Ωραίος!!!!
Πρέπει να φτιάξω και εγώ μια εφόσον δεν βγήκε η παραγγελία από Αγγλία.
Παναγιώτη να της βάλεις και μια κόλλα δύο συστατικών στα παξιμαδια να γίνουν σώμα με το ξύλο!
Ωραίος Παναγιώτη! :a0210:
Καλοδούλευτη να είναι...
Ωραίο μπήκα σε πειρασμό να το κάνω!
Κομματάκι λαμαρίνα βιδωτή πρόσωπο στο ξύλο και το παξιμάδι τσιμπημένο με την ηλεκτροκόλληση.
Μια χαρά μου ακούγεται...

Αυτή κ αν είναι μέγγενη. Υπέρ βαρέων βαρών. Σαν πρέσσα φαίνεται. Δύναμη!
Ευχαριστώ Κώστα και Νίκο
Ναι ναι! Μας παρασύρουν αν και δεν το συνηθίζω.
Νικόλα είναι πολύ χρήσιμο, ειδικά για να βάλεις καβίλιες, τόσο και καιρό παιδευόμουν με πατέντες.
H δικια μου ειναι λιγο βαρεως τυπου μιας και ο παγκος απο κατω ειναι μεταλλικος.
Εχει μεταλλο και το τμημα που ειναι βιδωμενο πανω στον παγκο αλλα και μπροστα οπως βλεπεις. Και 2 ανοιξειδωτες ντιζες Μ24.
Kλεινει ταυτοχρονα σε ολο το μηκος με την βοηθεια της αλυσιδας.
Εχω κανει και τρυπες για καπακι, αλλα ακομα δεν το εχω φτιαξει.
View attachment 136662
Γιάννη τι γρανάζια χρησιμοποίησες;
Προχθές που κοίταζα κάποια βρήκα σε ανταλλακτικά για μηχανές και σχετικά φτηνά. Κάποια Honda πχ στα 2-3 .
Το λέει αλλά δεν διαβάζεις τα ψιλά γράμματα... Είσαι του εικονογραφημένου κι εσύ, σαν εμένα.![]()
Νομιζω οτι αυτα δεν κανουν. Ειναι ηδη προτρυπημενα?
Αυτα που εβαλα εγω τα πηρα σε μαγαζι που πουλαει ρουλεμαν, γραναζια, κ.λ.π. Τα εχουν και αυτα με τα σιδηρικα. Ειναι μασιφ στο κεντρο ή εχουν μικρη τρυπα οδηγο και εχουν και αφαλο (εξογκωμα) για να βαλεις κοπιλια. Κανεις οτι τρυπα θελεις στο κεντρο (με τορνο). Κοστος νομιζω καπου στο 6ευρω αν θυμαμαι καλα. (αυτα κοστολογουνται με το κιλο, και αρα βαρυτερα = και ακριβοτερα)
Απο οτι θυμαμαι τα δικα μου ειναι Ζ=14.
Σαν αυτο ειναι.
http://tsiamantas.gr/eshop_c15/inde...d=133&option=com_virtuemart&Itemid=53&lang=el
Ναί, προτρυπημένα είναι.
Σαν αυτό που έβαλες μπορώ να βρώ, πρέπει όμως να έχουν σωστό βήμα, έτσι δεν είναι. Να ταιριάζει με την αλυσσίδα.
Παναγιώτη έμεινε τέλεια!
Μπράβο σου καλλιτέχνη.
Σημερα ρώτησα τον δικό μου αλλα ακόμα δεν ειχε παραλάβει. Μάλλον απο βδομάδα πανε.
Μου γυάλισαν οι σφιγκτήρες (ο ενας φαίνεται μπροστά στη φωτο κι εχει και μοχλό πανω του![]()
Για πες, για πες.
Sent from my iPad using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.