[Επίσημο] Xiaomi Mi 9T / 9T Pro

Re: [Επίσημο] Xiaomi Redmi K20 / K20 Pro / Mi 9T

Από κάποια έκδοση Android και μετά είναι υποχρεωτικό, εκτός και αν η εταιρεία αλλάξει κάτι. Εδώ και δύο χρόνια ότι συσκευή είχα σε όλες έτσι ήταν

Απάντηση: [Επίσημο] Xiaomi Redmi K20 / K20 Pro / Mi 9T

Επίσης παρατηρώ πως αν το πρωί δεν έχω προλάβει να ενεργοποιήσω την συσκευή με τον κωδικό , τότε δεν υπάρχει αναγνώριση κλήσεων.
Δηλαδή βγαίνει μεν ο αριθμός αλλά όχι τον όνομα της επαφής.

στα σκρουτζαδικα τα xiaomi εχουν ενα χρονο εγγυηση.
εαν δεν σε απασχολει αυτο,βρισκεις ενα αξιοπιστο με καλες και πολλες κριτικες και προχωρας.

τωρα που κοιταξα,υπαρχουν 2-3 με χαμηλη τιμη που δινουν 2 χρονια εγγυηση.
για ψαξτο λιγο..

αν η δοκιμη εγινε με gcam, γιατι οχι ?
Ιδιο software φοραει με το pixel 3 και πιο συγχρονο αισθητηρα

Φυσικα εχει ελλειψεις, οπως η στεθεροποιηση , που δεν αναπληρωνεται στα βραδυνα κυριως και στο βιντεο.

Εχω το ιδιο φωτογραφικα κινητο (mi 9t) και οντως οι φωτο που βγαζω ειναι πολυ καλες.
Αν ειχε σταθθεροποιηση , δεν θα σκεφτομουν να το αλλαξω, ειδικα στη τιμη που το βρισκεις.

ΥΓ... στο βιντεο ειναι πολυ πισω παντως απο το iphone ειδικα., σε φωτο πολυ κοντα, αναλογα τι ψαχνεις.

Σε φωτογραφίες μπορώ να πω και εγώ ότι πετάει ακόμη και με την στοκ εφαρμογή της κάμερας σε τέτοιο βαθμό που για αποτύπωση στιγμών σε καλό φωτισμό και χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις αντικαθιστά άνετα μια compact μηχανή.
Στο βίντεο δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα, ενώ το autofocus είναι πολύ καλό η κίνηση δεν μου φαίνεται ομαλή σαν να χάνει καρέ αλλά θέλω να το ψάξω λίγο ακόμη για να είμαι σίγουρος.

Στο βίντεο πρώτη φορά δυσκολεύομαι να εντοπίσω διάφορες μεταξύ των 1080p 30fps ,και 1080 60fps.
Το δεύτερο σαν να μην το θέλουν.
Θα συμφωνήσω πως κάποιες φορές δείχνει να κάνει Frames αλλά βρίσκω θετικό πως ακόμα και με την απουσία του σταθεροποιητή τα πάει πολύ καλά .
Βρήκα αρκετά ομαλή την εγγραφή με πανάρισματα και περπάτημα.
Πάντως ο 855 δεν είναι μόνο για όσους παίζουν παιχνίδια όπως πολλές φορές λέγεται.
Σε εγγραφή βίντεο είναι απαραίτητος

Ξαναλέω δε βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα.
Την επιλογή για "Εξάλειψη τρέμουλου την είχα στα 50hz τώρα την έβαλα στο αυτόματο.

Re: [Επίσημο] Xiaomi Redmi K20 / Mi 9T

Σήμερα παρέλαβε το κορίτσι το 9τ pro. Φοβερή ποιότητα κατασκευής, εννοείται premium αίσθηση στο κράτημα, ΟΘΟΝΑΡΑ! Μόνο που χωρίς θήκη δεν, γλυστράει σαν χέλι. Επίσης, το fingerprint scanner είναι αργό και άστοχο. Ξέρετε κάτι επ αυτού;