Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ηταν μια βαμμενη γυψοσανιδα που εκρυβε εναν σωληνα αποχετευσης,διαστασεις 270cmX45cm..

Attachments

• IMG_20151204_113924.jpg
    IMG_20151204_113924.jpg
    158.7 KB · Views: 242
  • IMG_20151204_113934.jpg
    IMG_20151204_113934.jpg
    194.2 KB · Views: 243
  • IMG_20151204_113953.jpg
    IMG_20151204_113953.jpg
    170.8 KB · Views: 243

Ηταν ενας γαιδαρος με μεγαλα αυτια...
Χαχαχαχαχα

Ωραιος ο Νικος!
Ωραιο αποτελεσμα το οποιο ισως μπορεις να εμπλουτισεις με κραμαστα διακοσμητικα!
Φαντασου κανενα αστερια για το καλοκαιρι η κανενα Χριστουγεννιατικο διακοσμητικο για τωρα τις γιορτες!

Καλησπερα στην παρεα.
Σημερα το προγραμμα ειχε αυτοκινητιστικη δουλιτσα....

Αυριο θα αλλαξω διδκοπλακες στο αμαξι καθως 100.000 μετα το πρωτο γυρισμα της μιζας εχουν αποκτηση νυχακι.
Γεννησαν και τα αλογατακια στο καπω και ετσι θα κανω μια αναβαθμισουλα στα φρενα μου.
Ετσι θα μουν επανω τα φρενα του διλιτρου μοντελου στα 312 χιλιοστα αντι 288 που φοραει το 1800αρι το δικο μου.

Οι δαγκανες μενουν ιδιες και αλλαζουν μονο οι φορεις τους. Caliper carries στην ξενικη.

Αγορασα λοιπον σε μια τρελλη ευκαιρια με 150 ευρω τα φρενα απο ενα φιλο ο οποιος εχοντας το διλιτρο πηγε κοντα στα 300 αλογα και εβαλε 345 χιλιοστα δισκους βγαζοντας τα δικα του στις 5,000 χλμ.

Καλο για εμενα αυτο καθως μονο για δισκους τακακια και τους φορεις δαγκανας ηθελα 500 ευρω!!!!!!!

Καθαρισμα καλο, τρψιμο με σκοτσ και εγιναν καινουργιες!
Σημερα τις πηγα και για χαραγμα και αυριο θα βαφτουν και οι δαγκανες και θα μπουν στο αμαξι παρεα με τον μηχανικο μου!!!

Εγραψα πολλα αλλα το γουσταρω πολυ το αντικειμενο!!

DSC_1464.jpg

Και ο φορεας ετοιμος για ψεκασμο.

DSC_1465.jpg

Εγω σημερα μαστορεψα αυτο...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ωραια ευκαιρια Κυριακο. Γιατι αυτοκινητο μιλαμε?

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Έχω μερικά ωραία κομμάτια από παλιά κουκέτα (βακελίτη) και χρησιμοποίησα το ένα για δεύτερο αναδιπλούμενο πάγκο.
Εδώ ο πάγκος
IMG_20151203_113640.jpg

και διπλωμένος
IMG_20151203_113824.jpg
IMG_20151204_171502.jpg

Αλλάζω το δισκοπρίονο στο πάγκο μου με το μεγάλο δισκοπρίονο του Lidl, καθώς το μικρό του Lidl δεν κόβει ίσια, λυγίζει ο δίσκος.

IMG_20151204_170946.jpg

και έφτιαξα καινούριο οδηγό (fence).
Μένει να μπει στον πάγκο και να ευθυγραμμιστεί με το πριόνι.
IMG_20151204_171030.jpg
IMG_20151204_171022.jpg

(δεν ήξερα σε ποιο νήμα να τα ποστάρω)]

Ενα seat leon sport up force 1800 tsi Νεκταριε.

seat-leon-linea-r-07.jpg

Ωραίος! Η αλήθεια είναι ότι πάσχουν στα φρένα αυτά, εγώ είχα το FR (DSG) και δεν ήμουν ικανοποιημένος ποτέ από τα φρένα σε stock μορφή.

P1030228_resize.jpg

p1120345shopped.jpg

/end of offtopic.

Ωραιο αυτοκινητο το λεον!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και ομπαγκος ωραιος. Ευλογια θεου να βρισκει κανεις τετοια κομματια ξυλειας!

Ευχαριστω παιδια!!!

Νικο ανεβηκα λιγο σε αλογα οποτε πρεπει να το ανααθμισω και εκει!
Ομορφο και το FR!!!
To Force οταν το ειδα ερωτευθηκα.
Το απλο Leon δε μου αρεσει.

Παναγιωτη πολυ καλος ο παγκος μπραβο!!!!
Κανε αν θελεις μια εκτεεστερη παρουσιαση σε δικο σου τοπικ να μεινει.

Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Έχω μερικά ωραία κομμάτια από παλιά κουκέτα (βακελίτη) και χρησιμοποίησα το ένα για δεύτερο αναδιπλούμενο πάγκο.
Εδώ ο πάγκος
...
(δεν ήξερα σε ποιο νήμα να τα ποστάρω)]

Πολύ ωραίος πάγκος φίλε, μοιάζει με αυτόν που είχα φτιάξει και εγώ παλαιότερα (το είχα ποστάρει στο thread "Οικιακό Εργαστήριο"). Μετά από κάποια χρήση που του έκανα δεν ήμουν ευχαριστημένος με τη σταθερότητά του και κατέληξα να του βγάλω την οριζόντια τάβλα στη βάση και να "ανοίξω" τα πόδια προς τα έξω (αντί για κάθετα έχουν κλίση κάποιες μοίρες ως προς τον κάθετο άξονα) και είδα ότι απέκτησε καλύτερη σταθερότητα. Πες μου εντυπώσεις από η χρήση του. Επίσης, με ενδιαφέρει πολύ όταν θα του βάλεις τα εργαλεία να δω πως θα είναι και αν θα σε βολεύει. Πολύ καλή δουλειά πάντως, μπράβο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Πολύ ωραίος πάγκος φίλε, μοιάζει με αυτόν που είχα φτιάξει και εγώ παλαιότερα (το είχα ποστάρει στο thread "Οικιακό Εργαστήριο"). Μετά από κάποια χρήση που του έκανα δεν ήμουν ευχαριστημένος με τη σταθερότητά του και κατέληξα να του βγάλω την οριζόντια τάβλα στη βάση και να "ανοίξω" τα πόδια προς τα έξω (αντί για κάθετα έχουν κλίση κάποιες μοίρες ως προς τον κάθετο άξονα) και είδα ότι απέκτησε καλύτερη σταθερότητα. Πες μου εντυπώσεις από η χρήση του. Επίσης, με ενδιαφέρει πολύ όταν θα του βάλεις τα εργαλεία να δω πως θα είναι και αν θα σε βολεύει. Πολύ καλή δουλειά πάντως, μπράβο.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτρη ο πάγκος θέλει κάποιες βελτιώσεις στην σταθερότητα, πράγμα που θα ασχοληθώ αργότερα. Δεν θα μπουν τα εργαλεία σε αυτόν.Τον έχω βοηθητικό. Ο κύριος πάγκος που έχω είναι ίδιος αλλά μεγαλύτερος. Σε αυτόν κάνω τις αλλαγές.