Re: Απάντηση: Επισκευές-Αναβαθμίσεις (Παρουσίαση)
Eργαλειοθήκη!..:jester::jester:
Ο 405 εκεί πέρα, ως τι χρησιμοποιείται?
Eργαλειοθήκη!..:jester::jester:
Ο 405 εκεί πέρα, ως τι χρησιμοποιείται?
Τα δικά μου τα μηχανήματα πάντως τα έχω φορτωμένα στο αμάξι..... ειναι μηχανημα πελατου προς επισκευη .... η αληθεια ειναι οτι ειναι εδω 10 μερες και ακομα δεν μπορω να βρω το κουραγιο να τον βαλω μπροστα ... θα γινει μια χαρα μηχανακι .... αλλα μεχρι να φτασουμε εκει εχουμε ποοοοοοοοοοοοοοολυ δρομο ....

Κλασσικο μηχανημα της εποχης του με αρκετα προβληματα οχι μονο συντηρησης αλλα και χερικωματος και προχειροδουλειας που εφαγε στο παρελθον ... ( ειναι και λιγακι κουρασμενο εδω που τα λεμε ... ) το κυριως του προβλημα ηταν πολυ φυσημα στο ενα καναλι και αρκετο στο αλλο , προβλημα τα οποιο ειχε να κανει με ημιαγωγους στον προενισχυτη ....Γενικα δεν μπορω να ξερω αν το προβλημα εχει να κανει με τον ημιαγωγο η με κατι αλλο εξωτερικης φυσεως .
Σε γενικες γραμμες ...μερα απο αλλαγη των τρανσιστορ του προενισχυτη με φρεσκα ...λιγη αγαπη ,εναν διακοπτη ,λιγο καθαρισμα και κανα δυο χουφτες ηλετρολυτικους το πραγμα αρχισε να ερχεται στην θεση του ...
enjoy pics of the lady !!!View attachment 75542View attachment 75543
Κατ' αρχάς να πώ ότι το μηχάνημα είναι δικό μου, έχει 30 χρόνια στην πλάτη με πολύ πολύ χρήση.
Από τότε που παρουσιάστηκε το ενοχλητικό φύσημα, έψαχνα απεγνωσμένα κάποιον που εκτός από το να
ξεβιδώνει βίδες, θα ήξερε και θ' αγαπούσε τα ηλεκτρονικά και ιδιαίτερα τα παλιά μηχανήματα. Το μαρκάλισμα
που αναφέρει ο Σάκης όντως συνέβη από κάποιον, πριν 2 χρόνια. Μου το περιέγραψε ακριβώς, βήμα βήμα
κι έπεσε διάνα! Για να μη μακρυγορούμε, ο Σάκης είναι ειδική περίπτωση τεχνικού και εμείς τυχεροί
που τον έχουμε! Τον ευχαριστώ από εδώ μέσα, διότι έχω τρέξει πολύ γι' αυτό το μαγνητόφωνο και έφαγα πολλές
απογοητεύσεις απο το 2001 μέχρι ΣΗΜΕΡΑ! Που το έβαλα στό βάθρο του και το άκουσα να μου κελαιδάει και
πάλι όπως παλιά. Σάκη σ' ευχαριστώ λοιπόν και όχι μόνο για τη δουλειά που έκανες, αλλά και για τ' άλλα, καταλαβαίνεις εσύ.
Αύριο θα το δείτε και θα το ακούσετε από εδώ.
οπως μπορει να δει καποιος απο τις φωτο ...καηκε το κορδελιο ... ευτυχως ηταν ολα αντιμετωπισιμα ....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.