Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Επισκευές, Μερεμέτια, ανακαινίσεις κλπ.

Γεια στα χέρια σου μάστορα !!!

Σημερα το προγραμμα ειχε σοβατισμα ενος BBQ που συναρμολογησα μεσοβδομαδα.
Η συναρμολογηση του κατω μέρους εγινε με ρητινουχα κολλα πλακιδιων ενω απο την εστια και πανω με πυροκολλα.
Σοβατισμα με χαλαζιακο σοβα μιας στρωσης κατω και πανω συνδυασμό του σοβα μισο μισο με πυροκολα για να γγινει και πυραντοχος.
Επομενο στάδιο τριψημο, ασταρωμα και βαφη!
20180603_114711.jpg

Σε δευτερο χρονο θα μπουν αριστερα και δεξια χτιστα ντουλαπια-παγκος με αλφαμπλοκ και πλακακι επανω!
20180603_114728.jpg

Απάντηση: Επισκευές, Μερεμέτια, ανακαινίσεις κλπ.

Μπραβο ρε Κυριακο!:violent-smiley-030:
Αφου προσθεσεις αυτα που λες, μενει να φτιαξεις μια περγολα για σκια, ενα σαλονακι με τραπεζι για το φαφοποτι και ενα ντεκ απο κατω για να δεσει το ντεκορ. Φυσικα θα πρεπει να προσθεσεις καποια φυτα, ισως ψευτικο γκαζον, χαλικι για να γινει ενα ευχαριστο περιβαλλον για τη παρεα.:firstprize:

..και μια μικρη πισινα για βουτιες το καλοκαιρι:)

Καλη δουλεια πατριωτακι, καλα τελειωματα!

Κυριακο καλη δουλεια εκανες, με σωστο προσανατολισμο της ψησταριας, αλλά γιατι δεν την ακουμπησες στο πισω μερος.
Επισης καλο θα ηταν να εβαζες πλεγμα στις ενωσεις του ανω τμηματος.
Που εισαι στον 5ο οροφο?

Ωραίος ο Κυριάκος !! Την ίδια είχα δεί πέρυσι στο praktiker αλλά ακόμα δεν την πήρα!!

Κυριάκο να μας καλέσεις στα εγκαίνια....

Σας ευχαριστω πολυ παιδια!!!

Μιχαλη καλη ιδεα η πισινα!!!!

Μπραβο ρε Κυριακο!:violent-smiley-030:
Αφου προσθεσεις αυτα που λες, μενει να φτιαξεις μια περγολα για σκια, ενα σαλονακι με τραπεζι για το φαφοποτι και ενα ντεκ απο κατω για να δεσει το ντεκορ. Φυσικα θα πρεπει να προσθεσεις καποια φυτα, ισως ψευτικο γκαζον, χαλικι για να γινει ενα ευχαριστο περιβαλλον για τη παρεα.:firstprize:
Ετσι ακριβως Νεκ με μονη εξαίρεση το ντεκ!

Ωραίος ο Κυριάκος !! Την ίδια είχα δεί πέρυσι στο praktiker αλλά ακόμα δεν την πήρα!!

Νικο να την παρεις!
Ειναι εξαιρετικη.
Την πηρα απο ξεστοκαρισμα του Leroy με 100 ευρω απο 180 που την ειχε καποτε.
Εχω μεχρι τωρα 4 σε Αθήνα Χιο Πειραια καο Βραυρωνα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Παλια το Leroy ειχε μεγαλη ποικιλια σε Sunday bbqs

Κυριακο καλη δουλεια εκανες, με σωστο προσανατολισμο της ψησταριας, αλλά γιατι δεν την ακουμπησες στο πισω μερος.
Επισης καλο θα ηταν να εβαζες πλεγμα στις ενωσεις του ανω τμηματος.
Που εισαι στον 5ο οροφο?

Στον 3ο οροφο ειναι εδω αλλα ευτυχως ειμαι ψηλα σαν τοποθεσια στην Χαραυγη.
Θαναση δεν την ακουμπησα στον τοιχο καθως κατασκευαστηκα θα μπορούσε μονο η κόκκινη βαση να ακουμπησει πισω.
Ο πάγκος της και η εστια ειναι πιο εξω.
Σωστη η ιδέα του πλεγματος και εχω και πολυ και κάθεται αλλα δε πηγε το μυαλο μου ουτε αυτη την φορα!

Μολις το περασα με ds-290 durostick και αυριο θα βαφει με πλαστικο χρωμα νανοτεχνολογιας.
Πρωτη φορα χρησιμοποίησα το ασταρι ds-290 durostick και δυστυχως σε μη οριζόντιες επιφάνειες δεν ειναι τοσο ευχρηστο.
Ελπιζω τουλάχιστον να κανει καλα την δουλεια του.

Παντως το αποτελεσμα που δινει ειναι πολυ καλο και μια σκληρη επιφανεια.
20180604_103145.jpg

Last edited by a moderator:

ωραιο
αντε καλα ψησιματα .... αλλά και καλα μαυρισματα :flipout:

Re: Απάντηση: Επισκευές, Μερεμέτια, ανακαινίσεις κλπ.

Μολις το περασα με ds-290 durostick και αυριο θα βαφει με πλαστικο χρωμα νανοτεχνολογιας.
Πρωτη φορα χρησιμοποίησα το ασταρι ds-290 durostick και δυστυχως σε μη οριζόντιες επιφάνειες δεν ειναι τοσο ευχρηστο.
Ελπιζω τουλάχιστον να κανει καλα την δουλεια του.

ωραιο
αντε καλα ψησιματα .... αλλά και καλα μαυρισματα :flipout:

Απο τον ηλιο λες ε???

Ετοιμο βαμμένο απαστραπτον!!!
20180605_082723.jpg

Μάλλον από την κάπνα εννοεί! :) Καλορίζικη Κυριάκο! Είναι αυτή του Leroy έτσι; Εγώ άφησα την αντίστοιχη δικιά μου (του Praktiker) άβαφη. Αν και το σκεφτόμουν αρχικά, φοβήθηκα μην πετάξει το χρώμα από τη ζέστη. Βέβαια εσύ έκανες ολοκληρωμένη δουλειά με στοκαρίσματα κλπ. Τέλος του έτους θα ζητήσω μια φωτογραφία να δω πως άντεξε στις καιρικές συνθήκες! Ως τότε... κι άλλο κάρβουνο!! :)

Να το βαψεις να το βαψεις Γιαννη να ξεφυγεις απο το τσιμεντο γκρι!!!

Ισως σου κανει κανενα σκασιμαακι ευκολα διορθουμενο απο την ζεστη αλλα μεχρι τωρα εδω και 15 χρονια που εχω το παλιο σε Sunday δεν ειχα κανενα θεμα!

Δεν χωράει αρνί στη σούβλα...

Άρα,λίγα τα ψωμιά της...

Καλορίζικα.

Δεν χωράει αρνί στη σούβλα...

Άρα,λίγα τα ψωμιά της...

Καλορίζικα.

Χαχαχαχα!!!
Δυστυχως η ευτυχως ποτε δεν ημουν του αρνιου.
Παΐδάκια θα αναλαβει!

Καλημέρα!! Θέλω να στεγανοποιήσω μια επιφάνεια κόντρα πλακέ 2 τετραγωνικών.

Σκέφτηκα αρχικά ασφαλτικό κεραμύδι ή ασφαλτόπανο. Επειδή το κόστος ανεβαίνει πολύ, υπάρχει κάποιο στεγανοποιητικό για ξύλο που να δημιουργεί μια ισχυρή επίστρωση ισάξια του ασφαλτικού; Δηλαδή να το περάσω σαν χρώμα και μόνο στις ραφές να μπεί ειδική ταινία.

Διαφορετικά, πάμε σε μουσαμά;

Ευχαριστώ