Δεν το σκέφτηκα καθόλου ρε Κυριάκο και φαντάσου έχω καθαριστικό... Δεν πειράζει, την επόμενη φορά.Παρε ενα σπρει καθαρισμου πλακετων να εχεις να ριχνεις πριν κανεις τις μοντιφες.
Τιε περισσότερες φορες κολλανε λογω σκονης.
Το εχω κανει 3 φορες ανα τα ετη στην δικια μου καρχερ που κλεινει αισιως 25 ετη λειτουργίας.
Και μια και το έφερε η κουβέντα, με την Karcher για τι χρήση μιλάμε; Η Parkside δούλευε 3-4 φορές την εβδομάδα, μπορεί και 2-3 ώρες κάθε φορά. Είχα σκοπό να πάρω καινούργια μόλις την ξαναφέρει, αλλά να κοιτάξω και σε κάτι καλύτερο αν είναι να έχει τέτοια διαφορά ζωής.Την έχω κι εγώ αυτή και, ευτυχώς, μέχρι σήμερα δουλεύει απροβλημάτιστα!
Άνοιξε το σε πρώτη φάση, μήπως δεις κανένα ξεκολλημένο καλώδιο ή κανέναν φουσκωμένο πυκνωτή. Και τα δύο είναι εύκολο να επισκευαστούν με ένα κολλητήρι.Μπορεί κάποιος να μου επισκευάσει ένα τροφοδοτικό που σταμάτησε να δουλεύει? Φυσικά θα πληρώσω για τον κόπο του, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.
Συστάσεις δεκτές
Κατά 99% εδώ είσαιΤον έχω πάνω από 30 χρόνια και να σου πω την αλήθεια θέλω να συνεχίσω να τον χρησιμοποιώ. Δεν είμαι και τόσο σχετικός, αλλά αυτή είναι η εικονα του
View attachment 243318
Κάπου πρέπει να έχει μια ασφάλεια , μπορεί και μέσα, δες το.Τον έχω πάνω από 30 χρόνια και να σου πω την αλήθεια θέλω να συνεχίσω να τον χρησιμοποιώ. Δεν είμαι και τόσο σχετικός, αλλά αυτή είναι η εικονα του
Με εντυπωσιάζεις !Κατά 99% εδώ είσαι
![]()
3-30 V/2.5 A Stabilized power supply - Electronics-Lab.com
Copyright of this circuit belongs to smart kit electronics. In this page we will use this circuit to discuss for improvements and we will introduce some changes based on original schematic. General Description This is a very useful project for anyone working in electronics. It is a versatile...www.electronics-lab.com
Οπως δειχνει οι ηλεκτρολυτικοι πυκνωτες θελουν πεταμα και ενα φρεσκαρισμα ολες οι κολλησεις.Τον έχω πάνω από 30 χρόνια και να σου πω την αλήθεια θέλω να συνεχίσω να τον χρησιμοποιώ. Δεν είμαι και τόσο σχετικός, αλλά αυτή είναι η εικονα του
View attachment 243318
Ευχαριστώ.Ότι καλύτερο να δίνει κανείς ξανά ζωή και να καθιστά λειτουργικά προβληματικά εργαλεία και μπράβο σου για μια ακόμα φορά.
Ερώτηση: Πριν την παραγγελία εναλλακτικής σκανδάλης από το Aliexpress, έψαξες για το "ορίτζιναλ" ανταλλακτικό μέσω του service της Parkside, ή δεν ασχολήθηκες καν με Houston Service;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.