Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Δεν έχω πληρώσει ακόμη γιατί είχα κάποια τρεχάματα.Μάλλον δευτέρα θα το διευθετήσω.

Πάντως επειδή συμμετείχα από την αρχή σε αυτό το θέμα, αν και δεν το συνέχισα, βλέπω προχωράμε... μόνο 15 μήνες από τότε που ξεκινήσαμε την υπόθεση...

Re: Απάντηση: Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Έχουμε κάποιο νέο απο την αγωγή;

Re: Απάντηση: Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Υπάρχει κάτι νεότερο? Κατατέθηκε η αγωγή?

Σήμερα με πήρε τηλέφωνο ο δικηγόρος, και με ενημέρωσε για τις τρέχουσες εξελίξεις.
Κατατέθηκαν συνολικά 3 αγωγές, 1 για τις 50άρες από μουλτιράμα, 1 για τις 42άρες από μουλτιράμα, και 1 για τον Κωτσόβολο.
Καλή τους επιτυχία... :smile:

παιδια σκεφτομαι να παρω panasonic αλλα απο αυτα που διαβαζω μαλλον θα τους ριξω φουμο.Απο οτι βλεπω το after sales στην ελλαδα ειναι ανυπαρκτο.

Το after sales δεν είναι ανύπαρκτο ας μη βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα.
Απλά δεν δέχονται για το συγκεκριμένο μοντέλο να αναγνωρίσουν κάτι το οποίο είναι τεκμηριωμένα λάθος από την πλευρά τους.

Εγώ πάντως στη θέση σας θα βάσταγα μικρό καλάθι. Αν η εταιρεία διαφήμισε ότι η τηλεόραση προσφέρει μια τεχνολογία που δεν την έχει, μπορεί να είναι ψευδής διαφήμηση και να φάει πρόστιμο, αλλά δεν νομίζω ότι θα υποχρεωθεί να αντικαταστήσει τηλεοράσεις που δουλεύουν επειδή δεν διαθέτουν τελικά τη συγκεκριμένη τεχνολογία.

Εγώ πάντως στη θέση σας θα βάσταγα μικρό καλάθι. Αν η εταιρεία διαφήμισε ότι η τηλεόραση προσφέρει μια τεχνολογία που δεν την έχει, μπορεί να είναι ψευδής διαφήμηση και να φάει πρόστιμο, αλλά δεν νομίζω ότι θα υποχρεωθεί να αντικαταστήσει τηλεοράσεις που δουλεύουν επειδή δεν διαθέτουν τελικά τη συγκεκριμένη τεχνολογία.

Δεν έχεις δίκιο. Εμείς ενδέχεται να αγοράσαμε την τηλεόραση για το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό το οποίο τελικά δεν υπήρχε..
Στην χειρότερη περίπτωση λοιπόν, θέλουμε τα λεφτά μας πίσω.

φίλτατε in μιλαμε για τηλεοραση. Σ' αυτη δεν υπαρχει ενα χαρακτηριστικο το οποιο διαφημιζε η panasonic με αυτοκολλητο στη συσκευασία του προιοντος
και ειναι απο το κυρια χαρακτηριστικά των σύγχρονων τηλεορασεων.Ακομα και αλλοιωμένη σοκοφρετα να πάρεις η κατασκευαστρια ειναι υποχρεωμενη να σου αντικαταστησει το προϊόν .
Μην τους βαζεις ιδεες λοιπον .Το λιγοτερο που μπορει να κανει η εταιρια ειναι να μας αντικαταστήσει τις τηλεορασεις με καποιες αναλογης ποιοτητας ,χαρακτηριστικών ,ιντζαζ και τεχνολογιας (πλασμα ) .Αν δεν εχει καποια στη γκαμα της να φτιαξει ειδικα για εμας ,αλλιως να μας δωσει πισω τα λεφτα μας με τους νομιμους τοκους να παρουμε οτι θελουμε.
Μη σου πω να μας πληρωσει και τον οφθαλμιατρο αφου υποφερουν τα ματια μας 3 χρονια τωρα.

Ευτυχώς υπάρχουν νόμοι για αυτά τα πράγματα, και οι αποφάσεις δεν εξαρτώνται από εκτιμήσεις.
Ο νόμος για την έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας είναι σαφής.

Δεν έχεις δίκιο. Εμείς ενδέχεται να αγοράσαμε την τηλεόραση για το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό το οποίο τελικά δεν υπήρχε..
Στην χειρότερη περίπτωση λοιπόν, θέλουμε τα λεφτά μας πίσω.

φίλτατε in μιλαμε για τηλεοραση. Σ' αυτη δεν υπαρχει ενα χαρακτηριστικο το οποιο διαφημιζε η panasonic με αυτοκολλητο στη συσκευασία του προιοντος
και ειναι απο το κυρια χαρακτηριστικά των σύγχρονων τηλεορασεων.Ακομα και αλλοιωμένη σοκοφρετα να πάρεις η κατασκευαστρια ειναι υποχρεωμενη να σου αντικαταστησει το προϊόν .
Μην τους βαζεις ιδεες λοιπον .Το λιγοτερο που μπορει να κανει η εταιρια ειναι να μας αντικαταστήσει τις τηλεορασεις με καποιες αναλογης ποιοτητας ,χαρακτηριστικών ,ιντζαζ και τεχνολογιας (πλασμα ) .Αν δεν εχει καποια στη γκαμα της να φτιαξει ειδικα για εμας ,αλλιως να μας δωσει πισω τα λεφτα μας με τους νομιμους τοκους να παρουμε οτι θελουμε.
Μη σου πω να μας πληρωσει και τον οφθαλμιατρο αφου υποφερουν τα ματια μας 3 χρονια τωρα.

Μα τα χρήματά μας πίσω + τους νόμιμους τόκους ζητάμε. Οτιδήποτε άλλο είναι μπλέξιμο...

Να σου πω την αλήθεια, δεν θυμάμαι...
Μου τα είχε πει ο δικηγόρος πάντως...

Στην Ελλάδα έτσι είναι. Ξεχνάς πότε είναι δικάσιμος. Κι εν τέλη, πότε θα δικαστεί κάτι μαζί με αναβολές κλπ κλπ