Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
και κάτι και από μένα που έκανα πριν από λίγες μέρες.
είναι από ρετάλια ξύλου που μου έμειναν. χρησιμοποιήθηκαν ξύλα αμυγδαλιάς, μουριάς, κερασιάς, οξυάς, καρυδιάς και φυσικά δεν λείπει η ελιά.
Αυτα ειναι!
Ο τορνος ο σωστος και η τεχνη δεν κρυβονται.
Ξυλεια που βρισκεις?
Καταπληκτικα και πανεμορφα, ειμαι σιγουρος οτι οι φωτο τα αδικουν.
Μεγαλη δουλεια το καλο/σωστο ξυλο, αψογο φινιρισμα και φυσικα η τεχνη του τορνου ειναι μαγικη!
(Το αποσμητικο ειναι για γινει ευκολοτερα κατανοητο το μεγεθος των ρολογιων)
Και μια κονη ερώτηση. Τα ρολόγια ειναι απο κανιβαλισμό αλλου ή τα προμηθευτικες απο κάπου? Μπαταρίας ή κουρδιστά
φίλε Χιώτη σε βλέπω που χρησιμοποιείς ξυλάκια για προσάναμα, και μου έδωσες ιδέες. τι διαστάσεις έχουν αυτά;
Eσπασε το διαφανο καπακι του χωρου των φρουτων, στο ψυγειο!
Kολλησα με κολλα στιγμης το σπασιμο και μετα -για εξτρα σιγουρια- κολλησα και ενα CDδακι απο πανω.
Για την ακριβεια κολλησα 2 CD και απο τις δυο πλευρες του πλαστικου για να μην φαινεται η κολλα ουτε η ρωγμη οταν ανοιγεις το καπακι)
![]()
Eσπασε το διαφανο καπακι του χωρου των φρουτων, στο ψυγειο!
Kολλησα με κολλα στιγμης το σπασιμο και μετα -για εξτρα σιγουρια- κολλησα και ενα CDδακι απο πανω.
Για την ακριβεια κολλησα 2 CD και απο τις δυο πλευρες του πλαστικου για να μην φαινεται η κολλα ουτε η ρωγμη οταν ανοιγεις το καπακι)
![]()
Απλό,ωραίο,εύκολο,καί προπαντός απο ανακυκλώσιμα υλικά,μπράβο Χρήστο
Ισως άν έβαζες ένα πιό χονδρό καδρονάκι γιά τραβέρσα πίσω,νά ήταν πιό στέρεο,αλλά ίσως τό αδικεί η φωτογραφία καί φαίνεται λεπτό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.