Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ξεκίνησα σήμερα με αφορμή μία κατασκευή του Arspi ένα "πάρκινγκ" των άμεσα προς χρήση εργαλείων.
Αν δεν με βολέψει μου το έχει ήδη ζητήσει ο γκρινιάρης γείτονας !

Σκάλα ευκολίας !

Θέλει τρίψιμο στα στοκαρίσματα, ψιλό γυαλόχαρτο κ μετά 2 χέρια βερνίκι.
Την είχε την δουλίτσα του, κάνα 4 ώρες χτες, κάνα 2 ώρες σήμερα κ άλλες 2 αύριο.

Ξεκίνησα σήμερα με αφορμή μία κατασκευή του Arspi ένα "πάρκινγκ" των άμεσα προς χρήση εργαλείων.
Αν δεν με βολέψει μου το έχει ήδη ζητήσει ο γκρινιάρης γείτονας !

Κάτι ξέρουν οι σχεδόν παπούδες !!! Πολύ ωραίο και πολύ χρήσιμο.

Φανταστική σαν ιδέα, ειδικά για αυτούς που δεν έχουν χώρο, εύγε Κώστα!

Κώστα, θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες! :SFGSFGSF:

pic upload

Αντικατέστησα τις αλλενοβιδες με κατι ποιο εύχρηστο...
Να μην παιδεύομαι και καθυστερώ όταν αλλάζω κορδέλες...

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Kαθε ποτε αλλαζεις κορδελα? Tωρα πια δεν εχεις θεμα!
Eιναι ομως χρησιμο και για συχνο καθαρισμο μεσα, καλα εκανες.

Εγω παρηγγειλα 5αρι αλλενακι σε μορφη κατσαβιδιου για πιο γρηγορο βιδωμα ξεβιδωμα

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Kαθε ποτε αλλαζεις κορδελα? Tωρα πια δεν εχεις θεμα!
Eιναι ομως χρησιμο και για συχνο καθαρισμο μεσα, καλα εκανες.

Εγω παρηγγειλα 5αρι αλλενακι σε μορφη κατσαβιδιου για πιο γρηγορο βιδωμα ξεβιδωμα

Θελω να πιστευω πως θ αργησει να αλλαξω ξανα...
Βολευει ομως για καθαρισμο εσωτερικο που χρειαστηκε και αυτο.

Giant reso holder

I also make an giant reso holder.
Περιπου 2-3 ωρες δουλιτσα το παλιο παλετοξυλο μετατραπηκε σε μια κατασκευη που εξυπηρετει ως διακοσμητικο, φωτιστικο αλλα και βοηθαει στο να μην περνει ο αερας το τραπεζομαντηλο.
Πλανιστηκε, τριφτηκε σε ολα τα νουμερα, φ44 ποτηρι και φ35 forstner, ενα χερι λαδι προς το παρον,και ετοιμο.

Η κεντρικη εσοχη εγινε με το ρουτερ.

Δεν εδωσα πολυ σημασια στο φινιρισμα των ακμων της κεντρικης εσοχης, ουτε στο πατο των ρεσο.

free upload

Παρα πολυ ομορφο Νεκταριε και πρωτοτυπο, μπραβο!!
Ποσες περασιες εκανες με το ρουτερ για την τρυπα?

Τι μαστορέψαμε σήμερα;

I also make an giant reso holder.
Περιπου 2-3 ωρες δουλιτσα το παλιο παλετοξυλο μετατραπηκε σε μια κατασκευη που εξυπηρετει ως διακοσμητικο, φωτιστικο αλλα και βοηθαει στο να μην περνει ο αερας το τραπεζομαντηλο.
Πλανιστηκε, τριφτηκε σε ολα τα νουμερα, φ44 ποτηρι και φ35 forstner, ενα χερι λαδι προς το παρον,και ετοιμο.

Η κεντρικη εσοχη εγινε με το ρουτερ.

Δεν εδωσα πολυ σημασια στο φινιρισμα των ακμων της κεντρικης εσοχης, ουτε στο πατο των ρεσο.

free upload

Πολυ ωραίο Νεκτάριε. Θελω να σε αντιγράψω, όμως δεν κατάλαβα την χρήση των 2 τρύπανιών. 44αρι και μετά 35αρι forstner για να κανεις τι ;
Με το ποτήρι έκανες σαν οδηγό την εσωτερική διάμετρο και το βάθος και με το forstner το καθάρισες ; Αν ναι, θα βόλευε και το router για τη δουλειά αυτή.
Για πες, γιατι δεν εχω ξανακάνει ρεσω και το δικό σου μου άρεσε. Το βρήκα πρωτότυπο.

Sent from my iPad using Tapatalk

Last edited:

Επειδη δεν εχω forstner 40αρι, εκοψα την εσοχη με ποτηρι φ44 και "εφαγα" το εσωτερικο με το forstner φ35.

Δυστυχως ομως δεν αρεσε στο ετερον ημισυ και με στεναχωρησε. Δεν αρεσαν τα φθαρμενα σημεια, οι τρυπες απο τα καρφια κλπ.
:slapface:

Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Επειδη δεν εχω forstner 40αρι, εκοψα την εσοχη με ποτηρι φ44 και "εφαγα" το εσωτερικο με το forstner φ35.

Δυστυχως ομως δεν αρεσε στο ετερον ημισυ και με στεναχωρησε. Δεν αρεσαν τα φθαρμενα σημεια, οι τρυπες απο τα καρφια κλπ.
:slapface:

Στη δικιά μου άρεσε και πηρα την άδεια (τι άντρας είμαι άλλωστε ) για να φτιάξω ενα ίδιο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Άλλωστε με ρωτάει ασταμάτητα κι ευγενικά τι θα κανω όλα αυτα τα βρωμόξυλα που μαζεύω συνέχεια.

χαχαχα...και γω βρωμοξυλα μαζευω και μαλιστα τα εχω στο σαλονι..καλα που ειμαι μονος εδω :flipout:

27472371380_ebabf1b36f_c.jpg