Ευχαριστώ, βγήκε ενέλπιστα καλό για πρώτη προσπάθεια.Είσαι ταλέντο μεγάλο,συγχαρητήρια!!
Πρωτη επαφη με το ξυλο..well done, εχεις λαμπρο μελλον νεε μου)
Kαλη αντιγραφη. Που ειναι η βαση που θα παταει το στρωματακι? Την κουπαστη γυρω γυρω φανταζομαι να την στρογγυλεψες.
Μπράβο πολύ ωραίο,καλή αποπεράτωση
Πολύ καλό.
Δυναμική αρχή!
Πρώτη επαφή μου με ξύλα. Τα σχόλια/συμβουλές/παρατηρήσεις είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτα.
Project: Μίνι προσωρινό κρεβατάκι Μ92 Χ Π56 Χ Υ75 για τον μικρο 3 μηνών, μέχρι να μετακομίσουμε και να πάρει την κούνια του (τώρα δεν χωράει στο δωμάτιο). Αντίγραφο ΙΚΕΑ
Εργαλεία: ένα φθηνό B&D ηλεκτρικό δράπανο, ένα φθηνό δανεικό τριβείο B&D, διάφορα τρυπάνια ξύλου και εργαλεία χειρός.
Υπαίθριο εργαστήρι, κάτω από την κερασιά.
Αφού αποφασίστηκε το σχέδιο και βγήκαν οι διαστάσεις, επιλέχθηκαν τα ξύλα από το διπλανό Leroy και κόπηκαν στις επιθυμητές διαστάσεις. Η ποιότητα των ξύλων επιεικώς μέτρια.
[]
Έτοιμα τα κάγκελα.
[]
Μια πρώτη συναρμολόγηση
Και μερικές λεπτομέρειες από τις βίδες που έβαλα.
Τρίφτηκε με 180 και 240. Περάστηκε 2 χέρια με βερνίκι νερού. Δεν το έχω φωτογραφία τελειωμένο καθώς λύθηκε και περιμένω το στρώμα.[/QUOTE]
Καλημερα Γιώργο. Δυσκολάκι για πρωτο project, εξαιρετικά επιτυχημένο το αποτέλεσμα. Μπράβο. Περιμένουμε και φωτο τελειωμένο.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ευχαριστώ παιδιά. Το έχω περάσει δυο χέρια βερνίκι νερού. Περιμένω το στρώματα κι και θα βγάλω φωτό τελειωμένο
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Πρώτη επαφή μου με ξύλα. Τα σχόλια/συμβουλές/παρατηρήσεις είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτα.
Project: Μίνι προσωρινό κρεβατάκι Μ92 Χ Π56 Χ Υ75 για τον μικρο 3 μηνών, μέχρι να μετακομίσουμε και να πάρει την κούνια του (τώρα δεν χωράει στο δωμάτιο). Αντίγραφο ΙΚΕΑ
Εργαλεία: ένα φθηνό B&D ηλεκτρικό δράπανο, ένα φθηνό δανεικό τριβείο B&D, διάφορα τρυπάνια ξύλου και εργαλεία χειρός.
...
Μπράβο Γιώργο!
οι κρυφές βίδες είναι αυτές οι μαύρες? πως "λειτουργούν" ακριβώς?
Η δική μου πρώτη επαφή με το ξύλο ήταν αυτό που έφαγα όταν χάλασα ένα δράπανο του πατέρα μου κατά τη διάρκεια κάποιας "παράνομης μόντας" χαχαχα! Μακάρι να ήταν όλες οι πρώτες επαφές σαν τη δική σου, εύγε και καλή συνέχεια!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.