Εγώ πάντως στη θέση σας θα βάσταγα μικρό καλάθι. Αν η εταιρεία διαφήμισε ότι η τηλεόραση προσφέρει μια τεχνολογία που δεν την έχει, μπορεί να είναι ψευδής διαφήμηση και να φάει πρόστιμο, αλλά δεν νομίζω ότι θα υποχρεωθεί να αντικαταστήσει τηλεοράσεις που δουλεύουν επειδή δεν διαθέτουν τελικά τη συγκεκριμένη τεχνολογία.
Εγώ πάντως στη θέση σας θα βάσταγα μικρό καλάθι. Αν η εταιρεία διαφήμισε ότι η τηλεόραση προσφέρει μια τεχνολογία που δεν την έχει, μπορεί να είναι ψευδής διαφήμηση και να φάει πρόστιμο, αλλά δεν νομίζω ότι θα υποχρεωθεί να αντικαταστήσει τηλεοράσεις που δουλεύουν επειδή δεν διαθέτουν τελικά τη συγκεκριμένη τεχνολογία.
Δεν έχεις δίκιο. Εμείς ενδέχεται να αγοράσαμε την τηλεόραση για το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό το οποίο τελικά δεν υπήρχε..
Στην χειρότερη περίπτωση λοιπόν, θέλουμε τα λεφτά μας πίσω.
φίλτατε in μιλαμε για τηλεοραση. Σ' αυτη δεν υπαρχει ενα χαρακτηριστικο το οποιο διαφημιζε η panasonic με αυτοκολλητο στη συσκευασία του προιοντος
και ειναι απο το κυρια χαρακτηριστικά των σύγχρονων τηλεορασεων.Ακομα και αλλοιωμένη σοκοφρετα να πάρεις η κατασκευαστρια ειναι υποχρεωμενη να σου αντικαταστησει το προϊόν .
Μην τους βαζεις ιδεες λοιπον .Το λιγοτερο που μπορει να κανει η εταιρια ειναι να μας αντικαταστήσει τις τηλεορασεις με καποιες αναλογης ποιοτητας ,χαρακτηριστικών ,ιντζαζ και τεχνολογιας (πλασμα ) .Αν δεν εχει καποια στη γκαμα της να φτιαξει ειδικα για εμας ,αλλιως να μας δωσει πισω τα λεφτα μας με τους νομιμους τοκους να παρουμε οτι θελουμε.
Μη σου πω να μας πληρωσει και τον οφθαλμιατρο αφου υποφερουν τα ματια μας 3 χρονια τωρα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.