήποτε.

Το πρόβλημα σε παρτίδα του 10/2012 είναι υπαρκτό και το έχει αναγνωρίσει και η σανντισκ (δεν έχω πρόχειρο το λινκ). Εγώ την πήρα Φλεβάρη αλλά ίσως ήμουν τυχερός και δεν μου εχει κανει πρόβλημα. Γενικότερα εμπιστευομαι την σανντισκ και θα ξαναεπαιρνα. Είναι και σε σχετικά καλη τιμή με καλες ταχύτητες. Καλό όνομα έχουν φτιάξει και η Samsung τους τελευταίους μηνες. Και φυσικά και η κλασική κινγκστον. Φυσικά σε οτι αγοράζουμε πρέπει να κοιτάμε και τις ονομαστικές ταχύτητες γιατί class10 μεν αλλά υπάρχει διακύμανση στις ταχύτητες.

Εγώ φορμαρισμα εκανα μέσα στο νοτε2 για να την φτιαξει το κινητο όπως αυτό θέλει. Δεν εμπλεξα δλδ καθόλου το πισι. Αλλωστε 7 μήνες τώρα περιπου δεν βγήκε απο το κινητό.

Παιδιά σίγουρα θα έχω μια από αυτές τις προβληματικές. Το περίεργο είναι ότι την πήρα πριν μια βδομάδα... Την φόρμαρα και από το κινητό αλλά δεν την αναγνώρισε και πάλι... μάλλον θα πάω να την αλλάξω ή να πάρω μια που θα δουλεύει 1000% όπως η kingston που προτείνατε μερικοί.

Δεν αντιλέγω ότι λένε τα παιδιά, προσωπικά αγοράζω μόνο SanDisk και ποτέ δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα, και δεν μιλάω μόνο για το κινητό βέβαια, 1 φορά μόνο δεν "έπαιζε" από την αρχή δεν την αναγνώριζε η φωτογραφική μηχανή σαν να μην είχε μέσα κάρτα, την δοκίμασα σε διάφορες συσκευές τίποτα, και μου την άλλαξαν δωρεάν (amazon)

Όλες τις μνήμες, από όπου και να τις αγοράσεις, έχουν 2χρονια εγγύηση και στις αλλάζουν αμέσως.
Το θέμα είναι μην έχει γίνει backup και χαθούν αρχεία.

Προχθες μου εκανε αναβαθμιση μονο του.
Εσας σας ηρθε τιποτα???

μου έκανε και μένα, ήμουν και στο εξωτερικό και ψιλοφοβήθηκα να σου πω....μη γίνει καμιά στραβή
πρέπει να ήταν στις 11 του μήνα

εμένα πρώτη φορά μου ζήτησε ενημέρωση το έκανα με το kies, εξαφανίστηκε το μήνυμα που ζητούσε την ενημέρωση, και ναι είναι πάντα 4.1.2

το kernel είναι
3.0.31-1314436

αν και δεν ξερω τι σημαίνει ή τι ήταν πρίν

εμένα πρώτη φορά μου ζήτησε ενημέρωση το έκανα με το kies, εξαφανίστηκε το μήνυμα που ζητούσε την ενημέρωση, και ναι είναι πάντα 4.1.2

Μια από τα ίδια και σε μένα.

Πάλι 4.1.2 έχει. Τι σκατά αναβάθμιση έκανε τότε;