Επισκευές-Αναβαθμίσεις (Παρουσίαση)

Status
Not open for further replies.
Re: SANSUI A-M70

Στο ιδιο κλιμα ο Α-Μ70 ειναι μαλλον ενα κακο μηχανημα παραγωγης ...πολυ κομπακτ λιγη ισχυς και φυσικα ολοκληρωμενο stk 4141 στην εξοδο ...

Και αυτο ειναι αγορσμενο ομως απο τον "πατερα " μας με αρκετα για την εποχη λεφτουδακια και του αξιζει να δουλευει σε μια γωνια σαν ενα δευτερευων συστημα .

Αλλαχτηκαν μια χουφτα ηλεκτρολυτικοι ...ξανακολληθηκε σχεδον το μισο μηχανημα ενα καθαρισμα ( ρυθμισμα δεν εχει .... ) βελτιωθηκαν λιγακι οι τονοι ... τοποθετηθηκε DNC και ετοιμο παιξει .

fotos ....

100_1781.jpg

100_1783.jpg

Αρκετοι πιτσιρικαδες οπως εγω εχουμε οικονομισει vintage μηχανηματα απο τους πατεραδες μας με αρκετα λεφτα οντως για εκεινη την εποχη!!!Εγω το δικο μου οταν ειχα μπει στην σκεψη να του κανω ενα service δεν ειχα σκεφτει τα εξης....οταν αλλαζονται καποια εξαρτηματα οπως ηλεκτρολυτικοι κ κυριως οι κεντρικοι πυκνωτες(εστω μεγαλυτερης χωρητικοτητας ιδιας ποιοτητας),οταν το μηχανημα παρει ξανα μπροστα κατα πασα πιθανοτητα να μην εχει το ιδιο χαρακτηρα οπως απο την μανα του.Αυτο ο πελατης πως το αντιμετωπιζει....?Την δεχεται αυτη την πιθανοτητα,κ αν ναι διευκρινιζετε απο μερους σας οτι δεν θα ξανακουσει το ιδιο μηχανημα?(Εστω κ αν ο ηχος του δε λεει τιποτα απο την μανα του οπως σε αυτην την περιπτωση).

Εχει ξανατεθει το ερωτημα μπορω να σου απαντησω τεχνικα και στατιστικα .

Τεχνικα ειναι δεδομενο οτι ο χαρακτηρας του μηχανηματος θα αλλαξει προφανως γιατι οι πυκνωτες των 20 και 30 ετων εχουν ηδη χαλασει τον οποιο χαρακτηρα ειχε το μηχανημα απο την μανα του .
Ειναι κατα 99,9% δεδομενο οτι φρεσκα εξαρτηματα με λιγη βοηθεια επιπλεον σε ποιοτητες και χωρητικοτητες οχι μονο θα διατηρησουν τον χαρακτηρα αλλα θα τον βελτιωσουν κιολας .
Στατιστικα με εναν μεσο ορο τα 400 μηχανηματα διαφορων τυπων τον χρονο δεν εχω ακουσει αρνητικο σχολιο ακομα για τετοιο πραγμα .

Οι οποιες αλλαγες γινονται παντα σε συννενοηση με τον ακροατη και συχνα πυκνα γινονται στοχευμενες βελτιωσεις με κριτηριο τις απαιτησεις του ακροατη αλλα και πολυ βασικο κριτηριο οτι οι ακοροατες πλεον αυτων των μηχανηματων δεν ειναι 18 χρονων και στοχευουν μαλλον σε υψηλοτερη ποιοτητα και λιγοτερη ισχυ και ασφαλεια .

Θεωρω αστικο μυθο ( το λιγοτερο ) κατι εκφρασεις του τυπου τα παλια εξαρτηματα επαιζαν καλυτερα και ειναι μαλλον λαθεμενη προσεγγιση του οτι τα παλια μηχανηματα ειχαν αλλου ειδους χρωματα ψευτικα μεν γλυκυτατα δε .

Τον χαρακτηρα σε ενα μηχανημα δινει η επιλογη των ημιαγωγων , της τοπολογιας ,της τροφοδοσιας ,ο παραγωντας κοστος και γενικοτερα η σχεδιαση που εχει επιλεξει ο κατασκευαστης το αν θα εχει μεσα πυκνωτη ELNA του 1970 100 ufd η θα εχει εναν σημερινο NIPPON 2012 100ufd /63V 105 δεν θα αλλαξει τον χαρακτηρα του .

Οι προσθηκες σε χωρητικοτητες σε decoupling κλπ θα εχουν αποτελεσμα ταχυτερα ψηλα μεταβατικα , καθαροτερο ηχο και περισσοτερα ρευματα και λιγο καλυτερο σωμα . Τωρα εαν ο ακροατης θελει να ακουει τις χροιες που εδιναν οι λιωμενοι πυκνωτες και οι βρωμικοι διακοπτες τοτε πρεπει να μιλαμε για πολυ ειδικη περιπτωση .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

Εχει ξανατεθει το ερωτημα μπορω να σου απαντησω τεχνικα και στατιστικα .

Τεχνικα ειναι δεδομενο οτι ο χαρακτηρας του μηχανηματος θα αλλαξει προφανως γιατι οι πυκνωτες των 20 και 30 ετων εχουν ηδη χαλασει τον οποιο χαρακτηρα ειχε το μηχανημα απο την μανα του .
Ειναι κατα 99,9% δεδομενο οτι φρεσκα εξαρτηματα με λιγη βοηθεια επιπλεον σε ποιοτητες και χωρητικοτητες οχι μονο θα διατηρησουν τον χαρακτηρα αλλα θα τον βελτιωσουν κιολας .
Στατιστικα με εναν μεσο ορο τα 400 μηχανηματα διαφορων τυπων τον χρονο δεν εχω ακουσει αρνητικο σχολιο ακομα για τετοιο πραγμα .

Οι οποιες αλλαγες γινονται παντα σε συννενοηση με τον ακροατη και συχνα πυκνα γινονται στοχευμενες βελτιωσεις με κριτηριο τις απαιτησεις του ακροατη αλλα και πολυ βασικο κριτηριο οτι οι ακοροατες πλεον αυτων των μηχανηματων δεν ειναι 18 χρονων και στοχευουν μαλλον σε υψηλοτερη ποιοτητα και λιγοτερη ισχυ και ασφαλεια .

Θεωρω αστικο μυθο ( το λιγοτερο ) κατι εκφρασεις του τυπου τα παλια εξαρτηματα επαιζαν καλυτερα και ειναι μαλλον λαθεμενη προσεγγιση του οτι τα παλια μηχανηματα ειχαν αλλου ειδους χρωματα ψευτικα μεν γλυκυτατα δε .

Τον χαρακτηρα σε ενα μηχανημα δινει η επιλογη των ημιαγωγων , της τοπολογιας ,της τροφοδοσιας ,ο παραγωντας κοστος και γενικοτερα η σχεδιαση που εχει επιλεξει ο κατασκευαστης το αν θα εχει μεσα πυκνωτη ELNA του 1970 100 ufd η θα εχει εναν σημερινο NIPPON 2012 100ufd /63V 105 δεν θα αλλαξει τον χαρακτηρα του .

Οι προσθηκες σε χωρητικοτητες σε decoupling κλπ θα εχουν αποτελεσμα ταχυτερα ψηλα μεταβατικα , καθαροτερο ηχο και περισσοτερα ρευματα και λιγο καλυτερο σωμα . Τωρα εαν ο ακροατης θελει να ακουει τις χροιες που εδιναν οι λιωμενοι πυκνωτες και οι βρωμικοι διακοπτες τοτε πρεπει να μιλαμε για πολυ ειδικη περιπτωση .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

(Αυτο που λετε περι αναφορας το ειχα διαβασει πριν μερες σε 1 ποστ που ανοιξε ενας φιλος σχετικα με το μηχανημα του,οτι ακουγετε διαφορετικα μετα το σερβις,οχι απο εσας βεβαια.)Πηρα την αφορμη κ απο αυτο αλλα κ απο δικες μου αποριες.Κατανοητα ολλα αυτα που αναφερετε,κ πολλυ επικοδομητικα!!!Η απορια μου εγκειται στο αν το αποτελεσμα του σερβις θα ειναι το ιδιο οταν το μηχανημα ειταν στα ντουζενια του,κ οχι μετα απο 20-30 χρονια με λιωμενες κολησεις κτλ...Φυσικα τον γνησιο ηχητικο χαρακτηρα ενος τετοιου μηχανηματος θα τον ξερει μονο αυτος που το αγορασε το μηχανημα απο την αρχη...κ οχι για παραδειγμα ο 20χρονος γιος που οταν θα αρχισε να ασχολειται με το μηχανημα αυτο θα εχει αρχισει την κατηφορα.Απο ολλα αυτα που αναφερετε πιο πανω δημιουργειτε η εντυπωση οτι δεν αλλαζει τιποτα...και αυτο ειναι καλο οταν καποιος θελει να κρατησει στη ζωη τετοια μηχανηματα.

Φυσικά κι αλλάζει...

Όταν αλλάζουν πλήθος υλικών ή ακόμα και λίγα,σίγουρα θ' αλλάξει.

Η όποια "βελτίωση" τίθεται υποκειμενικά.Απο μόνη της σημαίνει έτσι κι αλλιώς αλλαγή στον ήχο.

Απο την άλλη,επίσης τίθεται το ερώτημα και τι κάνουμε τα παλιά μηχανήματα;Τα πετάμε ή τα αφήνουμε να σκονίζονται;
ΙΜΗΟ τα επισκευάζουμε,ξέροντας ότι δεν θα παίζουν όπως όταν τα πήρε στα χέρια του ο πρώτος ιδιοκτήτης.Αλλωστε ούτε ο ίδιος θυμάται ακριβώς,πώς έπαιζε τότε, μετά τόσα χρόνια που έχουν μεσολαβήσει.

Last edited:
Ενας , σημερα ''ορκισμενος" πελατης μου ταξιτζης ( παραδοξως εχω αρκετους πελατες οι οποιοι ειναι επαγγελματιες οδηγοι ιδιοκτητες ταξι και μαλιστα πολλοι απο αυτους ειναι πολυ καλα διαβασμενοι ) μου εφερε στο εργαστηριο εναν Sansu i25+ετων ο οποιος ηταν στην ουσια λειωμενος , εκτος της ηλικιας ειχε εκτεθει σε υψηλες θερμοκρασιες το οποιο εχει καταστροφικες συνεπειες στο θεμα της φθορας .

Του εξηγω δυο πραγματα τα οποια δεν φανηκε να πολυκαταλαβεινει αλλα τσπ μου ζητησε να κανω οτι καλυτερο μπορω.

Επειδη το μηχανημα ηταν πολυ ευκολο σου εδινε ""χερι"" οπως λεμε στην γλωσσα μας στην ουσια ανταλλαξα τον χρονο με τα υλικα ...δλδ εφοσον εβγαινε παρα πολυ γρηγορα αρχισα να αλλαζω υλικα τα οποια στην ουσια δεν ηταν συμφωνημενα να αλλαχτουν στο κοστος που ειχε δωθει στον πελατη με σκοπο να κανω οτι καλυτερο μπορω .

Τελειωνω παιρνω μετρησεις τον ακουω και πραγματικα εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα αν και αποροφησε και καποιο χρονο αλλα και παρα πολλα υλικα . Ηταν στο οριο του cost effective .

Αναρωτηθηκα μεσα μου οτι αν πρεπει να αφηνω το παθος μου για καλυτερη ποιοτητα να επεμβαινει στην τσεπη μου και οχι τιποτα αλλο αν ολα αυτα που εκανα θα εκτιμηθουν αναλογα απο εναν ακροατη που για να μην τον χαρακτηρισω με καποιο ορο που θα ειναι προσβλητικος ** δεν ειναι αυτο που λεμε ψαγμενος ...

Παραδιδω το μηχανημα και δυο ημερες μετα δεχομαι ενα τηλεφωνημα το οποιο περιγραφω οσο καλυτερα μπορω .

""Σακη το μηχανημα αυτο δεν επαιζε ποτε ετσι ακομα οταν ηταν και καινουργιο Δηλαδη ? λεω εγω ακουγωντας το μπουζουκι του Χιωτη εχει ερθει σχεδον ενα μετρο πιο μπροστα απο το σημειο που ακουω συνηθως επισης τα φωνητικα εχουν ξεκαθαρισει και ειναι σαφως πιο ταχτοποιημενα ξερεις --μου λεει-- αν κλεισεις τα ματια θα καταλαβεις οτι η ΛΙντα στεκεται δεξια και μπροστα απο τον Χιωτη λιγο ακομα και θα νομισεις οτι εισαι εκει . Στα τραγουδια του Νταλαρα καταλαβα πλεον οτι η κιθαρα ειναι ξυλινη και οχι ηλεκτρικη ( γελιο ) δλδ λεω εγω ? εκτος απο τα χτυπηματα στις χορδες ακουω πλεον και το σκαφος ....ξερεις μου λεει εχω και εγω μια κιθαρα τετοια και γρατσουναω οποτε ξερω λιγακι πως ειναι """"

Αφωνος ....

Ο κυριος Παπαμαλλης απο τοτε εχει γινει ""πρεσβευτης μου "" και σε ολους τους φιλους του διατυμπανιζει τα πλεονεκηματα της αναβαθμισης και φρεσκαρισματος ..απο τοτε μεχρι σημερα πρεπει να μου εχει φερει τουλαχιστον 20 μηχανηματα .

** ( ειναι πιθανον να ειναι προσβλητικο στις μερες μας να πεις οτι ενας ακραατης ""που δεν εχει τελειωσει την Β' γυμνασιου "" εμενα παντως τετοια πραγματα δεν μπορουν να με αγγιξουν για μενα ο ανθρωπος δεν μπορει να μετρηθει απο τα πτυχια )

Last edited:
""Σακη το μηχανημα αυτο δεν επαιζε ποτε ετσι ακομα οταν ηταν και καινουργιο Δηλαδη ? λεω εγω ακουγωντας το μπουζουκι του Χιωτη εχει ερθει σχεδον ενα μετρο πιο μπροστα απο το σημειο που ακουω συνηθως επισης τα φωνητικα εχουν ξεκαθαρισει και ειναι σαφως πιο ταχτοποιημενα ξερεις --μου λεει-- αν κλεισεις τα ματια θα καταλαβεις οτι η ΛΙντα στεκεται δεξια και μπροστα απο τον Χιωτη λιγο ακομα και θα νομισεις οτι εισαι εκει . Στα τραγουδια του Νταλαρα καταλαβα πλεον οτι η κιθαρα ειναι ξυλινη και οχι ηλεκτρικη ( γελιο ) δλδ λεω εγω ? εκτος απο τα χτυπηματα στις χορδες ακουω πλεον και το σκαφος ....ξερεις μου λεει εχω και εγω μια κιθαρα τετοια και γρατσουναω οποτε ξερω λιγακι πως ειναι """"

σορρυ μπατ.....
ο κύριος Παπαπαμανώλης μάλλον δεν είχε και πολύ ιδέα του τί ακουγε.
αμα καταλάβαινε την ξύλινη για ηλεκτρική...:smash:

δε μας είπε και τι φορούσε η Μαίρη Λίντα...

πάντως βρε συ ειλικρινά....
σκέφτομαι να σου στείλω ένα τζαπάνι που έχω να του βγάλεις τα ελαια...

όχι ότι έπαιζε τίποτις σούπερ, μια χαρά ήταν απλώς τότε.
Αλλά ....λες ξαφνικά να αρχίσω να ακούω πράματα?

Λοιπόν σοβαρά τώρα....

δες αυτό εδώ:
θα αναποδογυρίσουμε το thread.
όχι τι είχαμε και τι φτιάξαμε.
αλλά τι έχουμε και αν θα φτιάξουμε !
το είχα ρωτήσει στην ομήγυρη παλιά. Εκτοτε δεν ασχολήθηκα.
Ίσως στο μέλλον. Με απωθεί ο συνωστισμός της σχεδίασης. Αλλιώς θα είχε σφαχτεί.
Δες το και σχολίασε.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/59730-To-restore-or-not?highlight=major

θα χαρω πολυ να το κανω και freebie θα σε δεσμευσω ομως να κανεις εσυ μια λεπτομερη παρουσιαση οταν με το καλο τον παραλαβεις ... με φορεματα και αλλες παρομοιες περιγραφες

Οι ...ανηθικες προτασεις ειναι .....η σπεσιαλιτε μου
( σου στελνω ΠΜ με τον κωδικο μου στο ταχυδρομειο ωστε να τον στειλεις απο εκει που εισαι με πολυ χαμηλη χρεωση )

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

βρε....define χαμηλή χρέωση....(άλλη για τον Λάτση υποθέτω η χαμηλή άλλη για τον Τάτση...) με πμ....
και φυσικά θέλουμε σχόλια προκαταβολικά...
αν μη τι άλλο έβγαλα καλούτσικες φωτό....

Νομιζω οτι θα ερθει απο εκει με χρεωση τυπου 8-10 ευρω να παει και αλλα τοσα να γυρισει ...τα σχολια μου στο νημα .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

Aγαπητέ Σάκη ,επίτρεψέ με να σε λέω με το μικρό σου όνομα ,διαβάζω με πολύ προσοχή αυτά που γράφεις γιατι προέρχονται απο έναν άνθρωπο με πάρα πολλές τεχνικές γνώσεις που συνδυάζονται μάλιστα καί με μακρόχρονη πείρα ,αν έχω αντιληφθεί σωστά.Εχομε μιλήσει δύο φορές στο τηλ. μιάς καί ενδιαφερόμουνα να αναβαθμίσω έναν NAD 3020B που έχω καί ένα cdplayer. Συζήτησα το θέμα αυτό με έναν φίλο μου ,ο οποίος με συμβούλεψε να μην το κάνω διότι απο την στιγμή που θα γίνουν αλλαγές στο εσωτερικό του (αλλαγή τρανζίστορ ,άλλοι μεγαλύτεροι πυκνωτές ,κ.λ.π.) ,θα πάψει να είναι ο NAD 3020 ,αλλα ΑΛΛΟ μηχάνημα.Αν τον κράτησα τόσα χρόνια ,τον κράτησα για συναισθηματικούς λόγους γιατι είναι ο Nad αυτός που με τον συγκεκριμένο ήχο με συντρόφεψε τα φοιτητικά μου χρόνια καί εάν αλλαξουν τα ηλεκτρονικά του μέρη ,θα είναι ένα άλλο μηχάνημα στο κουτί του Nad.Aντιλαμβάνομαι οτι κάθε μετατροπή θα είναι προς το καλύτερο ,γιατι οι σημερινές ανάγκες είναι άλλες λόγω των cd ,ομως όταν κάποιος κρατά ένα μηχάνημα παλιό ,το κρατά για την ίδια του την ηλεκτρονική και ηχητική του υπόσταστη/χαρακτήρα .Αν ήθελε καλύτερο μηχάνημα θα μπορούσε ν'αγοράσει ένα πιό σύγχρονο ,έστω καί μεταχειρισμένο.Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω μία αναβάθμιση ,τοποθετώντας τα ίδια ακριβως απο πλευράς χαρακτηριστικών ηλεκτρονικά μέρη ,όχι δηλ. μεγαλύτερους ηλεκτρολυτικούς ,αλλα καινούργιους με τις ίδιες τιμές ώστε να διατηρηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η υπόστασή του.Θα ήθελα επ'αυτών την γνώμη σου.

Thomas_GR700... έτυχε πρόσφατα να αναστηλώσω και εγώ έναν περίπου μαθουσάλα και μου προέκυψε και εμένα το ίδιο ερώτημα που θέλω να σου κάνω....
Πιστεύεις ότι θυμάσαι πώς έπαιζε το σετάκι σου αυτό... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ή απλά έχεις μια ανάμνηση του ΦΙΛΙΝΚΓ και του τί αποκόμιζες σαν στιγμές απόλαυσης?

Στο λέω γιατί εγώ σαφώς και δεν θυμόμουν πώς έπαιζε το μηχάνημα όταν πρωτοαγοράστηκε πρό (πάνω από) 15τίας.
Μπορώ όμως να δώ πως σαφώς και βελτιώθηκε από αυτό που έπαιζε τα τελευταία χρόνια.
Σε καμία περίπτωση δεν θυμάμαι να συγκρίνω πώς έπαιζε το τάδε κομμάτι το '98 με το πώς παίζει σήμερα το ίδιο κομμάτι.

Θα παρακαλούσα για άλλη μια φορά τα μέλη μας, όσον αφορά επισκευές, κόστος, σου είπα, μου είπες,
να χρησιμοποιούν pm ή τηλέφωνική επικοινωνία με τον κατασκευαστή-επισκευαστή για αυτού του τύπου τις συνδιαλλαγές..

Το φόρουμ δεν κάνει χρέη εξυπηρέτησης πελατολογίου...

Re: Απάντηση: Επισκευές-Αναβαθμίσεις (Παρουσίαση)

Φυσικά κι αλλάζει...

Όταν αλλάζουν πλήθος υλικών ή ακόμα και λίγα,σίγουρα θ' αλλάξει.

Η όποια "βελτίωση" τίθεται υποκειμενικά.Απο μόνη της σημαίνει έτσι κι αλλιώς αλλαγή στον ήχο.

Απο την άλλη,επίσης τίθεται το ερώτημα και τι κάνουμε τα παλιά μηχανήματα;Τα πετάμε ή τα αφήνουμε να σκονίζονται;
ΙΜΗΟ τα επισκευάζουμε,ξέροντας ότι δεν θα παίζουν όπως όταν τα πήρε στα χέρια του ο πρώτος ιδιοκτήτης.Αλλωστε ούτε ο ίδιος θυμάται ακριβώς,πώς έπαιζε τότε, μετά τόσα χρόνια που έχουν μεσολαβήσει.

Φυσικα κ δεν θα θυμαται κατα πασα πιθανοτητα ο κυριος ιδιοκτητης...αυτος που το αγορασε καινουργιο.Απλως το ανεφερα πιο πολλυ γιατι θα ειταν ο μοναδικος που θα μπορουσε να διαπιστωσει διαφορα στον χαρακτηρα του μηχανηματος μετα το σερβις.Ισως εστω κ λιγο να αλλαζει κατι....κ λογω των σημερινων εξαρτηματων απο πλευρας κατασκευης.Αν κ ο κυριος πετροπουλος ισχυριζεται οτι δεν εχουν διαφορα τα παλλια απο τα καινουργια,προφανως κατι παραπανω θα ξερει.Οπως κ να εχει εγω οταν σκεφτομουν το σερβις στο δικο μου sansui(CR-M7) εβαλα μεσα ολες τις παραμετρους κ τελικα κατεληξα μετα απο παροτρυνση του κυριου πετροπουλου αλλα και δικης μου αποφασης,να αγορασω μια και καλη ενα καινουργιο μηχανημα με σημειο αναφορας το παλλιο μηχανημα.Εκ του αποτελεσματος φαινεται οτι ο yamaha A-S700 που πηρα τελικα ειταν καλυτερη επιλογη κ δικαιωνει την αποφαση μου!!!Ο sansui αναπαυεται σε μια γωνια να μην σκονιζεται...που περα απο την ηλικα του εσωτερικα ειναι αψογος,αλλα σιγουρα θελει την ανανεωση του...ισως κ το ολοκληρωμενο STK που φοραει,που τοσο αγαπαμε...:2thumb22sup:

Και οπως μου ειχε πει ο κυριος πετροπουλος στο τηλεφωνο οταν ειχαμε μιλησει για το μηχανημα μου,οτι δεν υπαρχουν ανταλακτικτα για το συγκεκριμενο...αρα καταληγουμε στο συμπερασμα οτι με αλλου τυπου εξαρτηματα θα αλλαζε ο χαρακτηρας του μηχανηματος οπως κ να χει...εστω και λιγο!

Gojakla καί Panos87 ,φυσικά καί δεν θυμάμαι τίποτε απο αυτά που αναφέρετε ,ούτε μπορώ να κάνω την οποιαδήποτε σύγκριση ,αφού όλα είναι διαφορετικά σήμερα ,απο πηγές ,υπόλοιπα μηχανήματα ,χώρο κ.λ.π.Εγώ αυτο θέλω ,είναι ν'αποκαταστήσω το μηχάνημα στην αρχική του κατάσταση ,αλλάζοντας μόνο τα γερασμένα εξαρτήματά του ,χωρίς αλλαγή των χαρακτηριστικών τους ,διότι πιστεύω ,ίσως εσφαλμένα,οτι όσα πιο πολλά αλλάζεις τόσο απομακρύνεσαι απο αυτό.Μετα απο ιδιαίτερη επικοινωνία που είχα με τον East Electronics ,μου είπε οτι η αλλαγή αυτή του χαρακτήρος δεν είναι τόσο μεγάλη.

Gojakla καί Panos87 ,φυσικά καί δεν θυμάμαι τίποτε απο αυτά που αναφέρετε ,ούτε μπορώ να κάνω την οποιαδήποτε σύγκριση ,αφού όλα είναι διαφορετικά σήμερα ,απο πηγές ,υπόλοιπα μηχανήματα ,χώρο κ.λ.π.Εγώ αυτο θέλω ,είναι ν'αποκαταστήσω το μηχάνημα στην αρχική του κατάσταση ,αλλάζοντας μόνο τα γερασμένα εξαρτήματά του ,χωρίς αλλαγή των χαρακτηριστικών τους ,διότι πιστεύω ,ίσως εσφαλμένα,οτι όσα πιο πολλά αλλάζεις τόσο απομακρύνεσαι απο αυτό.Μετα απο ιδιαίτερη επικοινωνία που είχα με τον East Electronics ,μου είπε οτι η αλλαγή αυτή του χαρακτήρος δεν είναι τόσο μεγάλη.

Aυτο ηθελα να μαθω και εγω,η απορια μου ηταν ευλογη!

Καλημερα θα ηθελα να ευχαριστησω τον ΣΑΚΗ για την καταπλυκτικη δουλεια που εκανε με τον PIONEER SA 8800 και να του πω οτι ειχε δικιο σε οτι αφορα για την σκληραδα των οδηγων τρανζιστορ.ΣΑΚΗ τι να κανω με τα pinch roler του SONY; Παρε με τηλ. ---------- ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Edit: Αφαιρέθηκαν τα προσωπικά στοιχεία του μέλους. Παρακαλώ να είσαστε πιο προσεκτικοί,
Εκ της ΔΟ

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.