Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Το ψυγείο μου σχεδόν ξεκίνησε τα προβλήματα εκκίνησης του μοτέρ τον Αύγουστο, στη συνέχεια τον Οκτώβρη και σχεδόν παρέδωσε πνεύμα πριν 10 ημέρες. Αποφάσισα λοιπόν να καλέσω μάστορα ο οποίος με την πρώτη μάτια μου είπε απόλυτα οτι ειναι η πλακέτα πίσω από τα ρυθμιστικά της θερμοκρασίας της συντήρησης και του καταψύκτη. Το πρόβλημα ήταν ενα συνεχόμενο γκρουπ γκρουπ και όλες οι λυχνίες αναβόσβηναν. Το κόστος της πλακέτας γύρω στα 100 ευρώ όπου μπορούσα να την πάρω μόνος μου από την BSH ή να μου την έφερνε ο ευγενέστατος τεχνικός και φυσικά επιπλέον τα εργατικά του.
Ψάχνοντας στο Ίντερνετ βρήκα και άλλους πολλούς με το ίδιο πρόβλημα όπου ένας πιο ψαγμένος κατηγόρησε έναν συγκεκριμένο ηλεκτρολυτικο πυκνωτή 470μF 16V ο οποίος παρέδιδε πνεύμα.
Αποφάσισα την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς...

Όπως βλέπετε πήρε κανονικά μπροστά το μοτέρ και το alarm εξαφανίστηκε μετά από 4-5 ώρες που έπιασε θερμοκρασία.
Κόστος επισκευής 10 λεπτά όσο έκανε ο πυκνωτής και ενα καμένο σουπλα από το κολλητήρι αφού δεν έβρισκα την βάση του...
Τηρείτε τους κανόνες ασφαλείας πριν κάνετε επισκευές.
Είμαι απλά ενθουσιασμένος

μπράβο Πάνο γλύτωσες το 100στάρικο

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Γειά σού Αρχοντα Πάνο συγχαρητήρια,παράταση ζωής τής έδωσες γιά άλλα 20 καί ... χρόνια :SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Μού άρεσε η λεπτομέρεια τά ελατήρια στό μανταλάκι,γιά στέγωμα,μπορείς νά μού πείς τί μπογιά χρησιμοποίησες σέ όλα τά στάδια,πιστόλι η sprey ?

Last edited:

Diavolic Πολύχρονος.

Ωραίο & αυτό το φωτιστικό (χρωστάς κάνα μάθημα -bye-) !!!

Μ´ αρέσει που έχεις & την πυρο-υπογραφή σου βάλει !

Thanks Παππού. Όχι δεν χρωστάω, τελειώνω το μεταπτυχιακό μου τώρα!

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Απο που βγαίνει το ντουκι?

Εγω χθες και σήμερα έφτιαξα μια άγρια ματσολα απο οξιά και πουρνάρι. Επίσης μερικά ακομη ρεσοσπιρτοκουτα. Βαμμένα με βερνίκι εμποτισμού και ξεκίνημα φινιρίσματος κατά Μπαμπη way!

online photo storage

Νεκτάριε ότι κ να κάνεις εσύ κ εγώ τον κ. Μπάμπη στο "τρίψιμο" δεν τον φτάνουμε. Το έχει μετατρέψει σε επιστήμη το άθλημα αυτό.

Δημητρη,μινιο,χρωμα προστασιας με πινελο,σπρευ ματ στο τελος.Η εξατμιση με ειδικο χρωμα υψηλων θερμοκρασιών.Φυσικα όλα απ το lidl...:flipout:

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Πάνο...

mipws-o-kit-tou-knight-rider-einai-idi-pragmatikotita.w_hr.jpg

...άψογο τον έφτιαξες τον Κιτ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νεκτάριε ότι κ να κάνεις εσύ κ εγώ τον κ. Μπάμπη στο "τρίψιμο" δεν τον φτάνουμε. Το έχει μετατρέψει σε επιστήμη το άθλημα αυτό.

Κώστα μην τον απογοητεύεις... Είναι σε καλό δρόμο.... :a0210:

Νεκ, για να "δείξει" το πράμα θέλει λίγο πιο πολύ στρογγύλεμα στις ακμές, όχι πολύ, ελάχιστα πιο κουρμπαριστές.

Πάνο εκπληκτική δουλειά.
Το ανακατασκευασες το μηχάνημα !
Άψογος

Νίκο κατ αρχάς ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !
Καιρό είχαμε να σε δούμε.
Τέτοιου είδους επεμβάσεις τις γουστάρω, γιατι εκεί που προυπολογιζεις να σου κοστίσει σοβαρά λεφτα, με λίγο ψάξιμο, καθαρίζεις με ψίχουλα.
Μπράβο.

Sent from my iPad using Tapatalk

Το σκαμνι λες Μπάμπη?
Έχω σκοπό να το περάσω στο ρουτερ για στρογγυλεμα!

:flipout::flipout::flipout:

Πάλι δε πρόλαβα ρε Κυριάκο...
Στο Νεκτάριο ήθελα να γράψω αλλά τόσες ώρες που σε είχα δίπλα μου με το μπούρου-μπούρου με τρέλανες.

Το ψυγείο μου σχεδόν ξεκίνησε τα προβλήματα εκκίνησης του μοτέρ τον Αύγουστο, στη συνέχεια τον Οκτώβρη και σχεδόν παρέδωσε πνεύμα πριν 10 ημέρες. Αποφάσισα λοιπόν να καλέσω μάστορα ο οποίος με την πρώτη μάτια μου είπε απόλυτα οτι ειναι η πλακέτα πίσω από τα ρυθμιστικά της θερμοκρασίας της συντήρησης και του καταψύκτη. Το πρόβλημα ήταν ενα συνεχόμενο γκρουπ γκρουπ και όλες οι λυχνίες αναβόσβηναν. Το κόστος της πλακέτας γύρω στα 100 ευρώ όπου μπορούσα να την πάρω μόνος μου από την BSH ή να μου την έφερνε ο ευγενέστατος τεχνικός και φυσικά επιπλέον τα εργατικά του.
Ψάχνοντας στο Ίντερνετ βρήκα και άλλους πολλούς με το ίδιο πρόβλημα όπου ένας πιο ψαγμένος κατηγόρησε έναν συγκεκριμένο ηλεκτρολυτικο πυκνωτή 470μF 16V ο οποίος παρέδιδε πνεύμα.
Αποφάσισα την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς...

Όπως βλέπετε πήρε κανονικά μπροστά το μοτέρ και το alarm εξαφανίστηκε μετά από 4-5 ώρες που έπιασε θερμοκρασία.
Κόστος επισκευής 10 λεπτά όσο έκανε ο πυκνωτής και ενα καμένο σουπλα από το κολλητήρι αφού δεν έβρισκα την βάση του...
Τηρείτε τους κανόνες ασφαλείας πριν κάνετε επισκευές.
Είμαι απλά ενθουσιασμένος

Μπράβο γιά τήν επισκευή,καί καλοδούλευτο από εδώ και πέρα.

Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Χαχα, μαθητευόμενο στο τρίψιμο τον έχω τον Θείο Μπάμπη.
Πότε θα καταλάβετε ότι η τεχνική Diabolic δεν έχει αντίπαλο?

Καλο!

Δεν θυμαμαι αν σας το εχω ξαναδειξει,τωρα βρηκα τις φωτο...:grandpa:
Δουλεια πριν από λιγους μηνες.

Κουρευτικη μηχανή του 1993 νομιζω,πολυδουλεμενη αλλα αψογη μηχανικα λογω συχνης αλλαγης λαδιων(10w-40 lidl)
Χαλασε το συστημα ανυψωσης και ειπα να της δωσω καποια παραταση ζωης...

Φοβερή δουλειά Πάνο, άψογος!

Χριστουγεννιάτικη μαρκετερι. Θα κολληθει σε ξύλο. Θα κοπεί σε περίγραμμα δεντρου και θα δωθει για την συγκέντρωση χρημάτων για τα παιδικά ιδρυματα

415b9c10d2098ca15709b2489edfc1cb.jpg

Ας την ανεβάσω και σε ισια :-p

I
c0382058fbbe398fca4a0d8525de9631.jpg

Φοβερή μαρκετερι Αχιλλέα. Πρέπει να ανεβάσεις βιντεάκι πως τις φτιάχνεις.
Και πως προκύπτει το φύλλο ;
Αλά Γιαπωνέζικο πλανισμα ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Φοβερή μαρκετερι Αχιλλέα. Πρέπει να ανεβάσεις βιντεάκι πως τις φτιάχνεις.
Και πως προκύπτει το φύλλο ;
Αλά Γιαπωνέζικο πλανισμα ;

Άμα πιάσεις στα χέρια σου την κιθάρα θα σου φύγει ο τάκος...

Άμα πιάσεις στα χέρια σου την κιθάρα θα σου φύγει ο τάκος...

Σε αυτό συμφωνώ και εγώ. Από κοντά άλλο πράγμα, αριστούργημα! Η φωτογραφία που είχε ποστάρει ο Αχιλλέας την αδικεί πάρα πολύ.