Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Δυστυχώς δεν είναι μόνο στα χαρτιά. Την αγοράσανε πρόσφατα γνωστοί μου και η εικόνα δείχνει "ξεπλυμένη" σε σχέση με την U20...

Δυστυχώς δεν είναι μόνο στα χαρτιά. Την αγοράσανε πρόσφατα γνωστοί μου και η εικόνα δείχνει "ξεπλυμένη" σε σχέση με την U20...

Συμφωνώ, άλλωστε είμαι από τους πρώτους που φώναξαν ότι κάτι δεν πάει καλά στην U30 με την στάθμη του μαύρου. Αλλά αυτή δεν αναγράφεται στα "χαρτιά". Ακόμα και τα χαρακτηριστικά είναι υποδεέστερα, αφού απουσιάζει επίσημα το IFC (όχι ότι στην U20 υπάρχει).

Δεν ξερω ποσο ενημεροι ειστε ολοι για τις εξελιξεις με pm. Αλλα ειναι κριμα μετα απο τοσο καιρο να το εγκαταλειψουμε. Οι πιο εμπειροι ας κανουν το βημα παραπανω και ας προτεινουν καποιο μοντελο. Αντε μηπως μας φερει κανενα δωρο ο Αι Βασιλης γιατι απο αλλου δεν περιμενω κατι ετσι οπως μας καταντησαν.

Για τις 42αρες υπάρχουν αρκετά μοντέλα για πρόταση, για τις 50αρες δεν έχει τπτ όμως.... Έχω προτείνει κάποια με pm εγώ στον δικηγόρο εγώ, περιμένω να δω αν το προχώρησε.

Για τις 50άρες, η αντιπροσωπεία έχει και 50ST30, και 50G30. Μπορεί να αγοράσει...
Ποια μοντέλα θεωρείς ικανοποιητικά για την αντικατάσταση μιας 42άρας;

Εγώ πιστεύω οποιοδήποτε από τα S30, ST30, UT30, G30 είναι ικανοποιητικό. Πάντα σε panasonic όμως. Κοιτάζοντας τις τιμές στο skroutz και χωρίς να με ενδιαφέρει το 3d ιδιαίτερα θα προτιμούσα την G30. Οτιδήποτε παρακάτω το θεωρώ κοροϊδία.

Από την στιγμή που υπάρχουν και 50ST30 στην αντιπροσωπία δεν πιστεύω να έχει κανείς αντίρρηση, να είναι αυτή η ενιαία πρόταση μας.

Εγω παντως και για να μπαινουν τα πραγματα σε μια σειρα συμφωνω με την 42ST30 για αντικατασταση της 42U30

Σήμερα μίλησα με την αντιπροσωπεία, και με το δικηγόρο.
Νομίζω μια ρεαλιστική πρόταση (που νομίζω έχει ελπίδες να δεχτεί το μουλτιράμα) είναι:

Αλλαγή της 50άρας U20 με την 50 ST30, με χρηματική διαφορά 150 ευρώ.
Αλλαγή της 42άρας U20 με την 42 ST30, με χρηματική διαφορά 100 ευρώ.

Πόσοι συμφωνείτε σε αυτή την πρόταση, και πόσοι όχι; Αναφέρομαι πάντα σε αυτούς που έχουν αγοράσει από multirama.

Συμφωνω αρκει να περιλαμβανει και 2 ζευγαρια γυαλια. Αλλιως ας γινει +50 Ευρω.

Για μένα το ιδανικότερο θα ήταν να πάρουμε πίσω τα χρήματα μας με τους τόκους υπερημερίας.Για την 42άρα βγαίνει ένα ποσό γύρω στα 470ευρώ..
Απο κει και πέρα αν δεν είναι εφικτό αυτό να προτείνουμε +50ευρώ για την st30.
Βασικά το 3d δε με ενδιαφέρει καθόλου, πιστεύω οτι θα ζαλίζομαι κιόλας,αλλά αν η st30 έχει καλύτερο 2d τότε με ενδιαφέρει.

Η επιλογή της G30 είναι δύσκολη, επειδή είναι ακριβότερη (και 2 σειρές παραπάνω). Για γυαλιά δεν μπορεί να γίνει προφανώς λόγος, το 3Δ δεν είναι χαρακτηριστικό της τηλεόρασης που αγοράσαμε, και θα ήταν προτιμότερο η πρότασή μας να είναι ρεαλιστική. Αν την κάνουμε και μας πουν αμέσως όχι, πάλι στην ίδια θέση θα είμαστε.
Χρήματα είναι σίγουρο ότι δεν θα θελήσουν να επιστρέψουν, θα το είχαν προτείνει ήδη. Για να πάρουμε τα χρήματα θα πρέπει να καταθέσουμε την αγωγή.

Επίσης, καλό θα ήταν να αποφασίσουμε, για να πούμε στον δικηγόρο τι να αντιπροτείνει... :smile:

Σήμερα μίλησα με την αντιπροσωπεία, και με το δικηγόρο.
Νομίζω μια ρεαλιστική πρόταση (που νομίζω έχει ελπίδες να δεχτεί το μουλτιράμα) είναι:

Αλλαγή της 50άρας U20 με την 50 ST30, με χρηματική διαφορά 150 ευρώ.
Αλλαγή της 42άρας U20 με την 42 ST30, με χρηματική διαφορά 100 ευρώ.

Πόσοι συμφωνείτε σε αυτή την πρόταση, και πόσοι όχι; Αναφέρομαι πάντα σε αυτούς που έχουν αγοράσει από multirama.

Δεν μου φαίνεται παράλογη πρόταση, προσωπικά συμφωνώ.