και κάτι και από μένα που έκανα πριν από λίγες μέρες.
είναι από ρετάλια ξύλου που μου έμειναν. χρησιμοποιήθηκαν ξύλα αμυγδαλιάς, μουριάς, κερασιάς, οξυάς, καρυδιάς και φυσικά δεν λείπει η ελιά.
Αυτα ειναι!
Ο τορνος ο σωστος και η τεχνη δεν κρυβονται.
Ξυλεια που βρισκεις?
Καταπληκτικα και πανεμορφα, ειμαι σιγουρος οτι οι φωτο τα αδικουν.
Μεγαλη δουλεια το καλο/σωστο ξυλο, αψογο φινιρισμα και φυσικα η τεχνη του τορνου ειναι μαγικη!
(Το αποσμητικο ειναι για γινει ευκολοτερα κατανοητο το μεγεθος των ρολογιων)
Και μια κονη ερώτηση. Τα ρολόγια ειναι απο κανιβαλισμό αλλου ή τα προμηθευτικες απο κάπου? Μπαταρίας ή κουρδιστά
φίλε Χιώτη σε βλέπω που χρησιμοποιείς ξυλάκια για προσάναμα, και μου έδωσες ιδέες. τι διαστάσεις έχουν αυτά;
Eσπασε το διαφανο καπακι του χωρου των φρουτων, στο ψυγειο!
Kολλησα με κολλα στιγμης το σπασιμο και μετα -για εξτρα σιγουρια- κολλησα και ενα CDδακι απο πανω.
Για την ακριβεια κολλησα 2 CD και απο τις δυο πλευρες του πλαστικου για να μην φαινεται η κολλα ουτε η ρωγμη οταν ανοιγεις το καπακι)
![]()
Eσπασε το διαφανο καπακι του χωρου των φρουτων, στο ψυγειο!
Kολλησα με κολλα στιγμης το σπασιμο και μετα -για εξτρα σιγουρια- κολλησα και ενα CDδακι απο πανω.
Για την ακριβεια κολλησα 2 CD και απο τις δυο πλευρες του πλαστικου για να μην φαινεται η κολλα ουτε η ρωγμη οταν ανοιγεις το καπακι)
![]()
Απλό,ωραίο,εύκολο,καί προπαντός απο ανακυκλώσιμα υλικά,μπράβο Χρήστο
Ισως άν έβαζες ένα πιό χονδρό καδρονάκι γιά τραβέρσα πίσω,νά ήταν πιό στέρεο,αλλά ίσως τό αδικεί η φωτογραφία καί φαίνεται λεπτό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.