Φίλε τα πουλάς?
Πολύ όμορφα.
Είναι μεγάλη ευκολία το να έχεις την δυνατότητα να εργάζεσαι σε δύο τορνους.
Κώστα τα μέταλλα για το συγκεκριμένο σημείο δεν θα τα έβαζα. Αν γίνει ότι έγινε με to πλαστικό, η κορδέλα τι θα πάθει;
Εγώ έχω φτιάξει από καιρό table insert από κόντρα πλακέ. Και zero clerance... Εύκολο και σίγουρο.
Δημήτρη είχε «πάρει» λίγο το πλαστικό οπότε το έβαλα στην άκρη για να φτιάχνω αντίγραφα.
Πέρα από τό καλαμπούρι μιά χαρά έγινε,καλές δημιουργίες εύχομαι,καί μιά ερώτηση γιά να μαθαίνουμε,γιατί από τό λάθος σου μάς βοηθάς άθελα-ηθελημένα,αυτά τά μπρούτζινα δαχτυλίδια τά είχα δεί στό Leroy άν θυμάμαι καλά,γιά τέτοιες δουλειές είναι ? η έχουν τήν χρήση παχιάς ροδέλας ?
Αυτο το τραπεζι τελικα "λεει η δε λεει"; Πρωτιστως ως παγκοπριονο, μιας και εχω ενα δισκοπριονο maktec που καθεται και το τρωει το ραφι...
Δεν είναι κάτι ειδικό ή συγκεκριμένο Δημήτρη. Μια απλή ροδέλα που βρήκα στο κουτί που πετάμε τα διάφορα περισσευούμενα είναι.
Απλά φρεζάρισα προσεκτικά την τρύπα στο αλουμίνιο ώστε να μπεί σφηνωτά και με λιλγο χτύπημα η ροδέλα και μετά την κόλλησα κι απο κάτω με κόλλα δύο συστατικών. Δεν χρειαζόταν, αφού δεν δελχεται καμία πιλεση, αλλά έτσι για σιγουράτζα.
Σιγουραντζα η μαστοραντζα! Ποιοτικες λυσεις με εργαλεια πχιοτητος ο κυρ Μπαμπης!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.